Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vår resa till Indien har varit fenomenalt

Vår resa till Indien har varit fenomenalt, min faster blev väldig tagen med Taj Mahal det var hennes största önskan att se denna fantastiska byggnad. Vi har haft en tålmodig och trevlig guide (Bishan), han tog verkligen hand om oss och brydde sig om vår kost (jag är ju laktosintolerant och faster klarar inte av starka kryddor). Chauffören var väldig noggrann med vår bekvämlighet och säkerhet. Nu när vi har fått så mycket information om alla platser vi besökte samt historia så intresse har blivit större för att veta mer. Så vi har googlat och köpt böcker :)

Hotellen som vi har bott var väldig bra och serviceminded. Den bästa välkomnande fick vi i hotellet Ramada Plaza i Agra, med den traditionella röda pricken i pannan. Dock tyckte vi att det var lite konstig att hotellet the Surya inte hade gratis wifi, vilket alla andra hotell hade. Jag har informerad om detta för deras manager, som fem stjärnigt hotell så borde de införa något sådant. Europeiska resenärer förväntar sig att free wifi ska ingå i servicen. ;) 

Vi är väldig nöjda med er som resebyrå och att ni har haft en bra paket för oss trots att det var juli månad. Vi kommer i framtiden att anlita er med säkerhet. Ps, vi klarade av vädret trots lite regn ;)

Tusen tack för allt hjälp från er sida. 

 

Med vänliga hälsningar / Saludos

Vi kommer säkert att resa med er igen!

Reseberättelse:
 
Vi åkte på rundresa i Jordanien. Utflyktsmålen var intressanta och vår chaufför var trevlig och engagerad. Både maten och hotellen var mycket bra. Vi valde 5-stjärniga hotell. Vi kombinerade vår resa med en vecka solsemester i Aqaba. Hotellet Mövenpick resort & residences var mycket bra. Hotellet har egen strand. Om man bor på enklare hotell kan man använda den allmänna stranden Al Ghandoor, som är ganska stor, men inte särskilt trevlig. 
    
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
 
    Vi kommer säkert att resa med er igen.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
 
    Ja, vi kommer att rekommendera er.
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
 
    Vår resa till Jordanien fungerade mycket bra. Några av måltiderna som ingick kan uteslutas. Det var bra att lunch ingår de dagar man är ute på utflykt, men de 2 middagarna kändes överflödiga. I Amman och Aqaba kan man lika gärna gå ut och hitta restaurang själv. Transporten till flygplatsen från Aqaba kan man ordna själv också. Det blev fel i kommunikationen med vår chaufför, som kom för sent. Vi hade lika gärna kunnat be hotellet ordna transport. 
 
Hälsningar
 
Marie B.

Resans utformning samt guider var mycket bra!

Hej Helga, 
Som jag berättade när vi pratades vid per telefon så svarar jag gärna igen. 
1. Jag reser gärna med er resebyrå igen. Jag tyckte att allt var noga planerat och vi fick se det vi förväntat oss.
2. Jag kommer gärna att rekommendera er till vänner och familj.
3. Jag kan inte komma på något att förbättra.
 
Resans utformning samt guider var mycket bra. Skickar några bilder.
 
Vänliga hälsningar
 
Eva Hellström

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55