Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Ett varmt tack till Er för en utmärkt resa!

Hej,
 
Ett varmt tack till Er för en utmärkt resa.Vi var helnöjda med allt från mottagande,boendet på båten,måltiderna till vår fantastiska guide.Kommer att rekommendera Era resor till vänner och bekanta.
 
Vänliga hälsningar Lena Jonsson

Välorganiserat arrangemang

Hej Orientenresor !
 
Vi vill tacka för ett välorganiserat arrangemang, där allt klaffade som planerat. Vi vill framförallt framhäva vår (personliga) guide Ahmed Ali, som verkligen var en lyckträff: otroligt kunnig och  inspirerande, glad och trevlig, omtänksam och med en mkt bra engelska. Också vår hjälpare på Cairos flygplats, och guiden vid pyramiderna/sfinxen i Giza var av hög klass.
 
Med vänlig hälsning
Catarina & Per-Ola

Jag har gjort en kort film av resan

Hej igen,
 
Vad roligt att ni får ordna resan åt till Bonnier, vi prenumererar på en av deras tidningar så vi har sett det men kopplade inte till att det var ert företag.
De kommer att få en fantastisk resa.
Många av våra vänner frågade hur vi vågade men vi upplevde aldrig att det skulle vara farligt för oss, tvärt om, vi kände oss väldigt säkra.
Det finns militär och polis överallt och alla kollas (mer eller mindre noggrant antagligen beroende vilka vi är).
 
Walid som var vår guide var oerhört kunnig och bjöd verkligen på sig själv, kan rekommenderas till kommande resenärer.
 
Jag har gjort en kort film av resan, den är tagen med en vanlig kompaktkamera så det är inget proffsverk. Tänkte att det kanske kunde vara kul för er att se.
https://youtu.be/YnDj4CZH0Qc 
 
Hälsningar
 
Torbjörn

1 2 3 4 5 6 7 8