Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi kom hem med oändliga minnen och upplevelser som vi alltid kommer bära med oss

Hej!
 
vår feedback! 
Bara så här i första åtanke är att allt var helt perfekt så tusen tack för en bra sammansättning av resa.  Vi kom hem med oändliga minnen och upplevelser som vi alltid kommer bära med oss. 
 
Vi skulle absolut kunna rekommendera er för andra.
 När det gäller flygresorna så upplevde vi dock att det var för snabba ryck mellan flighterna. Detta vill vi se att det blir bättre på. Flighten mellan Gbg och Köpenhamn var så snabb att vi inte fick med vårt bagage. Så längre väntetid kanske. 
 
Vi kan definitivt resa med er igen!! Samt rekommendera er till andra!
 
förbättring är det jag skrivit men också när det gäller hotellet vi befann oss längst på. I Kovalam på pappukutty beach resort. Alltså de måste renovera lite på rummen som tex badrummet. Annars trivdes vi helt klart och hotellet har ett super läge!! Vi är inte kräsna så vi stormtrivdes men andra kan ha åsikter :)
 
bästa hälsningar 
 
Hanna

Vi är mkt nöjda med resan

Hej!
Jo, det är skönt att vara hemma - men det var också en underbar resa.
1 . Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför? Gärna
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför? Samma här
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra? inget som vi kan komma på. tidsangivelserna i programmet var lite väl optimistiska ibland, transporter tar ju tid i Indien ...
 i utvärderingen med lokalt ansvariga framförde vi att det hade varit bra att ha hotellet i Delhi mer centralt. nu fick  vi lägga väldigt mycket tid på transport. Annars är vi mkt nöjda med resan och funderar redan på nästa tripp dit =)
 
Det kändes också bra att lokalt ansvariga kontinuerligt kollad upp läget med oss. dessvärre var det svårt att förstå deras hinglish, men det hör ju till resan också.
 
Tack för all hjälp!
 
/Anders

Ett mycket professionellt bemötande av Orientenresor

Vi kom tillbaka från en resa till Indien för en vecka sedan. Vi har rest mycket men denna resa, organiserad av Orientenresor, toppar upplevelserna. Ett mycket professionellt bemötande av Orientenresor, allt fungerade som planerat, professionella guider och drivers, bra hotell. Allt fungerade, i stort som smått. Vi har redan börjat planera nästa resa med Orientenresor. Stort tack för en oförglömlig upplevelse.

här kommer våra svar:
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Vi är mycket nöjda både med kontakten med er före resan och resan i sig. Vi funderar redan på nästa resmål.
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Ja det kan vi definitivt. Ni får gärna använda mig som referent om någon funderar på att åka ur med er. En mycket prisvärd resa.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Med den resa vi gjorde ser vi inte något som är i behov av att förbättras. Vi tackar för en trevlig, välplanerad och innehållsrik resa.
 
Mvh
Mats

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19