Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vår resa till Indien har varit fenomenalt

Vår resa till Indien har varit fenomenalt, min faster blev väldig tagen med Taj Mahal det var hennes största önskan att se denna fantastiska byggnad. Vi har haft en tålmodig och trevlig guide (Bishan), han tog verkligen hand om oss och brydde sig om vår kost (jag är ju laktosintolerant och faster klarar inte av starka kryddor). Chauffören var väldig noggrann med vår bekvämlighet och säkerhet. Nu när vi har fått så mycket information om alla platser vi besökte samt historia så intresse har blivit större för att veta mer. Så vi har googlat och köpt böcker :)

Hotellen som vi har bott var väldig bra och serviceminded. Den bästa välkomnande fick vi i hotellet Ramada Plaza i Agra, med den traditionella röda pricken i pannan. Dock tyckte vi att det var lite konstig att hotellet the Surya inte hade gratis wifi, vilket alla andra hotell hade. Jag har informerad om detta för deras manager, som fem stjärnigt hotell så borde de införa något sådant. Europeiska resenärer förväntar sig att free wifi ska ingå i servicen. ;) 

Vi är väldig nöjda med er som resebyrå och att ni har haft en bra paket för oss trots att det var juli månad. Vi kommer i framtiden att anlita er med säkerhet. Ps, vi klarade av vädret trots lite regn ;)

Tusen tack för allt hjälp från er sida. 

 

Med vänliga hälsningar / Saludos

När det gäller Indien-resan så var vi verkligen jättenöjda!

Hej Ahmed,
 
Hoppas att du har återhämtat dig från din skada.
När det gäller Indien-resan så var vi verkligen jättenöjda!
Programmet var helt perfekt och allt fungerade jättebra med all transfer mellan olika flygplatser, hotell, tigersafari etc.
När det gäller strulet med flygbolaget så löste det sig bra och det var skönt att ha ert telefonnummer att ringa.
Vi kommer både rekommendera er och med all sannolikhet resa med er igen. Vi har bra positiva erfarenheter vid kontakt med dig och Orientresor.
Det enda vi tyckte ni hade missat att tala om var att Tadoba var en ”dry region” och att där inte fanns någon alkohol att köpa över huvud taget. Inget stort problem, men om vi vetat det så hade vi köpt med oss en flaska vin och några öl som vi hade kunnat dela på efter en lång dag med tigerupplevelser.
 
Våren 2019 tänkte vi åka på vår nästa resa. Har du något förslag på en spännande och rolig resa?
Kanske Egyptens pyramider, båttur på Nilen, Jerusalem, Jordanien ….?
 
Hälsningar
Peter mfl.

Vi kom hem med oändliga minnen och upplevelser som vi alltid kommer bära med oss

Hej!
 
vår feedback! 
Bara så här i första åtanke är att allt var helt perfekt så tusen tack för en bra sammansättning av resa.  Vi kom hem med oändliga minnen och upplevelser som vi alltid kommer bära med oss. 
 
Vi skulle absolut kunna rekommendera er för andra.
 När det gäller flygresorna så upplevde vi dock att det var för snabba ryck mellan flighterna. Detta vill vi se att det blir bättre på. Flighten mellan Gbg och Köpenhamn var så snabb att vi inte fick med vårt bagage. Så längre väntetid kanske. 
 
Vi kan definitivt resa med er igen!! Samt rekommendera er till andra!
 
förbättring är det jag skrivit men också när det gäller hotellet vi befann oss längst på. I Kovalam på pappukutty beach resort. Alltså de måste renovera lite på rummen som tex badrummet. Annars trivdes vi helt klart och hotellet har ett super läge!! Vi är inte kräsna så vi stormtrivdes men andra kan ha åsikter :)
 
bästa hälsningar 
 
Hanna

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20