Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Tack för ett utmärkt arrangemang!

Hej
Tack för ett utmärkt arrangemang
New Delhi – Jaipur- Ranthambore-Agra-Orchha-Khajuraho-Varanasi-New Delhi
En otrolig smältdegel där du själv väljer vad du vill se och uppleva. För oss en fantastisk resa där varje dag hade något nytt och speciellt, från staden till besök i en familj, från det moderna till miljöer hämtade ur Tusen och en natt. 
Allt fungerar perfekt. En chaufför som ger oss möjlighet att njuta av våra bilresor och som tipsar oss om allt från restauranger till familjebesök. Guider som bjuder på kunskap men också om sina vardagstankar. God mat, bra hotell och spännande platser. Den som vill se Indien i ett litet hanterbart format bör ta sig till Orchha och dessutom bo på Amar Mahal.
 
Tack för ett utmärkt arrangemang och vi rekommenderar alla som vill få ut optimalt av sin semester att använda sig av Orientenresor och era samarbetspartners. Att ha egen bil och guider som möter upp
är bekvämt och berikande.
 
Tack för ett bra arrangemang som var grunden till en fantastisk resa.
På återhörande
Anne-Li o Calle

Inför resan upplevde jag att Ni var lätta att kommunicera med via mail, snabba svar m.m..

Hej, ursäkta att jag inte svarat tidigare.

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Absolut kan vi de.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?

De har vi säkert redan gjort.

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?

Sätena i den första bussen ( Dehli, Agra, Jaipur) var inte anpassad till västerlänningar, jag hade nackstödet i skulderpartiet( är ändå inte längre än 181 cm), inte så skönt under så många timmar i bussen som de var.

 

I de stora hela är vi mycket nöjda, fantastiskt land och upplevelser vi aldrig kommer att glömma  och allt har klaffat perfekt hela vägen.

Inför resan upplevde jag att Ni var lätta att kommunicera med via mail, snabba svar m.m..

Är det nåt mer specifikt ni vill fråga oss om (feedback kring upplägg, innehåll m.m.) så hör gärna av er.

Hälsningar

Lars S  och övriga i sällskapet.

Toppenresa

Hej!
Förhandsbesked: toppenresa! Utmärkt guide, Ali. Rekommenderas å det varmaste! Allt välorganiserar - lite många ruiner. Skriver mer om resan efter nyår. I Watamu vid kusten i Kenya nu. Dålig  Wi-fi. Klockan är 22.20 - 30,4 grader. Hjälp! I Jordanien blev det kallt på kvällen. Har skickat vykort. Kommer det, så kommer det!
God Jul och gott nytt år!
Gunn

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55