Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi rekommenderar verkligen den här resan med erat resebolag

Hej nu har vi kommit hem från en helt fantastisk resa. Vi har varit så väl omhändertagen av resebolag, guider och chaufförerna. Allt har varit så bra arrangerat med intressanta sevärdheter. Det var helt underbart med egen guide som man har kunnat fråga och fått veta allt man vill och mycket mer. Vi har blivit skjutsad dit vi vill för att köpa sånt vi behövde. Alltid bra hjälp och information. Flodbåtresan va ju också helt otrolig. Vi  rekommenderar verkligen den här resan med erat resebolag. Eftersom vi varit i Goa förut skulle vi kunna tänkt oss att avsluta resan där istället för Kerala det var bättre strand och lugnare från försäljare . Vi kommer att titta vad ni har för resor att välja på när vi sparat ihop till en ny resa. Allt har varit mycket bättre än vi kunnat drömma om. Cilla.

Tack för ett utmärkt arrangemang!

Hej
Tack för ett utmärkt arrangemang
New Delhi – Jaipur- Ranthambore-Agra-Orchha-Khajuraho-Varanasi-New Delhi
En otrolig smältdegel där du själv väljer vad du vill se och uppleva. För oss en fantastisk resa där varje dag hade något nytt och speciellt, från staden till besök i en familj, från det moderna till miljöer hämtade ur Tusen och en natt. 
Allt fungerar perfekt. En chaufför som ger oss möjlighet att njuta av våra bilresor och som tipsar oss om allt från restauranger till familjebesök. Guider som bjuder på kunskap men också om sina vardagstankar. God mat, bra hotell och spännande platser. Den som vill se Indien i ett litet hanterbart format bör ta sig till Orchha och dessutom bo på Amar Mahal.
 
Tack för ett utmärkt arrangemang och vi rekommenderar alla som vill få ut optimalt av sin semester att använda sig av Orientenresor och era samarbetspartners. Att ha egen bil och guider som möter upp
är bekvämt och berikande.
 
Tack för ett bra arrangemang som var grunden till en fantastisk resa.
På återhörande
Anne-Li o Calle

Inför resan upplevde jag att Ni var lätta att kommunicera med via mail, snabba svar m.m..

Hej, ursäkta att jag inte svarat tidigare.

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Absolut kan vi de.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?

De har vi säkert redan gjort.

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?

Sätena i den första bussen ( Dehli, Agra, Jaipur) var inte anpassad till västerlänningar, jag hade nackstödet i skulderpartiet( är ändå inte längre än 181 cm), inte så skönt under så många timmar i bussen som de var.

 

I de stora hela är vi mycket nöjda, fantastiskt land och upplevelser vi aldrig kommer att glömma  och allt har klaffat perfekt hela vägen.

Inför resan upplevde jag att Ni var lätta att kommunicera med via mail, snabba svar m.m..

Är det nåt mer specifikt ni vill fråga oss om (feedback kring upplägg, innehåll m.m.) så hör gärna av er.

Hälsningar

Lars S  och övriga i sällskapet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57