Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Jag kommer att rekommendera orientenresor till mina vänner

Hej  Ahmed
Nu är vi tillbaka efter en fantastisk resa i Indien.
Jag vill tacka dig för ditt tålamod i samband med den.
Jag kommer att rekommendera orientenresor till mina vänner.
God Jul!

Ett tryggt resesätt och bra upplägg och därmed även tidreducerande vilket bidrog till mycket upplevelser på en kort tidsperiod

Hej,
 
1.Vi ber Er vänligen att skriva Er reseberättelse med alla spännande upplevelser och kommentarer samt Er feedback på följande punkter:
 
Bra guider och fantastisk chaufför, bra upplägg på resan. Mycket att ta in och smälta men mycket  trevlig . En salig blanding av kremeringar , bröllop,  människor , öronbedövande trafik, fantastiska smakupplevelser och fantastiska byggnader och Indisk historia. Vi åker gärna tillbaka
 
 
2. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Ja , ett tryggt resesätt och bra upplägg och därmed även tidreducerande vilket bidrog till mycket upplevelser på en kort tidsperiod.
 
3. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Ja.
 
4. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Tidsbrist pga sen ankomst till Agra gjorde tiden i Thai Majhal och Agra Fort något stressig. Här borde det finnas fixa tider för att resa från hotellen så man kommer fram i tid. Lunchen hann vi inte ens med denna dag.
Resorten Rantabahmore hade vi gärna stanna några timmar till så sista dagen endast vara en transport dag till Jaipur.
Ta bort  vid bokningen att kunna välja klassning på hotellen och ha en i stället en  bra kategori¨rakt igenom stället  då det är svårt  att veta vilken hotellstandard som är tillräcklig.
 
MVH Maria

Efter att ha rest med er två gånger kan vi konstatera att våra förväntningar är alltid infrias

Hej igen!
Förlåt att ni fått vänta med återkoppling från vår resa!
Här kommer våra svar på era frågor.
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Ja! Vi tycker om mixen av färdiga resekoncept och möjligheten att göra om i programmet och lägga in egna förslag. Efter att ha rest med er två gånger kan vi konstatera att våra förväntningar är alltid infrias.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Ja!
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Det kan vara värt att informera om att ett trestjärnigt hotell i Marocko är förhållandevis enkelt. Vi var mest missnöjda med hotellen i Casablanca och Ouarzazate. Hotellet i Casablanca var ganska slitet och på morgonen, när vi skulle äta frukost, var maten slut. Problemet med hotellet i Ouarzazate var framför allt att det låg långt från centrum. Vi vill dock poängtera att vi alltid blev väl bemötta av hotellpersonalen oavsett standard. Faktum är att alla människor vi mötte under resans gång var mycket trevliga. Vi kände oss aldrig otrygga, inte ens när vi promenerade kvällstid på egen hand, vilket man ju kan göra i Sverige.     
 
4. Och framför allt är jag ju personligt väldigt nyfiken på hur skolbesöken gick:-)
Vi är mycket nöjda med besöket på barnhemmet, som vi förstod inte var så lätt att ordna. Researrangören Mohammed Ben körde oss dit och var med under besöket. På barnhemmet bodde 75 barn mellan 0-6 år och 55 kvinnor arbetade i treskift, dygnet runt, för att ta hand om barnen. Vi fick träffa alla barnen, leka med dem och sitta ner en god stund och prata med föreståndaren. Besöket berörde oss mycket.
Skolbesöket, däremot, blev inte vad vi hade förväntat oss, men vi uppskattar Mohammed Bens ansträngningar att göra något bra av det ändå. Många verkar skeptiska och rädda för att visa upp de kommunala/statliga skolorna och så sent som dagen före besöket, fick vi, och även researrangören i Marrakech, veta att skolbesöket var inställt. Vi blev naturligtvis väldigt besvikna. Anledningen skulle vara att eleverna hade examensprov den dagen och att de därför inte hade möjlighet att ta emot oss. Detta förvånade oss, eftersom vårt skolbesök varit känt sedan juni månad. Istället fick vi besöka en privat amerikansk/fransk högskola. Det var visserligen intressant och naturligtvis trevligt att få prata med ungdomarna, men inte det vi förväntat oss. Vi hade ju skolbesöket i Jordanien att jämföra med, där vi med öppna armar togs emot i den enkla kommunala grundskolan och där vi fick delta på flera lektioner.  
 
Vänliga hälsningar Polly, Ingrid och Magdalena

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55