Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Om vi inte hade varit i Marocko två gånger inom loppet av ett halvår skulle vi gärna åka tillbaka

Jo, det blev ytterligare en fantastisk resa till Marocko. Vi kan mycket väl tänka oss att resa med Er igen. Vi rekommenderar gärna Orientresor till vänner och familj.
 
Det är verkligen enorma köer på flygplatsen i Marrakech. Över detta råder inte vi och de nya lokalerna gör det mycket trevligare att vänta. Jag antar att detta bidrog till att vår chaufför inte dök upp. Jag ringde Orientresor, fick ett snabbt och trevligt svar och ganska snabbt dök vår skylt upp. Förra gången vi var i Marrakech lärde vi oss detta med "carossen" och att betala/ge dricks till köraren - bra att veta. Jag tycker transferchauffören borde uoolysa om hur detta fungerar.
 
Riaden Dar Imlil fungerade lika bra som förra gången. Att sitta i deras "uterum" var verkligen så fint! Vi beställde och följde med på en mattur i Marrakech vilket var ett utmärkt sätt att lära känna medinan och få smaka på mycket god mat.
 
Den utsträckta transfern till Imlil gav ett mycket. Vi tog taxi tillbaka och det fungerade alldeles utmärkt. Som utlovat hamnade vi inte hos någon mattförsäjare. Vi köpte några fossil av en man efter vägen och då är det naturligtvis bra att ha egen chaufför.
 
Imlil och hotellet Dar Imlil var en fullträff. Personalen var verkligen mycket omtänksam och sista natten flyttade man upp oss en våning till ett fantastistk rum med underbar utsikt upp mot bergen. Maten bör nämnas speciellt. Den var synnerligen god, traditionell och annorlunda. Den organiserade vandringen var bra och med god lunch på slutet. Som så ofta skulle man dock önska sig litet med guidning - något om natur, traditioner mm.
 
Om vi inte hade varit i Marocko två gånger inom loppet av ett halvår skulle vi gärna åka tillbaka. Jag tycker att detta land är något underskattat som turistland i Sverige. Detta med att handla och att pruta i Marrakech får alldeles för mycket utrymme i medias bevakning enligt min mening. Uppenbarligen skrämmer det vissa och lockar andra. Det är inte speciellt jobbigt i Marrakech om man inte är så intresserad av shopping och det finns så mycket mer att fokusera på.
 
tack för ett fint arrangemang!
Magnus och Britt

Vi är jättenöjda med hela resan och med er insats

Hej Helga!
Tack för dina frågor!
Jag ger dig den korta versionen av en ”reseberättelse”, dvs svaren på dina frågor…
 
Allmänt är vi mycket nöjda med vår resa; det var spännande och inspirerande, och personligen älskade jag landet, människorna, stämningen, städerna, etc. Det var för oss, lagom annorlunda och exotiskt, och dessutom bodde vi bra och fick utmärkt service.
Så till dina frågor:
Ja, absolut, vi är jättenöjda med hela resan och med er insats!
Ja, absolut; se ovan.
När det gäller det exakta innehållet i guidningar, tider för guidning, etc, så stämde er beskrivning inte alltid överens med verkligheten, och ibland ändrades t ex tider, utan att Tamuda berättade det för oss, utan vi fick istället reda på det via andra gäster.
 
Tack för resan och trevlig helg!
Lars Proos

Vi är mycket nöjda med resan

Hej,
här kommer några kommentarer från vår Indienresa.
Vi är mycket nöjda med resan. Allt har fungerat väl med guider, transporter, utflykter och hotell.
I och med att vi bara var två stycken så fick vi ut mer än vi skulle ha fått i en större grupp. Vi kunde fråga och få personliga svar av både guider och chaufförer.
Guiderna var mycket pålästa och serverade oss Indiens historia. Intressant hade varit att få lite mer om dagens situation för befolkningen. Vi såg ju en del med egna ögon.
Vi berättar gärna om vår resa med Orientenresors planering för goda vänner och rekommenderar den som både prisvärd och intressant.
Med vänlig hälsning
Börje och May-Britt

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55