Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

När det gäller Indien-resan så var vi verkligen jättenöjda!

Hej Ahmed,
 
Hoppas att du har återhämtat dig från din skada.
När det gäller Indien-resan så var vi verkligen jättenöjda!
Programmet var helt perfekt och allt fungerade jättebra med all transfer mellan olika flygplatser, hotell, tigersafari etc.
När det gäller strulet med flygbolaget så löste det sig bra och det var skönt att ha ert telefonnummer att ringa.
Vi kommer både rekommendera er och med all sannolikhet resa med er igen. Vi har bra positiva erfarenheter vid kontakt med dig och Orientresor.
Det enda vi tyckte ni hade missat att tala om var att Tadoba var en ”dry region” och att där inte fanns någon alkohol att köpa över huvud taget. Inget stort problem, men om vi vetat det så hade vi köpt med oss en flaska vin och några öl som vi hade kunnat dela på efter en lång dag med tigerupplevelser.
 
Våren 2019 tänkte vi åka på vår nästa resa. Har du något förslag på en spännande och rolig resa?
Kanske Egyptens pyramider, båttur på Nilen, Jerusalem, Jordanien ….?
 
Hälsningar
Peter mfl.

Ett varmt tack till Er för en utmärkt resa!

Hej,
 
Ett varmt tack till Er för en utmärkt resa.Vi var helnöjda med allt från mottagande,boendet på båten,måltiderna till vår fantastiska guide.Kommer att rekommendera Era resor till vänner och bekanta.
 
Vänliga hälsningar Lena Jonsson

Vi kan varmt rekommendera att boka med Afrikanoresor!

Hej Helga!
 
Stort tack för ditt mejl. Klart att vi lämnar lite feedback. Vi hade verkligen en helt underbar resa.
 
Vi valde resan till Sydafrika med safari i Krugerparken och Kapstaden. All information och kontakt innan gick jättebra...
 
Vi flög till Johannesburg och fick en heldags guidad tur med Cornelius genom Soweto och Johannesburg och lärde oss väldigt mycket om Sydafrikas historia och Apartheid. Nästa dag åkte vi med Johan genom Panorama Route till Krugerparken och såg underbar natur på vägen. Highlighten av vår resa var definitivt Krugerparken! Med ett hotell med blick in i parken och underbara safari turer i två dagar fick vi exakt vad vi hade önskat. En fantastisk semester med de allra häftigaste djuren på jorden! Därefter flög vi till Kapstaden och igen funkade all transfer utan problem. I Kapstaden gjorde vi utflykter och winetasting. Vi stannade två dagar längre för att få tid med Cape of Good Hope och en dag på stranden. All in all var det en underbar resa och vi kan varmt rekommendera att boka med Afrikanoresor! Vi kan definitivt tänka oss att resa med er igen!
 
3. Det fanns ett litet misförstånd angående vad som var redan betalt när det gäller Panorama Route. Vi betalade för inträden men fick pengarna tillbaka från Royal Discoveries innan vi lämnade Johannesburg.
 
Med vänlig hälsning,
 
Lea och Kim

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55