Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi är mycket nöjda med vår resa och allting fungerade mycket bra

Då har vi kommit hem igen efter en fantastisk resa i Egypten! Och nästan hunnit anpassa oss till snöstorm istället för sommarvärme….
 
Vi är mycket nöjda med vår resa och allting fungerade mycket bra. Det var härligt att glida fram på Nilen i vår fina båt och bli uppassade av 13 besättningsmän och en privatguide - att vi skulle vara de enda passagerarna ombord kom som en överraskning! Fast nån som vi rätt omgående vande oss till med:-)
 
Alla transporter fungerade också utmärkt, standard på 2 x hotell var mycket god. Vi var också imponerade av alla säkerhetskontroller på flygplatser och vid allmänna turist attraktioner; det tog ju lite tid men det kändes tryggt att de var så noggranna.
 
Det enda som vi kanske blev lite irriterade/förvirrade över var – dricksen.
Inte vad det gällde båten, där hade vi ju fått bra info från er om vad som gällde men det skulle ha varit bra att också ha nån aktuell info om ’alla andra’ tillfällen - allt från åsneritter till toalettbesök. För det är nåt som alla förväntar sig att få och det kändes alltså inte så särskilt frivilligt…. Det är svårt för oss att veta vad som är ok att ge, vad som är för snålt/vad som är för mycket.
 
Men som sagt, vi har haft en mycket bra resa!
 
Hälsningar
Gunneli & Kerstin

Vi hade en fantastisk resa i Indien

Hej!
Vi hade en fantastisk resa i Indien. Ni gör ett mycket bra jobb och vi kände oss väl omhändertagna hela resan. 
Vi kan absolut tänka oss att resa med er igen och rekommendera er till vänner och bekanta 
Det enda vi kan ha synpunkter på är att hotellet i Varanasi var långt utanför stan med långa relativt meningslösa transporttider till centrum. Vi hade föredragit att bo på hotel centralt så att vi hade kunnat gå från hotellet ut i vimlet i centrum.
Dessutom vill vi kommendera resdagen från Varanasi till Mumbai som var bara tråkig väntan på flyget på hotellet och på flygplatsen. Det hade varit bättre att flyga tidigt på morgonen då vi haft en dag till i  Mumbai eller flyga sent på kvällen så vi hade haft hela dagen i Varanasi!
Hälsningar
Vigdis Hansdottir

Detta var en utmärkt resa med många intryck från Indien

Hej på Er.
Förlåt att svaret har dröjt.
Detta var en utmärkt resa med många intryck från Indien. 
Alla arrangemang fungerade utmärkt.
Kanske något mycket palats och byggnader under den första delen Delhi - Jaipur
Tre palats på samma dag i 31 grader är mycket.
Nere i södern var det lugnare. Och bättre luft.
Nästa resa får nog ett större fokus på naturen tror jag . 
Men summan är att jag har inga förbättringsförslag. Allt fungerade bra.
Jag rekommenderar Er!
Tommy

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55