Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Alla som ”tog hand om oss” på olika sätt var vänliga, generösa och glada och inte en enda gång krånglade det på något sätt

Vi har nu kommit hem ifrån en väldigt trevlig och välordnad resa i Marocko. Det var ordentligt kallt i början av veckan inte minst i Tamtatouche på 1700 meters höjd där vi övernattade efter att ha åkt igenom Toudraravinen. Ägaren till övernattningen hade installerat centralvärme men eftersom han hade så få turister hade han inte råd att sätta på den! På morgonen var det -3 grader men vi hade plusgrader för vi fick en kamin på rummet som i alla fall kunde användas på kvällen!! Det blev ganska mycket bilresande men å andra sidan fick vi på det sättet se  mycket av Marocko. Alla som "tog hand om oss" på olika sätt var vänliga, generösa och glada och inte en enda gång krånglade det på något sätt.

Vänliga hälsningar
Eva

Vår resa till Indien var fantastisk

Hej Helga!
 
Det har varit en bra julhelg, hoppas du och ni alla också haft en skön ledighet.
 
Här kommer en lite recension från mig och min bror:
 
Hej!
 
Vår resa till Indien var fantastisk. Det här är vår tredje resa med er (Orientenresor) och vi kan ärligt säga att vi inte skulle ha velat åka till Indien med någon annan resebyrå. Precis som med våra andra resor så har vi alltid känt oss väl omhändertagna och allt har varit mycket bra planerat. Både guiderna och chaufförerna var kunniga och vänliga. 
 
Naturligtvis var Taj Mahal en av de stora höjdpunkterna. Men våra personliga favoriter var de lite mindre tempel och palats som man inte kände till innan och som inte var lika "fyllda" med turister. Indien är ett land med mycket intryck och en del utmaningar. Resan innebär också några långa bilfärder. Dock är det helt värt det och är på alla sätt ett minne för livet. Kameran är helt fylld av fantastiska bilder.
 
Lite tips och annat:
 
* Magsjuka lyckades vi undvika helt, genom lite extra hygien. Tvättsprit är att rekommendera!
 
* Rörande pengar så var vår resa mitt i de valutaproblem som Indien just nu går igenom. Stor brist på sedlar, vilket var en utmaning då dricks förväntades överallt. Vårt råd är att passa på att växla i hotellens reception så fort som tillfälle ges. Se också till att bara ta med valutor (dollar/euro) i mindre valörer (runt 5-10 högst). Större valörer än så är svåra att använda då ingen har växel. Det här kommer dock säkert lösa sig vartefter, när Indien ger ut nya sedlar.
 
* Åker man i december, som vi gjorde, ska man ha i åtanke att det är bröllopssässong i Indien. Spännande att få se men också en del högljutt festande på hotellen sent på natten.
 
* Vi la också in två extra dagar i schemat, då vi läst att det kunde vara lite hektiskt under vissa dagar. Det gav oss också lite mer tid att vandra runt själva.
 
*Smogen i Dehli är grym men försvinner helt när man åker söderut.
 
Hotell, guider, transport och allt vi såg överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar verkligen ett besök i Indien (Gyllene triangeln, Khajuraho och Varanasi åkte vi till). Vi rekommenderar också Orientenresor och vi kommer definitivt att resa med Orientenresor igen.
 
/Micke och Johan

Vi blev väl omhändertagna från dag ett genom hela resan av både guider och chaufförer

Hej!
Här kommer lite feedback på vår Indien resa i november 2016.
Vi blev väl omhändertagna från dag ett genom hela resan av både guider och chaufförer. Mycket välplanerat,mycket bra hotell , en fantastisk upplevelse. Rekommenderar Orientresor till alla,tryggt proffsigt och mycket prisvärt.
Å ja nästa resa till Indien blir absolut med Orientresor. 
Hälsningar
Lottie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57