Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi hade en välplanerad trevlig resa

Hej,
 
Vi hade en välplanerad trevlig resa till Indien. Vi kan absolut tänka oss resa med er igen och vi har redan rekommenderat er till vänner.
Vi ser inget direkt som behöver förbättras. Eventuellt skulle det vara att man får presenterat kostnadsskillnad om man skulle vilja åka i bättre klass på flyget.
 
Mvh och trevlig helg
 
Fredrik

Först av allt vill vi tacka för en helt fantastisk Indien resa

Hej,
Först av allt vill vi tacka för en helt fantastisk Indien resa.
Allt klaffade till 100% å vi blev väl bemötta över allt.
Vi vill gärna åka tillbaka till Kovalam och även besöka nationalparken Periyar i Jan 2018 . Tanken är 2 övernattningar i parken och 12 i Kovalam. The Travancore Heritage.
Går detta att organisera?
Isåfall vill jag gärna ha en offert ,eller är jag är tidigt ute?
Vänliga hälsningar
Lottie Lind

Tack för en trevligt genomförd resa

Hej,
 
Tack för en trevligt genomförd resa.
 
Vi är mycket nöjda överlag med resan!
 
Första programdagen var det strul med vårt bagage. Vi hade ej fått vetskap innan att vi skulle lämna bagaget och bara ta en mindre väska med oss så vi fick invänta en extra bil som skulle ta med bagaget.
Då på guidens förslag bytte vi dag så åkte på ökensafari ist. För Petra. Det blev sedan mycket bättre arrangemang.
 
När vi redan var i  Petra så underlättade det att gå in i staden och därefter resa till Aqaba igen.
Hotell i Petra var trevligt men hade lite slitna rum-någon fick ett rum för rökare. Men helt OK för en natt. Bra frukost och trevlig service minded personal.
 
Hotellet i Aqaba var fräscht och bra rum. Där hade vi emellertid en kontrovers med personalen vid ankomst då de inte lät oss ta med våra taxfree varor in på hotellrummet. Det löstes genom civil olydnad men trötta resenärer som gått upp 04.30 blir inte glada…..
 
När vi återkom för nästa natt i Aqaba uppstod inte samma svårigheter. Bra att resebyrån inför nästa researrangemang upplyser resenärer om detta då det blir en konflikt. Vi är inte vana vid detta och att de påstår sig röntga våra väskor.
 
Besök vid domstol och lunch med advokat var en fullträff. Det var mycket intressant och alla mottog oss med varm generositet. Även pressen var där. Tyvärr kunde vi inte hitta i tidningen bild och text på oss men kanske kommer fram senare?
 
Luncherna som ingick var på lite väl turistliknande ställen. Kände till och med igen någon från planet ner… om vi hade fått bestämma så hade vi hellre ätit på det ställe där vi utgick ifrån vid ökensafarin. Så exotiskt och trevligt.
 
Hemresan var bättre än utresan trots att en resenärs bagage kom fram en dag senare.
 
Kommer vi att återkomma med fler arrangemang!
Med vänlig hälsning
 
Monica Behm

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57