Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Ett underbart semesterminne som vi tar med oss för lång tid framåt!!

Hej!

Vi hade en fantastisk resa med er i Indien och skulle absolut kunna tänka oss att resa med er igen, och även rekommendera er till våra vänner. Allt fungerade klockrent, från hotellbokningar till guider och chaufför, och de mötte oss på ett mycket bra sätt. Så otroligt skönt att veta att man alltid kunde få hjälp om det skulle behövas och att vi inte behövde veta hur man tog sig till olika platser. Agra med Taj Mahal var en riktig upplevelse och kanske det starkaste minnet, sen var det väldigt skönt att ha några dagar att bara slappna av i Goa innan det var dags att fara hemåt. Qatar var också ett bra val av flygbolag, man kände sig varmt välkommen och de bjöd på bra mat.

Om vi ska säga något lite mer negativt, så var det i så fall att hotellet i Delhi låg lite för mycket på sidan om, fanns inte så mycket att se eller shoppa i närheten.

Ett underbart semesterminne som vi tar med oss för lång tid framåt!!

Tusen Tack

Mats och Maria

Vi vill gärna tacka för en mycket välarrangerad och trevlig resa till Indien

Vi vill gärna tacka för en mycket välarrangerad och trevlig resa till Indien. Allt fungerade tillfredsställande, resan, hotellvistelserna och utflykterna.

Vi var speciellt nöjda med vår chaufför, Rami, som tog oss genom den oerhörda trafiken, och även guiderna på de olika platserna var mycket kunniga, vänliga och professionella.

Vi kan absolut tänka oss att resa någon annan gång med Orientresor, och har redan rekommenderat byrån till bekantar.

Egentligen har vi inget som vi föreslår förbättrad, då vi tycker att allt fungerade enligt planerna, och att också den indiska arrangören visade stort engagemang.

En helt annan fråga - arrangerar ni likartade resor till fjärran östern, såsom Vietnam, Kambodja, Burma?

Med vänlig hälsning

Eva och Svend

Slutligen vill jag ge er en stor eloge för alla informa och snabba svar på våra frågor och allt klaffade perfekt med hämtningar, gudningar .mm

Hej

Förberedelserna inför resan var rätt omfattande. Räknade att vi har fått 72 mail. I början blev det en del missförstånd och oklarheter eftersom vi utgick från en av era resor men stuvade om den så det passade oss med de önskningar och krav vi hade. Så småningom kom resdagarna med dess innehåll på plats. Bekräftelse och någon typ av voucher fick vi också mm. Ni var dock jättebra på att besvara våra frågor både snabbt och informativt.

Vi möttes på flygplatsen av vår chafför som vi sedan hade hela tiden. Det visde sig att han hade alla tider, golfvoucher, platser för besök, mm. Riad Catalina som vi bodde på var utmärk med det lilla aber att vi fick ett av de beställda rummen , det andra var mindre. Kunde få byta efter två dagar men vi valde att inte göra det. Servicen var helt fantastik men mycket vänliga människor. Hämtning för stadsruntur fungerade suveränt och Omar vår guide var oerhört kunnig  t uren i medinan var från 10 på fm till någonstans vid 15-16 tiden. Avslutades med lunch dit vi inte hade hittat själva och där blev vi upphämtade och ledda tillbaka till riaden. På kvällen åkte vi häst o vagn, tack, runt stadsmuren och till det ställe varifrån vi promenerade till restaurangen. Vi hade bokat. Besöket där var intressant men lite väl mycket mat för oss samt den speciella musiken hela kvällen. Prata var inte att tänka på, men helt ok.

Dag två hämtades våra makar i god tid för golfen . Hade en trevlig golfrunda och hämtades tillbaka, fungerade utmärkt. Vi damer hade en förmiddags guidning i nyare kvarter och Majorell garden.

Utflykten till Aralbergen var fantastisk, mycket vacker natur. Den chafför vi hade hela tiden, mattias, försvenskat, gjorde hela vår resa till en helt fantastisk resa. Han kunde berätta så mycket om tex politik, kungahuset, kultur, odlingar, förutom det att vi trivdes mycket bra ihop och det var en avslappnad stämning med skratt och historier under bilfärderna. 

Esauira tycket vi mycket om . Riaden var också perfekt mitt i soukerna. Rummen mycket bra , bättre än på catalina, större och ett snäppet högre i klass. Golfen alldeles utmärkt.

Agadir. Resan mellan alla dessa tre städer var intressant, roligt att se landsbygden. Mattias vår chafför visade oss mycket bra runt i Agadir, det som fanns att se. Staden är ju nyuppbyggd och inte så mysig. Hade det lugnt och skönt vi damer medan makarna spelade golf. Hittade en restauran vid strandpromenaden IL Toro, ägdes av en svensk marockan,. Restaurangen hade suverän mat, italiensk, skaldjur och marockans.

Bilresan till Marrakech. Gick utmärkt och vi skildes från vår omtyckta chaufför. 

Flygresan var totalt lite lång dvs vi reste från Agadir 9.00  och kom hem till Stockholm 23.30 . Bättre flygförbindelser borde finnas.

Totalt sett är vi mycket nöjda med vår resa och er samarbetspartner i Marocko är suverän, men jag tror att just resa runt med vår superchaufför gjorde hela resan, passade oss. Marrakech var intensiv och intressant men också lite jobbig med alla påflugna försäljare. 4 dagar där räckte gott och väl.

Så till era frågor:

1 ja vi kan absolut tänka oss åka med er igen

2 ja vi kan också tänka oss rekommendera er till våra vänner men också säga att de ska vara observanta på förslaget man får eftersom vårt inte stämde med vad vi ville ha i början

3 förbättringsåtgärder är. Noga med vad kunden önskar och att aktiviteterna stämmer med det uttalade önskemålet. ( det blev några mail fram o tillbaka innan det var ok. ) noga med att förklara tider, voucher mm eller att er samarbetspartner har det materialet, men att vi som kund också vill ha bekräftelser på aktiviteterna. Bättre flygförbindelse, lite väl lång hemresa. 

Slutligen vill jag ge er en stor eloge för alla informa och snabba svar på våra frågor och allt klaffade perfekt med hämtningar, gudningar .mm

Med vänlig hälsning

Eva E.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57