Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi är mycket nöjda med resan, den var precis vad vi hade förväntat oss!

Hej,

Vi är mycket nöjda med resan, den var precis vad vi hade förväntat oss. Vi kan tänka oss att anlita er igen. Vi kan också tänka oss att rekommendera er. Vi tycker att kontakterna med er var mycket smidiga och ni var mycket lyhörda för våra önskemål och ändringar i programmet etc.

Vi hade väl lite fördomar om tidhållning och så i Indien, dessa kom helt på skam. Allt fungerade jättebra. Anpassning till en strejk förmedlades till oss i god tid, ändringar i planerna förklarades tydligt och förståeligt. Bilföraren gjorde verkligen ett jättebra jobb, tog hänsyn till våra önskemål osv.

Här några kommentarer, mest detaljer som inte stör helhetsintrycket på något sätt:

· Det är iofs trevligt att ni ringer och kollar hur vi har det, men om man rest hela natten så kan man behöva sova en stund på dagen. Då vill man inte ha telefonsamtal.

· På husbåten hade det varit trevligt om besättningen berättade om området, båten, folk som bor där osv. Det behöver ju inte vara någon guide med, ni kanske bara ska ta fram lite underlag till besättningen. Eller skriftlig information till gästerna.

· Conciergen på Leela gjorde en felaktig bedömning av öppettider i Trivandrum, så vår trip dit blev inte vad vi tänkte. Vi nämnde detta för dem när vi kom tillbaka, och dom skulle återkomma, vilket dom inte gjorde. Nästa dag tog vi upp det igen och dom ordnade en extra resa till stan, utan att vi behövde betala för det. Rätt så OK i slutändan.

· Vi hade önskat mer tillgång till information om naturreservatet, t ex möjligheter till vandringar, vilket vi nog hade varit intresserade av.

· Möjlighet till besök på te- och kaffeplantager hade varit trevligt. Men tiden kanske inte medgav det.

Vi har varit i Oman tidigare och tyckte att det var toppen. Vi hyrde bil en dag och körde runt. Er kamelsafari låter verkligen intressant och lockande. Vi får återkomma om det.

Hälsningar

Anne och Ulf

Vi var mycket nöjda mer resan

Hej,

Här kommer våra svar:

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Vi var mycket nöjda mer resan och kan tänka oss att åka med er igen. Vi upplevde den som välorganiserad och guiderna som var på plats var mycket gästvänliga och hjälpsamma. Vi kände att vi fick värde för våra pengar och fick det som utlovats. Vi upplever er som väldigt tillförlitliga.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?

Redan rekommenderat!

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?

Kanske att efter man satt sin resplan hade man kunnat på lite förslag på utflykter som man kan göra när man är på plats och hur man kan göra dem på egen hand. Ni har en jättebra organisation med guider och är hjälpsamma, ibland behöver man liten egen tid och då skulle jag uppskatta lite tips på som utflykter som är enkla att göra på egen hand.

 

Ha en trevlig helg!
//Catrin

Detta är en jättefin resa som ni måste göra mer reklam för

Hej Helga och Ahmed!

Vi kom hem natten till måndag men vill så snart som möjligt efter resan skicka er lite feedback.

Det har varit en fantastisk resa. Er samarbetspartner och deras guider har gjort allt för oss. De var i högsta grad professionella och talade god engelska. Några av dem arbetade också som engelsklärare när det inte var turistsäsong. De gjorde alla mer än vad som stod i itinery. De ville verkligen att vi skulle få ut så mycket som möjligt av resan. Både i Bagan och i Mrauk U skulle vi egentligen haft "dag till egen dispostion" men guiderna och chaufförerna visade oss runt även då. Detta är en jättefin resa som ni måste göra mer reklam för. Det var en tillfällighet att vi hittade att ni hade resan. Det kan vara lite svårt med inrikesflyget. En avgång som vi skulle åka med tror jag avgick minst 20 minuter före utsatt tid. Vi var rätt oroliga, var alltid i god tid och frågade så att vi kom med rätt flyg och hade därför inga problem, men kommande resenärer måste vara lite beredda på att det inte går av sig själv. 

Med vänlig hälsning

Erik och Eleonore

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55