Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi har haft en härlig resa med mycket spännande upplevelser

Hej Ahmed!

Vi har haft en härlig resa med mycket spännande upplevelser. Vi sov gott gott om kvällarna efter intensiva dagar då vi hunnit sett massor. Både guiden/chauffören i Jordanien och i Israel var fantastiska. Vi kändes oss alltid säkra och omhändertagna i deras händer. De var väl förberedda och kunniga. 

Gränskontrollen mellan Jordanien och Israel var något av en prövning (inte helt oväntat). Då våra guider inte fick åka med oss i själva gränsområdet kändes det lite mer osäkert och vi visste inte alltid vad som skulle hända. Dock flöt allt på bra, men det kan vara bra att tänka på om man väljer att kombinera dessa två länder att gränskontrollen är något som tar lång tid och tålamod. Utöver detta så måste man se till att ha med sig lite kontanter då man först får betala visa för att komma in i Jordanien, betala gränskontrollsavgift när man åker ut från Israel och sen nytt visa när man åker in i Jordanien. 

Det var det enda som var lite mer prövande på den här resan, som var helt fantastisk. Hotell, guider, transport och allt vi såg överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar verkligen ett besök i Jordanien och staden Petra. Vi rekommenderar också Orientenresor, det här är vår andra resa med dom och vi kommer definitivt att resa med Orientenresor igen.

/Micke och Johan

Jag vill bara tacka för en toppenresa, den bästa jag varit med om!

Hej!

Jag och min vän Annica Holmberg reste genom er till Egypten mellan den 17:e och den 24:e okt.

Vi tog en paketresa med kryssning på nilen med en massa intressanta stopp längs vägen.

Jag vill bara tacka för en toppenresa- den bästa jag varit med om.

I Luxor fick vi en egen guide för hela veckan som frilansar. Jag vill bara rekommendera honom å det varmaste, han gjorde ett mycket bra och professionellt jobb!

Han heter Essam Ali Ali Mahmoud.

De andra personerna vi träffade genom er var också de väldigt trevliga och hjälpsamma!

Jag rekommenderar också Orientenresor till alla jag känner!

Tack!

/Malin Lind

Det var en fantastisk resa med många höjdpunkter

Hej,

Det var en fantastisk resa med många höjdpunkter. Vi lyckades även att träffa på en tiger i Ranthambhore.

De lokala guiderna och era representanter som mötte oss var mycket professionella. Allra bäst var vår chaufför som körde lugnt och säkert genom den kaotiska trafiken. Han var trevlig på alla vis och vi hoppas att han får många uppdrag av er.

Vi kan tänka oss att resa igen med er eftersom det var ett bra upplägg. Vi har redan rekommenderat er till vänner och till familjen.

Hälsningar

Magnus A.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55