Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Ni ansträngde er verkligen för att vi skulle få en bra resa!

Hej Ahmed,

Vi hade en fantastisk resa och Jordanien är ett underbart land.

Alla vi mötte var otroligt trevliga och vänliga, inte en enda otrevlig person mötte vi (förrän vi kom tillbaka till Europa och allt var som vanligt igen…)

Jerash, Döda havet, Petra och solnedgång i öknen var nog höjdpunkterna på resan. Men även att vakna till böneutropet i Amman, gå upp och ner för Rainbow street, bilresan upp till Al-Karak och de snabba stoppen vid kaffe-skjulen utmed vägen är varma minnen av resan.

Vår chaufför var en trevlig och tillmötesgående man som svarade på alla frågor vi hade och han ansträngde sig verkligen för att vi skulle få det vi önskade; lokala maträtter och teglas, bland annat.

Hotellen var helt ok i standard, vi sov ju endast där. Deras frukostar var lite tråkiga likaså deras bufféer.

Jag kan absolut tänka mig att resa med er igen, ni ansträngde er verkligen för att vi skulle få en bra resa. Och jag rekommenderar gärna er till mina vänner och bekanta.

Vänligen Petra

Det var en helt fantastisk och upplevelsefull resa som aldrig kommer att glömmas

Hej,

Det var en helt fantastisk och upplevelsefull resa som aldrig kommer att glömmas.

Om jag någonsin kommer resa till mellan östern eller Nordafrika kommer Orientenresor vara min första hands val gällande paketresor.

Jag kan definitivt rekommendera Orientenresor till mina vänner och närmaste för en garanterad kvalitativ resa och valuta för pengarna.

Just denna resa var väldig intensiv och många nya intryck. Just nu kommer jag inte på någon förbättring, fick en liten smakprov på allt, skulle behöva mer tid för att se och uppleva allt det underbara som detta land kan erbjuda.

MVH

K.J

Vi har haft det underbart på alla sätt och vis!

Hej Ahmed,

Nu är vi tyvärr hemma men längtar tillbaks till Egypten.

Tack för att ni finns!

Vi har haft det underbart på alla sätt och vis. Fått i oss god mat utan att bil sjuka, har ätit allt, druckit på gatan ur ursköljda muggar med sockerrörssaft, ätit nybakt egyptiskt vedugnsbröd ur kuskens hand, varit på förplanerade och tillvalda aktiviteter, simmat i Nilen, ridit på kameler etc. Det mesta av dessa underbara saker får vi tacka dig och vår guide Aladdin för. Vi vill så gärna rekommendera att du begär att få Aladdin Aziz åt andra resenärer, för en bättre, mer kunnig, trevlig, empatisk och skojig guide kan vi inte tänka oss att det finns.

Under hela resan kända vi oss trygga och säkra i Aladdins hand. Vi kände inte av något av de politiska problem som landet kämpar med. Alla människor vi mötte var mycket vänliga, hjälpsamma och intresserade av att konversera med oss. Även de påstridiga försäljarna var charmiga och vänliga. Vi kände oss aldrig hotade eller fientligt bemötta.

Vi kan absolut tänka oss att resa med er igen, både till andra delar av Egypten men också till Jordanien eller Marocko. Vi har redan rekommenderat er till andra människor och kommer att göra det i framtiden också.

Tack och tills vi hörs inför nästa resa,

Katalin, Per, Adam, Tobias, Piroska och Greta

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55