Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Det var en fantastisk resa med många höjdpunkter

Hej,

Det var en fantastisk resa med många höjdpunkter. Vi lyckades även att träffa på en tiger i Ranthambhore.

De lokala guiderna och era representanter som mötte oss var mycket professionella. Allra bäst var vår chaufför som körde lugnt och säkert genom den kaotiska trafiken. Han var trevlig på alla vis och vi hoppas att han får många uppdrag av er.

Vi kan tänka oss att resa igen med er eftersom det var ett bra upplägg. Vi har redan rekommenderat er till vänner och till familjen.

Hälsningar

Magnus A.

Ni ansträngde er verkligen för att vi skulle få en bra resa!

Hej Ahmed,

Vi hade en fantastisk resa och Jordanien är ett underbart land.

Alla vi mötte var otroligt trevliga och vänliga, inte en enda otrevlig person mötte vi (förrän vi kom tillbaka till Europa och allt var som vanligt igen…)

Jerash, Döda havet, Petra och solnedgång i öknen var nog höjdpunkterna på resan. Men även att vakna till böneutropet i Amman, gå upp och ner för Rainbow street, bilresan upp till Al-Karak och de snabba stoppen vid kaffe-skjulen utmed vägen är varma minnen av resan.

Vår chaufför var en trevlig och tillmötesgående man som svarade på alla frågor vi hade och han ansträngde sig verkligen för att vi skulle få det vi önskade; lokala maträtter och teglas, bland annat.

Hotellen var helt ok i standard, vi sov ju endast där. Deras frukostar var lite tråkiga likaså deras bufféer.

Jag kan absolut tänka mig att resa med er igen, ni ansträngde er verkligen för att vi skulle få en bra resa. Och jag rekommenderar gärna er till mina vänner och bekanta.

Vänligen Petra

Det var en helt fantastisk och upplevelsefull resa som aldrig kommer att glömmas

Hej,

Det var en helt fantastisk och upplevelsefull resa som aldrig kommer att glömmas.

Om jag någonsin kommer resa till mellan östern eller Nordafrika kommer Orientenresor vara min första hands val gällande paketresor.

Jag kan definitivt rekommendera Orientenresor till mina vänner och närmaste för en garanterad kvalitativ resa och valuta för pengarna.

Just denna resa var väldig intensiv och många nya intryck. Just nu kommer jag inte på någon förbättring, fick en liten smakprov på allt, skulle behöva mer tid för att se och uppleva allt det underbara som detta land kan erbjuda.

MVH

K.J

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55