Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi har haft det underbart på alla sätt och vis!

Hej Ahmed,

Nu är vi tyvärr hemma men längtar tillbaks till Egypten.

Tack för att ni finns!

Vi har haft det underbart på alla sätt och vis. Fått i oss god mat utan att bil sjuka, har ätit allt, druckit på gatan ur ursköljda muggar med sockerrörssaft, ätit nybakt egyptiskt vedugnsbröd ur kuskens hand, varit på förplanerade och tillvalda aktiviteter, simmat i Nilen, ridit på kameler etc. Det mesta av dessa underbara saker får vi tacka dig och vår guide Aladdin för. Vi vill så gärna rekommendera att du begär att få Aladdin Aziz åt andra resenärer, för en bättre, mer kunnig, trevlig, empatisk och skojig guide kan vi inte tänka oss att det finns.

Under hela resan kända vi oss trygga och säkra i Aladdins hand. Vi kände inte av något av de politiska problem som landet kämpar med. Alla människor vi mötte var mycket vänliga, hjälpsamma och intresserade av att konversera med oss. Även de påstridiga försäljarna var charmiga och vänliga. Vi kände oss aldrig hotade eller fientligt bemötta.

Vi kan absolut tänka oss att resa med er igen, både till andra delar av Egypten men också till Jordanien eller Marocko. Vi har redan rekommenderat er till andra människor och kommer att göra det i framtiden också.

Tack och tills vi hörs inför nästa resa,

Katalin, Per, Adam, Tobias, Piroska och Greta

Chaufförerna var säkert de bästa i hela Indien

Hej,

Vi träffade 20 personer (agenter, guider, chaufförer) vid många tillfällen på skilda platser och ingen gång missades något (100%) trots flygolycka och omläggning av program.  OTROLIGT!!!!!

De femstjärniga hotellen var genomgående mycket bra med endast ett undantag. 

Vårt enda förslag till förbättring ar att använda flyg/tåg där det går i stället för de vådliga bilfärderna. Chaufförerna var säkert de bästa i hela Indien och det behövdes för att vi skulle känna oss någorlunda trygga i den otroligt intensiva och oförutsägbara trafiken.

Mvh Lasse

Tack för ert personliga bemötande och engagemang inför vår resa

Hej igen!

Vi har haft en helt underbar resa med många fina och minnesvärda upplevelser. Landet är ju väldigt variationsrikt. Stora kulturella och naturmässiga skillnader från norr till söder.

Vi hade ju privilegiet att få åka i en egen liten grupp, vilket gör att vi fått stora möjlighet att använda oss av de kunniga guiderna på ett optimalt sätt. Även chaufförerna har på ett betryggande sätt lotsat oss igenom den kaotiska trafiken.

Agenturen har varit väldigt bra bortsett från en guide - kanske hade han en dålig dag - och problematiken med en "frånvarande" representant vi ankomsten till Kovalam. Dessa synpunkter har vi dock tagit med dem direkt. Det kan inte ni ta ansvar för.

När det gäller hotellen har de hållit högsta klass med bra boende och restauranger. Våra förväntningar på sista boendet med skön avkoppling efter de händelserika dagarna under resan var därför högt ställda. Det är förvisso ett heritage, men rumsstandarden motsvarade inte 4 stjärnigt liknande det vi hade på de övriga hotellen. Snarare 2 stjärnigt. Våra rum som låg längst ner längst bort, hade 2 enkla träsängar, ett litet träbord och en trästol. Mycket spartanskt med minimal utrustning. Men det som bidrog till att vi blev tvungna att byta rum berodde på en väldigt markant mögellukt. Vi fixar inte att bo i sådan miljö. Vi fick byta rum, men skulle bli tvungna att betala en ganska stor summa för ett annat rum som inte hade högre standard, men låg lite närmare reception och restaurang. Eftersom  representanten inte mötte upp på hotellet när vi anlände och vi inte fick kontakt med honom förrän dagen efter, fick vi acceptera detta. Efter några telefonsamtal och med hjälp av hotellpersonal löste sig boendet till slut efter 2 flyttar utan merkostnad för oss. Detta är inget ni kan lastas för, men kanske bör informationen ang. hotellet och standarden tydliggöras. Inte heller kan man bada i havet. Det är för mycket undervattensströmmar och väldigt stora vågor. Det är också en strand som används av de lokala fiskarna, inte bara för fiske med jättenät utan också för att de helt ogenerat uträttar sina mänskliga behov i sanden. Detta gör att man får titta noga var man placerar sina fötter för att inte trampa i en stor brun hög. Nog med "klagomål".

Ert bemötande, engagemanget, arrangemanget och ert intresse av att göra det så bra som möjligt för oss har varit mycket bra. Vi är i stort väldigt, väldigt nöjda och kan mycket väl rekommendera er för våra vänner och bekanta. Vi kommer också att anlita era tjänster vid ev. framtida resor. Det finns många delar av vår värld som fortfarande är av intresse att uppleva.

Tack för ert personliga bemötande och engagemang inför vår resa.

Med vänlig hälsning systrarna Ingegerd och Inger med respektive.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55