Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Det var en helt fantastisk och upplevelsefull resa som aldrig kommer att glömmas

Hej,

Det var en helt fantastisk och upplevelsefull resa som aldrig kommer att glömmas.

Om jag någonsin kommer resa till mellan östern eller Nordafrika kommer Orientenresor vara min första hands val gällande paketresor.

Jag kan definitivt rekommendera Orientenresor till mina vänner och närmaste för en garanterad kvalitativ resa och valuta för pengarna.

Just denna resa var väldig intensiv och många nya intryck. Just nu kommer jag inte på någon förbättring, fick en liten smakprov på allt, skulle behöva mer tid för att se och uppleva allt det underbara som detta land kan erbjuda.

MVH

K.J

Vi har haft det underbart på alla sätt och vis!

Hej Ahmed,

Nu är vi tyvärr hemma men längtar tillbaks till Egypten.

Tack för att ni finns!

Vi har haft det underbart på alla sätt och vis. Fått i oss god mat utan att bil sjuka, har ätit allt, druckit på gatan ur ursköljda muggar med sockerrörssaft, ätit nybakt egyptiskt vedugnsbröd ur kuskens hand, varit på förplanerade och tillvalda aktiviteter, simmat i Nilen, ridit på kameler etc. Det mesta av dessa underbara saker får vi tacka dig och vår guide Aladdin för. Vi vill så gärna rekommendera att du begär att få Aladdin Aziz åt andra resenärer, för en bättre, mer kunnig, trevlig, empatisk och skojig guide kan vi inte tänka oss att det finns.

Under hela resan kända vi oss trygga och säkra i Aladdins hand. Vi kände inte av något av de politiska problem som landet kämpar med. Alla människor vi mötte var mycket vänliga, hjälpsamma och intresserade av att konversera med oss. Även de påstridiga försäljarna var charmiga och vänliga. Vi kände oss aldrig hotade eller fientligt bemötta.

Vi kan absolut tänka oss att resa med er igen, både till andra delar av Egypten men också till Jordanien eller Marocko. Vi har redan rekommenderat er till andra människor och kommer att göra det i framtiden också.

Tack och tills vi hörs inför nästa resa,

Katalin, Per, Adam, Tobias, Piroska och Greta

Chaufförerna var säkert de bästa i hela Indien

Hej,

Vi träffade 20 personer (agenter, guider, chaufförer) vid många tillfällen på skilda platser och ingen gång missades något (100%) trots flygolycka och omläggning av program.  OTROLIGT!!!!!

De femstjärniga hotellen var genomgående mycket bra med endast ett undantag. 

Vårt enda förslag till förbättring ar att använda flyg/tåg där det går i stället för de vådliga bilfärderna. Chaufförerna var säkert de bästa i hela Indien och det behövdes för att vi skulle känna oss någorlunda trygga i den otroligt intensiva och oförutsägbara trafiken.

Mvh Lasse

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57