Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi är extremt nöjda med vår resa

Hej!

Förlåt att jag har inte svarat tidigare.

Sent om sider vill jag berätta att vi var extremt nöjda med vår resa. Allting fungerade perfekt och vi blev mycket väl omhändertagen av alla guider, chaufförer & representanter. Vi var särskilt nöjd med den fantastiska och "service minded" chauffören vi hade i Delhi -Jaipur. Hotellstandard var oftast bättre än förväntat. Tyvärr var hotellet i Delhi för långt från alla sevärdheter & det tog en timme enkel resa pga trafiken.

Guidernas engagemang och kunskap överträffade våra förväntningar. De var öppna för alla våra funderingar och frågor och delade med sig information om båda den historiska och nutida Indien.

Själv klart kan vi tänka oss åka med Orientenresor igen och vi har redan rekommenderat Er till familjen och vänner.

Vi förstår att det är svårt att ändra på seder och bruk i ett land som Indien men om det fanns något sätt att förenkla hanteringen av dricksen skulle det vara underbart.

Tack även till Er här hemma för mycket bra service och information!

Hälsningar
Susan & Bernt

Vi fick fantastisk service av dig och dina kollegor

Ahmed,

Allt var toppen och flöt utan några som helst problem. Och när det strulade med flyget till Cochin på julafton fick vi fantastisk service av dig och dina kollegor. Vi har redan rekommenderat er till flera personer.

Vårt enda klagomål gäller en av minibussarna - tyvärr den som vi reste med i flera dagar (från Dehli till Agra till Jaipur). Den läckte in bensinångor så vi mådde rejält illa. Så - se till att ni "kvalitetssäkrar" fordonen.

Mvh // Johan & Annika

Tack för en mycket välplanerad och välorganiserad rundresa till Indien

Hej!

Tack för en mycket välplanerad och välorganiserad rundresa till Indien. Allt fungerade perfekt efter de önskemål vi hade. Dessutom bjöds vi på en överraskning, en teaterföreställning. Vi framförde synpunkter på ett av hotellen när vi kom hem och efter vad jag förstår åtgärdades det omedelbart. Vi kommer absolut att rekommendera er och hoppas att snart få anlita er igen.

Med vänlig hälsning

Ulla och Karin

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55