Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Tack för ert personliga bemötande och engagemang inför vår resa

Hej igen!

Vi har haft en helt underbar resa med många fina och minnesvärda upplevelser. Landet är ju väldigt variationsrikt. Stora kulturella och naturmässiga skillnader från norr till söder.

Vi hade ju privilegiet att få åka i en egen liten grupp, vilket gör att vi fått stora möjlighet att använda oss av de kunniga guiderna på ett optimalt sätt. Även chaufförerna har på ett betryggande sätt lotsat oss igenom den kaotiska trafiken.

Agenturen har varit väldigt bra bortsett från en guide - kanske hade han en dålig dag - och problematiken med en "frånvarande" representant vi ankomsten till Kovalam. Dessa synpunkter har vi dock tagit med dem direkt. Det kan inte ni ta ansvar för.

När det gäller hotellen har de hållit högsta klass med bra boende och restauranger. Våra förväntningar på sista boendet med skön avkoppling efter de händelserika dagarna under resan var därför högt ställda. Det är förvisso ett heritage, men rumsstandarden motsvarade inte 4 stjärnigt liknande det vi hade på de övriga hotellen. Snarare 2 stjärnigt. Våra rum som låg längst ner längst bort, hade 2 enkla träsängar, ett litet träbord och en trästol. Mycket spartanskt med minimal utrustning. Men det som bidrog till att vi blev tvungna att byta rum berodde på en väldigt markant mögellukt. Vi fixar inte att bo i sådan miljö. Vi fick byta rum, men skulle bli tvungna att betala en ganska stor summa för ett annat rum som inte hade högre standard, men låg lite närmare reception och restaurang. Eftersom  representanten inte mötte upp på hotellet när vi anlände och vi inte fick kontakt med honom förrän dagen efter, fick vi acceptera detta. Efter några telefonsamtal och med hjälp av hotellpersonal löste sig boendet till slut efter 2 flyttar utan merkostnad för oss. Detta är inget ni kan lastas för, men kanske bör informationen ang. hotellet och standarden tydliggöras. Inte heller kan man bada i havet. Det är för mycket undervattensströmmar och väldigt stora vågor. Det är också en strand som används av de lokala fiskarna, inte bara för fiske med jättenät utan också för att de helt ogenerat uträttar sina mänskliga behov i sanden. Detta gör att man får titta noga var man placerar sina fötter för att inte trampa i en stor brun hög. Nog med "klagomål".

Ert bemötande, engagemanget, arrangemanget och ert intresse av att göra det så bra som möjligt för oss har varit mycket bra. Vi är i stort väldigt, väldigt nöjda och kan mycket väl rekommendera er för våra vänner och bekanta. Vi kommer också att anlita era tjänster vid ev. framtida resor. Det finns många delar av vår värld som fortfarande är av intresse att uppleva.

Tack för ert personliga bemötande och engagemang inför vår resa.

Med vänlig hälsning systrarna Ingegerd och Inger med respektive.

Allt fungerade perfekt

Hej!

Jo, resan var jättebra. Allt fungerade perfekt. Chauffören och guiderna var mycket bra liksom hotellen. Vi fick se mycket på kort tid, t o m en tiger faktiskt.

Man är ju ganska trött första dagen men det är ju svårt att göra något åt. Vi kan gott tänka oss att resa med Orientresor igen och även rekommendera andra att göra det.

Hälsningar

Erik och Anneli

En fantastisk resa där de lokala guiderna överträffade alla våra förväntningar

En fantastisk resa där de lokala guiderna överträffade alla våra förväntningar.

Vi hade samma chaufför och minibuss (tio säten, vi var fyra i resesällskapet, så det var gott om plats) under hela rundresan.

En lokalguide i Delhi, en annan i Agra och en tredje i Jaipur - alla tre med mycket goda kunskaper om sevärdheterna, statsskick, seder & bruk mm. Den lokala agenten följde regelbundet upp hur vi hade haft det, ev. önskemål etc. Fortsätt använda dem!


Vi hade valt förläggning i trestjärniga hotell - helt OK förutom i Jaipur (hotell Paradise). Där låg hotellet off-side, inga restauranger eller dylikt i närheten. Poolen på taket hade annekterats av Jaipurs alla duvor. Dock helt OK rum och restaurang på hotellet.


Hotellet i Goa (Keys Ronil) väldigt bra; läget (mitt i smeten, nära till stranden), excellent restaurang, mycket bra frukost. Bra pooler som vi endast testade en gång, vi tillbringade soltimmarna på stranden. Personalen väldigt tillmötesgående. Bra och stora rum, undvik dock rummen närmast gatan, de kan vara trafikstörda. Vi hann med två måsten: marknaderna i Mapusa och Anjuna.

Passar på att ge ett tips om vad som kan vara kul att få med sig hem: whiskyn Amrut Fusion - du blir inte besviken!

Vänligen
Håkan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57