Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Det var en toppenresa !!!!!!!!

 
Fråga 1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Svar: Jo, jag reser gärna med Er igen. Det var perfekt i allt, trevliga guider, alla tre var fantastiska och ett speciellt för Kyro i Krugerparken.
 
Fråga 2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Svar: Absolut  skulle jag och har redan rekommenderat Er till andra. Som sagt allt var topp.
 
Fråga 3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Svar: Egentligen  behövs inte något, kanske åka ut på Godahoppsudden inom programmet. Nu fixade vi det själva men i alla fall.
 
Lite rekommdationer på restauranter i Kapstaden skulle inte vara fel. Vi fixade det själva också.
 
Det var en toppenresa !!!!!!!!
 
Per och Eva

Vi är mkt nöjda med resan

Hej!
Jo, det är skönt att vara hemma - men det var också en underbar resa.
1 . Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför? Gärna
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför? Samma här
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra? inget som vi kan komma på. tidsangivelserna i programmet var lite väl optimistiska ibland, transporter tar ju tid i Indien ...
 i utvärderingen med lokalt ansvariga framförde vi att det hade varit bra att ha hotellet i Delhi mer centralt. nu fick  vi lägga väldigt mycket tid på transport. Annars är vi mkt nöjda med resan och funderar redan på nästa tripp dit =)
 
Det kändes också bra att lokalt ansvariga kontinuerligt kollad upp läget med oss. dessvärre var det svårt att förstå deras hinglish, men det hör ju till resan också.
 
Tack för all hjälp!
 
/Anders

Ett mycket professionellt bemötande av Orientenresor

Vi kom tillbaka från en resa till Indien för en vecka sedan. Vi har rest mycket men denna resa, organiserad av Orientenresor, toppar upplevelserna. Ett mycket professionellt bemötande av Orientenresor, allt fungerade som planerat, professionella guider och drivers, bra hotell. Allt fungerade, i stort som smått. Vi har redan börjat planera nästa resa med Orientenresor. Stort tack för en oförglömlig upplevelse.

här kommer våra svar:
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Vi är mycket nöjda både med kontakten med er före resan och resan i sig. Vi funderar redan på nästa resmål.
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Ja det kan vi definitivt. Ni får gärna använda mig som referent om någon funderar på att åka ur med er. En mycket prisvärd resa.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Med den resa vi gjorde ser vi inte något som är i behov av att förbättras. Vi tackar för en trevlig, välplanerad och innehållsrik resa.
 
Mvh
Mats

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55