Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Sudan

Hej Ahmed

Överlag var vi mycket nöjda med resan.

Det var en upplevelse att komma till Sudan där turister fortfarande är något exotiskt. Människorna var mycket trevliga och positiva (trots alla problem) och vi kända oss verkligen välkomna överallt.

Ökenturen var en intressant resa, nästan varje plats var vi de enda turisterna och allt var mycket genuint. Programmet innebar fulla dagar (med ringa tid för egen avkoppling) men det tyckte vi var bra när vi nu kommit sa långt för att se något nytt. Även sevärdheter och de olika inkvarteringarna var bra och omväxlande. Guiden vi hade på rundresan Silvio Fresco var mycket bra och kunnig med kontakter både här och där. Maten var genomgående av hög kvalite, speciellet om man betänker omständigheterna.

Vårt hotell Corinthia var mycket bra men vi erfor att ett par medresenärer som valt Holiday Villa att det var i undermåligt skick och att de bokade om till Corinthia under vistelsen i Khartoum.

Det var ingen som mötte upp på flygplatsen när vi anlände (men en relativt snabb reaktion när vi ringde journumret mitt i natten).

I vår ökengrupp var vi 13 personer inklusive guide, av dessa kom 8 från Italien så det kunde bli lite mycket italienska emallanåt.

Guiden vi hade i Khartoum var kanske inte den mest inspirerande. Lunchstället på cityturen tyckte nog vi och flera andra kunde vara på ett mer Sudangenuint ställe.

Sammanfattningsvis var vi alltså mycket nöjda och skulle nog kunna tänka oss att göra en liknande resa vid ett annat tillfälle.

Vi tackar för researrangemanget. Är det något annat specifikt som du skulle vilja ha feedback på hör i så fall av dig.

Bästa hälsningar

Lennart, Britta och Caroline

Resan ”Oman på egen hand” var toppenbra och lyckad

Hej Ahmed,

Ursäkta att vi inte svarat tidigare, men helger och stundtals bortresta har gjort att svaret dröjt.

Resan var toppenbra och lyckad och vi kan tänka oss att resa med er igen! Vi kan också rekommendera er till andra bland släkt och vänner.

Totalt sätt var resan bra, er samarbetspartner skötte sig riktigt bra Ler. Både guiden i Muscat och leveransen av bil med genomgång av hur använda fyrhjulsdriften får med beröm godkänt. En sak som glömdes var att tala om att det finns olika inställningar för att köra i bergen och i lös sand. På tal om lös sand, det ända kruxet för oss var att hitta “vägen” ut till Safari Desert Camp i Wahiba Sands. Vi hade tur att stanna vid en Shellmack, för att tanka, på väg 23 i närheten av Bidiyah, där frågade dom om vi skulle ut i öknen och sa att vi skulle åka över till gummiverkstaden på andra sidan vägen för att släppa ut luft ur däcken. På verkstaden “väntade man på oss” fixade lufttrycket och skickade med en en följebil som tog oss till campen, utan den hjälpen kan man nog inte hitta. Om det är så det ska gå till bör man kanske upplysa om det i färdbeskrivningen. Tillvalet med en resa genom Wahiba Sands var en lyckat val, trevlig guide och härlig naturupplevelse. En annan sak som man nog bör trycka på är att ha en GPS, visserligen hittade den inte överallt på grund av för tillfället många vägarbeten och att det inte var några “vägar” på somliga ställen, men man fick ju en ungefär aning om var man skulle svänga, GPS:n bör också vara uppdaterad med senaste kartan. Vägen mellan Bilad Sayt och Al Hamra var något att bita iBlinkar.

Som vi hoppas framgår så förstår du kanske att vi är riktigt nöjda med resan, du får gärna hänvisa till oss om någon är intresserad av att veta mer, (med en liten provision naturligtvis Blinkar).

Med vänliga hälsningar och god fortsättning på det nya året!

Anita o Rolf

Vi är supernöjda med vår resa till Oman

Hej Ahmed,

Allt som allt var det en underbar resa till ett fantastiskt land. Vi är supernöjda med vår resa, en fantastisk upplevelse, och alla arrangemangen blev jättebra!

Svar på dina frågor:

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen?
- Absolut! Jag uppskattade vår telefonkontakt mycket, har uppfattat dig Ahmed som kunnig, trevlig och professionell. Bra koll på resmålen och helt lyhörd för våra önskemål. Allt vi ville ha fixade ni. Toppenresebyrå!
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj?
- Absolut, har redan rekommenderat er faktiskt, till min kusin.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
- Resebyrån i Sverige har inte mycket att förbättra, allt klaffade perfekt. 
- Själva resan motsvarade också på alla sätt förväntningarna.
 
Varma hälsningar från 4 mycket nöjda resenärer!
Helene

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55