Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Den här resan är en ”Resa Du minns”

Hej Ahmed !  
Jag har gjort en fantastisk resa på Nilen. Bland graver, tempel mycket SOL och bad. Luxor -Assuan fram o åter, tillsammans med min son under en vecka. Allt har klaffat klockrent, med trevlig personal som har mött upp och hjälpt oss  bl.a på flygplatsen "Kairo o Luxor ". Vid ankomsten till fartyget möttes vi upp av vår svensk talande  guide som informerade oss om vad som skulle hända under veckan. Resan avslutades med sfinxen och pyramiderna i Kairo på avresedagen.
Den här resan  är en "Resa Du minns" jag rekommendera den varmt. Jag vet inte vad Ni skulle kunna förbättra Er på. För jag åker gärna med Er fler gånger. 
Kanske nästa resa blir Jordanien, Israel.
 
 Stort "shukran"  
  Mor & son

Allt har fungerat perfekt från början till slut

Hej!
 
Vi kom hem igår och vi har haft en fantastisk resa!!!!  Allt har fungerat perfekt från början till slut. Vi är fyllda av allt vi sett och av de människor vi mött. Petra var långt över förväntan och magiskt!
 
Jag tycker att samarbetet med er har varit mycket bra. Det har varit lätt att få kontakt med er vid frågor etc., snabbt svar på mailen samt att ni alltid ringt upp.
 
Bra reseinformation (även fortlöpande) samt reseplan. Trevligt utskriven reseplan.
Super service på flygplatsen, bra och mycket trevlig guide samt chaufförer. 
Mycket bra hotell.
 
Jag kan absolut tänka mig att anlita er igen samt att rekommendera er till vänner och bekanta. Jag har känt mig helt lugn under hela resan.
 
Med vänliga hälsningar Viveka

Först och främst vill jag tacka för en fantastisk resa som Ni ordnade för oss!

Hej Ahmed,

Först och främst vill jag tacka för en fantastisk resa till Jordanien som Ni ordnade för oss! Allt var så välorganiserat, allt fungerade punktligt och snabbt. Hotellen var perfekt utvalda: först det intressanta hotellet i Amman, där journalister och diplomater bor eller tittar in på en drink och sedan hotellet i Petra i helt orientalisk stil och nära till promenaden ner till själva klippstaden. Hotellet vid Röda Havet var en magnifik anläggning med olika pooler, barer, restaurang och nattklubb.

Under resan hade vi ju tillgång till egen bil med en kunnig guide/chaufför och på så sätt fick vi en personlig kontakt med underbara Jordanien. Vi kunde i vårt eget tempo åka runt och stanna där vi ville och samtidigt få information om allt mellan himmel och jord. Dessutom stannade vi vid de bästa restaurangerna och fick lära känna olika jordanska maträtter.

Vi hade flera intressanta och nyanserade diskussioner med vår sympatiske guide och vi fick en mycket positiv bild av Jordanien. Men jag har en fråga kvar som jag inte fick något riktigt svar på: hur kommer det sig att det inte finns några tiggare i Jordanien? Van som jag är från Afrika och Indien tog jag med mig små saker att ge till barnen, men endast vid två, tre tillfällen blev jag av med några saker. Alla försäljare lämnade oss i fred och det var ju vilsamt att inte bli jagad av efterhängsna försäljare som t.ex. i Marocko, men det där att man inte såg några tiggare förvånade mig.

Vid sidan av alla kulturella upplevelser berördes vi av den jordanska hjärtligheten och värmen! Lite av allt det tog jag med hem till Sverige och sänder Dig därför en varm jordansk hälsning.
 
Catharina

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55