Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Ett mycket professionellt bemötande av Orientenresor

Vi kom tillbaka från en resa till Indien för en vecka sedan. Vi har rest mycket men denna resa, organiserad av Orientenresor, toppar upplevelserna. Ett mycket professionellt bemötande av Orientenresor, allt fungerade som planerat, professionella guider och drivers, bra hotell. Allt fungerade, i stort som smått. Vi har redan börjat planera nästa resa med Orientenresor. Stort tack för en oförglömlig upplevelse.

här kommer våra svar:
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Vi är mycket nöjda både med kontakten med er före resan och resan i sig. Vi funderar redan på nästa resmål.
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Ja det kan vi definitivt. Ni får gärna använda mig som referent om någon funderar på att åka ur med er. En mycket prisvärd resa.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Med den resa vi gjorde ser vi inte något som är i behov av att förbättras. Vi tackar för en trevlig, välplanerad och innehållsrik resa.
 
Mvh
Mats

Vi har inget att klaga på utan tvärtom bara beröm att ge!

Hej,
Här kommer återkoppling från vår resa.
Vi är mycket nöjda med den anordnade resan. Allt klaffade perfekt och vi blev mycket väl omhändertagna från det att vi landade i Delhi till avfärd hemåt. Personal på plats var mycket duktiga och kunniga. Vi har inget att klaga på utan tvärtom bara beröm att ge!
 
Vi reser gärna med Er igen om det passar med önskade resmål och vi kommer att rekommendera Er. Vi har bara positiva omdömmen att ge till bekannta som frågat om vem som anordnat resan. Vi har inget vi tycker att Ni behöver förbättra.
 
Tack för en bra planerad resa och bra kommunikation innan resan.
 
Med vänlig hälsning
 
Anders och Lisbeth

Tackar än en gång för en välorganiserad resa

Hej!
Tackar än en gång för en välorganiserad resa.
Vår andra med er som researrangör, svårt att rekommendera några förbättringar men lätt att rekommendera er till all som vill höra på.
Allt flöt på precis som avtalat. 
Alla vi träffade från hisskötaren till chaufförer och guider var toppen. 
En fantastisk resa.
Vänligen
Lottie Lind

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55