Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Alldeles fantastisk resa

Det var en alldeles fantastisk resa och allt fungerade smidigt rent praktiskt. Det var tur att vi kom iväg men det var väldigt turisttomt. Flera talade om att 70-80 procent av turisterna försvunnit. På båten var vi 11 personer men det blev en väldigt trevlig grupp, just kanske för att vi var så få.
 
tack & hej,
Pär Ola

Underbar resa till Oman

Hej Ahmed

Just hemkomna från Oman vill vi passa på och tala om att vi hade en underbar resa.

Människorna är snälla och det är rent och tryggt på gatorna. Naturen var fantastiskt och vädret var bra, det senare var ingen överraskning.

Arrangemangen var perfekta, hotellet jättebra med utmärkt läge och er agent skötte sig bra med kunniga och trevliga guider.

I efterhand ett par saker vi hade kunnat göra bättre. Vi skulle nog gjort turen till öknen och turen till Wadi Shab som en kombinerad tur med övernattning i Sur eller i öknen. Det blev litet mycket bil.

I Wadi Shab skulle vi haft skor som man kan gå i vattnet med. Det var litet jobbigt att vada en lång sträcka i vattnet innan man kunde simma.

Tack för de fina arrangemangen och egentligen borde mer svenskar åka till Oman på en semester av vår typ.

Hälsningar

Karin o Örjan     

Min reseberättelse från Libyen

Med min avresa från Köpenhamn var det lagom lång restid. Under min resa (1-7 okt) var det fortfarande ganska hög dagstemperatur, men vid kusten (mitt resmål) hyfsat svalkande vindar. Guiderna hade väl utformade program i lagom promenadtakt och jag hann väl med såväl fotografering (digitalt & analogt) som videoinspelning. Jag vill framhålla deras professionella kunskaper och sympatiska sätt att förmedla den. Gratulerar till dessa kontakter, eftersom det är mycket deras förtjänst att den här typen av resmål blir en så stor upplevelse. Min huvudguide, Mr. Salah Shawani, är mycket kompetent och sympatisk och en klippa för mig på min gruppresa för 1 person! Jag kände mig mycket priviligierad. Genom honom kom jag också närmare personerna vi mötte. Samtliga vänliga och naturliga och välkomnande. Vad jag upplevt av Libyen var mycket positivt och med Mr. Salah som chaufför var jag inte speciellt orolig för trafiktempot. Lite spänning får det vara också på en kulturresa! Det enda negativa under resan var att mina vykort (som Mr. Salah lämnade in på flygplatsen i Benghazi) inte kommit fram till mina vänner. Ännu. Problem med postgången? Censur? Ledsamt… (kanske Mr. Salah har någon förklaring?) Lycka till med era resor i framtiden! (Ledsen att jag inte kom iväg till resemässan i Köpenhamn...)

Hjärtliga hälsningar Nils-Ove.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55