Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Kryssning på Nilen

Hej Ahmed!

Vi är så nöjda med vår resa på Nilen. Det klaffade perfekt med taxibuss! som väntade på flygplatser och hotell när vi kom. Vi kan tänka oss att ni kan få ordna fler resor och har redan rekommenderat er till några av våra vänner.

Guiden Yasmin Refaat var mycket rar och trevlig. Hon försökte guida oss på svenska och när det blev för jobbigt eller för svårt att förstå henne, så gick hon över till engelska, så det fungerade bra.

Vi är ändå nöjda med resan och tyckte att det mesta klaffade mycket bra.

Med hälsningar om en God Jul och Gott Nytt år.

Irene och Leif

Rapport från min mellanöstern resa

Hej!
 
Nu är jag hemma igen o det har varit en underbar resa till Oman. Jag är verkligen nöjd!  Kan också säga att jag betalat min flygbiljett till er idag.
 
Oman var mycket intressant o jag älskade att det inte var så exploaterat som många andra länder men det ar väl en tidsfråga. Synd bara att det är så oroligt i jemen annars hade jag åkt dit med men det kan ju bli en annan gång. Vad jag förstår så har ni haft det också?
 
Jag har egentligen inget att klaga på förrutom att de inte kom o hämtade mig precis när jag kom till Muscat men det löste ju sig. jag har väldigt svårt o säga vad som var bäst i Oman men öknen, Sallalah o hotell crown plaza var fantastiskt o den stranden där, oj. khasab inte minst o vad jag tyckte om det stället. Det var väldigt isolerat men ändå så vackert o härligt. Dow cruisen var en verklig höjdpunkt den hade jag kunnat vara ute på ngr dagar. Det förverkligade jag i Turkiet under 3 dgr så var jag ute på en blå cruise där i medelhavet/egeiska havet. Det var fantastiskt! Men som sagt jag åker gärna tillbaka till Oman igen.
 
Det var också bra att jag fördelade resan lite bättre med 10 dgr i Israel o 14 dgr i Turkiet då fick jag ju se det också. Jag var 9 dgr i Istanbull o jag älskade denna stad, den var mystisk o vacker på ngt sätt o lätt o ta sig fram där. Sedan åkte jag ner  till Demre o tog en båt cruise under 4 dgr och sedan avslutade jag min resa i Zelcuk/Epesus vilket också var fint. Jag har nog tagit ca 1500 bilder under denna resan. Det är en hobby för mig.
 
Jag vill tacka er för att ni hjälpte mig på bästa sätt fast tiden var knapp o jag kommer gärna tillbaka. Jag  kanske kan bli er utsände som kollar upp olika resmål? vem vet. 
 
 
Jag önskar er en fin helg !
 
Varma hälsningar
 
Nicole

Intressant resa till Jordanien

Hej!
Tack för att ni ordnat en mycket trevlig och intressant resa till Jordanien för oss med en mycket kunnig och trevlig guide och väldigt god mat!
Mvh
Maria och Karin

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55