Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi hade en väldigt bra guide när vi var i Jaipur

Hej,
 
Vi hade en väldigt bra guide när vi var i Jaipur, han ville inte ens ta emot dricks. Det var svårt att veta om man skulle ge eller inte, chauffören blev nog besviken han hade nog velat ha mer. Det stod ingenstans vad man skulle ha givit till chauffören. Sedan tyckte vi hotellet i agra och Jaipur inte kändes som deluxeroom. Även vår indiske vän tyckte Jaipur hotellet inte var mer än 3. Men vi är väldigt nöjda med servicen guider och chaufför, så mycket vi hann se och göra 1v kändes som 1mån.

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Jag kan absolut tänka mig att åka med er igen.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Absolut rek till andra.

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Mer hjälp med evisum det var krångligt.

 
Stort Tack/Sofia

Vi är jättenöjda med vår resa

Hej Helga!
Tack för mailet och tack för att ni ordnade en bra resa till oss.
 
Det var otroligt spännande på många olika sätt och vis. Folklivet, maten, naturen; allt är annorlunda på ett fantastiskt sätt, även fast det var ”Indien Light” (vilket passade oss bra). Vi är jättenöjda med vår resa och jag kan gärna skriva ihop något längre vid annat tillfälle. Jag vill gärna åka tillbaka.
 
Vi blev väldigt väl omhändertagna av den lokala representanten. Alla transporter funkade jättebra. Chauffören som tog oss från Cochin ner till Kovala, var underbar. Han hette Michael.
Du får gärna ringa mig om du undrar över något. Jag kan gärna skicka bilder om du vill. Så har ni några ”IRL” bilder att jämföra med dem som man fick innan och som de som finns på nätet. 
 
Vill poängtera att vi på det stora hela är supernöjda med resan. 
 
Återkommer färna om jag kommer på något mer.
 
Med vänlig hälsning,
Cornelia
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför? JA!
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför? Ja, har redan gjort till flera. 
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra? Stämma av med den lokal representanten att bilder stämmer överens med verkligheten. Ännu bättre förmedling av hur boendet är. 
 

Om vi planerar en ny resa till Afrika så återkommer vi gärna till dig!

Hej Helga,
Vill bara berätta att vi är väl hemkomna efter vår fantastiska resa till Sydafrika. Allt har varit mycket bra! Vår guide på plats i Kapstaden, Abe, var mycket, mycket bra!! Han hade ett stort historie kunnande som vi hade mycket glädje av och var dessutom en mycket vänlig person med mycket humor. Passade oss perfekt. 
Table Bay hotell var toppen med fantastik service och det bästa läget. Safarin med Jocks Lodge var en total upplevelse. Guiden var super och Lodgen var mycket smakfull med rätt känsla.
Allt har fungerat perfekt och upplägget med början i Kapstaden med omgivningar och Safari på slutet var strålande.
Vi vill tacka för att allt har varit välorganiserat och för att vi alltid fått snabba svar på våra frågor från dig.
Om vi planerar en ny resa till Afrika så återkommer vi gärna till dig!
Ha det bra så länge!
Vänliga hälsningar
Louise

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55