Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Stor tack för en väl planerad och organiserad resa!

Hej
 
Allt är toppen här på Sri Lanka. Stort tack för bra förberedelser. Vår guide här är jättebra.
 
Stor tack för en väl planerad och organiserad resa!
 
Magdalena 

Vi har haft en fantastisk resa och kan verkligen rekommendera er!

Hej!
Tack för snabb handläggning!
 
Vi har haft en fantastisk resa och kan verkligen rekommendera både er, Grand Tours och där speciellt vår driver Younies som var något riktigt extra! Han var lyhörd, vänlig, stolt över sitt vackra land och tipsade om goda maträtter (han märkte genast att vi uppskattade jordansk mat). 
Rundresan var oerhört intressant och vi kan inte riktigt rangordna vad vi tyckte bäst om - Jerash, Petra eller Wadi Rum - allt var imponerande och mycket spännande.
 
Givetvis ska vi, och har redan, berättat om Orientenresors program för vänner och kollegor. Vi kan absolut tänka oss att resa med er igen! Det behövs inga förbättringar från ert håll, allt har varit perfekt.
 
Även hotellen vi bodde på var utmärkta. Mövenpick Tala Bay hade nog lite mer gäster än de just då mäktade med personalmässigt, men de små missar som gjordes rättades till och under min mans sjukdom (han fick svår bronkit) så hjälpte alla till på bästa sätt, från personalen i receptionen till sjukskötare och läkare.
 
Bästa hälsningar
 
Kia

Vi rekommenderar verkligen den här resan med erat resebolag

Hej nu har vi kommit hem från en helt fantastisk resa. Vi har varit så väl omhändertagen av resebolag, guider och chaufförerna. Allt har varit så bra arrangerat med intressanta sevärdheter. Det var helt underbart med egen guide som man har kunnat fråga och fått veta allt man vill och mycket mer. Vi har blivit skjutsad dit vi vill för att köpa sånt vi behövde. Alltid bra hjälp och information. Flodbåtresan va ju också helt otrolig. Vi  rekommenderar verkligen den här resan med erat resebolag. Eftersom vi varit i Goa förut skulle vi kunna tänkt oss att avsluta resan där istället för Kerala det var bättre strand och lugnare från försäljare . Vi kommer att titta vad ni har för resor att välja på när vi sparat ihop till en ny resa. Allt har varit mycket bättre än vi kunnat drömma om. Cilla.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55