Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Morrocan-restaurant-al-jasra

Morrocan-restaurant-al-jasra

Al Jasra – Souq Waqif Boutique Hotels

Om man önskar att uppleva Doha är detta utsökta hotell ett bra val. Hotellet har 20 vackert inredda rum och 4 lyxiga suiter – samtliga med egna köksfaciliteter. Hotellet ligger i gamla Doha precis vid den vackra cornichen och du tillgång till alla önskvärda faciliteter på hotellet eller på ett av systerhotellen med endast ett par minuters gångavstånd. I närheten finns utöver den spännande Souq Waqif även Museum of Islamic Arts som är unikt i världen.

 
Läs gärna om vår resa till Qatar med ett stort urval av utflykter.

» Läs mer om Al Jasra – Souq Waqif Boutique Hotels

Faciliteterna och servicen som Al Jasra – Souq Waqif Boutique Hotels tillhandahåller garanterar gästerna en behaglig vistelse. Gästerna som bor på detta underbara hotell kan glädjas åt att det finns restaurang, businesscenter, rumsservice dygnet runt, säkerhetsboxar, tvättservice/kemtvätt.
 
Gästerna kan välja bland 24 rum, samtliga med en atmosfär som utstrålar total frid och harmoni. Den kompletta listan över faciliteter finns tillgänglig på hotellet, där ingår massage, bastu, gym, ångbastu, spa. Med ett utmärkt läge och lika utmärkta faciliteter är Al Jasra – Souq Waqif Boutique Hotels på många sätt det perfekta valet.

Filmer

Begär offert
Kontakta mig