Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Al Najada – Souq Waqif Boutique Hotels Doha

Hotellet tillhör kedjan Concorde och håller verkligen hög standard. Med placering mitt i centrala Doha är hotellet en perfekt utgångspunkt för att utforska den livliga staden och uppleva Dohas puls. Al Najada – Souq Waqif Boutique Hotels i Doha erbjuder exklusiva rum och här råder en varm välkomnande atmosfär. Detta tillsammans med mycket fina faciliteter gör hotellet till en verklig upplevelse. 

Vi erbjuder utöver flyg och hotell all service och flera utflyktsmöjligheter på alla resor till Qatar.

» Läs mer om Al Najada – Souq Waqif Boutique Hotels Doha

På Al Najada – Souq Waqif Boutique Hotels borgar den utmärkta servicen och de suveräna faciliteterna för en oförglömlig vistelse. Några av hotellets mest uppskattade faciliteter är Wi-Fi i allmänna utrymmen, hiss, concierge, konferensavdelning , tvättservice/kemtvätt.
 
Dessutom är alla rum utrustade med ett antal olika bekvämligheter, till exempel badkar, minibar, morgonrockar, säkerhetsbox på rummet, internet (trådlös), som gör även den kräsnaste av gäster nöjd. Hotellet har underbara rekreationsmöjligheter, till exempel massage, spa, gym, för att ge dig en oförglömlig vistelse. Med ett utmärkt läge och lika utmärkta faciliteter är Al Najada – Souq Waqif Boutique Hotels på många sätt det perfekta valet.

Filmer

Begär offert
Kontakta mig