Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utflykter i Dubai

Idag är den spektakulära staden Dubai platsen för världens nya underverk, allt är byggt för att imponera och fascinera. Vi har valt ut 10 utflykter som ger dig möjlighet att uppleva Dubais byggnadsverk och rikedom. Passa också på att shoppa i detta shoppingparadis och njut av överdådig lyx!

Pris från: 290 SEK

Avresa: Varje vecka

Reseprogrammet i korthet

 • Utflykt 1. Dubai City Tour (14:00 - 18:30)
 • Utflykt 2. Burj Khalifa
 • Utflykt 3. Ökensafari med middag (15:30 - 21:00)
 • Utflykt 4. Dhow Cruise med middag (ca 3 timmar)
 • Utflykt 5. Lyxig Dhow Cruise med middag på Bateaux Dubai
 • Utflykt 6. 1001 läckerheter på Al Hadheerah ökenrestaurang
 • Utflykt 7. Båtutflykt med panorama över Dubai
 • Utflykt 8.  Flygtur över Dubai (ca 40 minuter + transfertid)
 • Utflykt 9. Ballongäventyr i öknen (ca 1 timme + transfertid) 
 • Utflykt 10. Helikopterutflykt (ca 25 minuter + transfertid)
 • Utflykt 11. Rabiaoasen och ökenäventyr med lunch (ca 08:00-14:00)
 • Utflykt 12. Rabiaoasen och ökenäventyr i solnedgången (ca 15:00-19:30)
 • Utflykt 13. Rabiaoasen heldagsutflykt med lunch (ca 09:00-16:00)

Kontakta mig

Utflykt 1. Dubai City Tour - Burj Al Arab, Jumairah Moskén, Dubai Creek, Bastakiya, Dubai Museum, Abra Ride, Kryddmarknaden och Guldmarknaden (14:00 - 18:30)

Upplev kontrasterna mellan det gamla och nya Dubai när vi utforskar denna snabbt växande stad. Vi börjar med att beskåda det berömda segelformade hotellet Burj Al Arab som är den byggnad de flesta förknippar med Dubai och besöker sedan den vackra Jumairah moskén. Därefter kör vi genom staden förbi palats och lyxiga bostadskvarter och kommer fram till Al Bastakiya som är Dubais äldsta stadsdel med låga byggnader i traditionell stil. Vi korsar så småningom Dubai Creek med vattentaxi och besöker kryddmarknaden på andra sidan. Avslutningsvis besöker vi den överdådiga guldmarknaden där vi har tid att på egen hand uppleva hur landets rikedom kan yttra sig.

Utflykt 2. Burj Khalifa - Världens högsta byggnad på över 828 m och mer än 160 våningar

Ingen byggnad i modern historia har väckt så mycket nyfikenhet, rykten och intriger som Burj Khalifa. Detta besök kommer besvara alla dina frågor! Från 124:e våningen i världens högsta byggnad får du uppleva ett arkitektoniskt underverk av yttersta ingenjörskonst. Och inte minst känna hur det är att betrakta världen nedanför från så hög höjd.

Utflykt 3. Ökensafari med middag (15:30 - 21:00)

En fantastisk möjlighet att under ett fåtal timmar få uppleva riktig sandöken. Från Dubai kör vi på en spännande färd över höga sanddyner med pauser för att få känna på sanden och njuta utsikten. Innan solen går ned når vi en ökencamp där vi bjuds på härlig grillmiddag och underhållning med magdans. Man kan även prova på att rida kamel eller åka sandboard.

Utflykt 4. Dhow Cruise med middag (ca 3 timmar)

Dubai Creek sträcker sig långt in i Dubai och att följa med på en dhow cruise är ett ypperligt sätt att kvällstid få se och uppleva stadens alla ljus. Denna mysiga båttur inkluderar komplett middagsbuffet med dryck, kaffe och vatten.

Utflykt 5. Lyxig Dhow Cruise med middag på Bateaux Dubai

Unna dig en lyxig middag på den eleganta Bateaux Dubai som serverar färsk tillagad gourmetmiddag med ett brett urval av bra viner medan ni sakta glider fram genom Dubai Creek. Den vackert designade inredningen, levande underhållning, personlig service och panoramautsikt över Dubai gör denna middagskryssning lika inspirerande som själva Dubai.

Utflykt 6. 1001 läckerheter på Al Hadheerah ökenrestaurang

En magisk arabisk kväll väntar på restaurang Al Hadheerah mitt bland gyllene sanddyner i Bab Al Shams Desert Resort & Spa. På ett traditionellt fort får vi uppleva en imponerande uppvisning av den arabiska ökenkulturen med falkenering, kameler, hästar, arabisk musik och tanouradans. Känn dofterna när kockarna tillagar färska läckerheter i vedeldade ugnar och på öppna grillar, innan det är dags att tillfredsställa smaklökarna med en fantastisk middag. Al Hadheerah är så mycket mer än en restaurang…

Utflykt 7. Båtutflykt med panorama över Dubai

Följ med på en båtutflykt längs kusten utanför Dubai med en fantastisk utsikt över stadens magnifika skyline. Du ser bland annat det mest kända landmärket Burj Al Arab och på turen får du även se hur stadens kustlinje utvecklas med spektakulära projekt såsom Palm Jumairah och Atlantis.

Utflykt 8. Flygtur över Dubai (ca 40 minuter + transfertid)

Dubai är idag platsen för världens nya underverk, allt är byggt för att imponera och fascinera. Vi erbjuder den unika möjligheten att kunna beskåda Dubai spektakulära byggnadsverk från luften och därigenom verkligen få uppleva stadens storhet. Stig ombord på det lyxiga sjöflygplanet, en Cessna 208A Caravan, och upplev hur det är att starta från och landa på det glittrande vattnet. Ur ett fågelperspektiv har vi en fantastisk utsikt över Palm Jumairah, Burj Khalifa, World Islands, Burj Al Arab, Dubai Creek, Port Rashid och mycket mycket mer.

Utflykt 9. Ballongäventyr i öknen (ca 1 timme + transfertid)

Lämna Dubais glitter och glam och följ med på en spännande färd över öknen i luftballong. Förbered dig på en oförglömlig flygtur över gyllenröda sanddyner, smaragdgröna oaser och vandrande kameler. Vi ger oss iväg tidigt från Dubai och kör djupt in i öknen mot Al Ain. Vår luftballong väntar oss vid en oas norr om Al Ain, ca en timmes körning från Dubai, och vi lyfter så snart vi är framme för att få uppleva morgonens svalka och för att fånga solens första strålar över den mäktiga öknen.

Utflykt 10. Helikopterutflykt (ca 25 minuter + transfertid)

Att få uppleva Dubai från ovan är i sanning fantastiskt. Vi lyfter från Dubai Marina och flyger längs kusten förbi de lyxiga strandhotellen, härifrån har man en magnifik utsikt över Dubais skyline med stadens mest kända landmärke i förgrunden – Burj Al Arab. Låt dig sedan fascineras av det mäktiga byggprojektet Palm Jumairah som ger staden en ny spektakulär kustlinje. Innan vi åter landar ser vi även den historiska Dubai Creek.

Utflykt 11. Rabiaoasen och ökenäventyr med lunch (ca 08:00-14:00)

Vi ger oss av tidigt för att uppleva den vackra Rabiaoasen. På vägen till Rabia kör vi genom ökenlandskapet och får uppleva spännande körning över sanddynerna, vi stannar också till och provar på sand boarding. Väl framme i Rabia välkomnas vi i en traditionell Majlis och bjuds på arabiskt kaffe och dadlar. Vi besöker sedan de eleganta häststallen med arabiska hästar och får prova på att rida på kameler. Mitt på dagen bjuds vi på picnic-lunch i den rogivande oasen för sedan att promenera i de vackra dadelplantagerna och uppleva naturen i området. Njut av lugnet innan det är dags att åter bege sig till hotellet. Minst 4 deltagare.

Utflykt 12. Rabiaoasen och ökenäventyr i solnedgången (ca 15:00-19:30)

På eftermiddagen ger vi oss av för att uppleva den vackra Rabiaoasen. På vägen till Rabia kör vi genom ökenlandskapet och får uppleva spännande körning över sanddynerna. Väl framme i Rabia promenerar vi i de vackra dadelplantagerna och upplever naturen i området. I solnedgången välkomnas vi i en traditionell Majlis och bjuds på arabiskt kaffe och dadlar och har då även möjlighet att prova att rida på kamel.Njut av lugnet innan det är dags att åter bege sig till hotellet. Minst 4 deltagare.

Utflykt 13. Rabiaoasen heldagsutflykt med lunch (ca 09:00-16:00)

Rabiaoasen ligger ca 1 timme från Dubai och är en riktig idyll mitt bland de mäktiga sanddynerna. På vägen till Rabia kör vi genom ökenlandskapet och väl framme i oasen välkomnas vi i en traditionell Majlis och bjuds på arabiskt kaffe och dadlar. Vi har möjlighet att prova att rida på kameler och promenerar sedan i de vackra dadelplantagerna och upplever naturen i området. Mitt på dagen bjuds vi på picnic-lunch i den rogivande oasen för sedan att besöka de eleganta häststallen med vackra arabiska hästar. Njut av lugnet innan det är dags att åter bege sig till hotellet. Utflykten erbjuds på onsdagar, fredagar och söndagar.

Tillval

Avbeställningsskydd

Kan köpas till vid bokning och kostar 6% utav resans totalpris.

Uppgradering av boende

Hotellen angivna i reseprogrammet kan uppgraderas enligt önskemål. Kontakta oss för mer information om tillgängliga alternativ.

Armani Hotel Dubai Burj Khalifa

I världens högsta byggnad finner du det exklusiva hotellet Armani Hotel Dubai Burj Khalifa med utsikt över vackra Dubai Fountains. Hotellet är byggt 2010 och är elegant inrett i behagliga färgtoner och med stilrena detaljer. Läget är perfekt som utgångspunkt för att utforska den pulserande och överdådiga staden Dubai. Efter dagens utfärder och upplevelser kan man med fördel ta del av hotellets lyxiga rekreationsfaciliteter eller varför inte unna sig ett besök på hotellets spa med ett brett utbud av behandlingar. Läs mer om vår resa till Dubai här.

Amwaj Rotana Jumeirah Beach Dubai

Detta hotell är beläget i det exklusiva Dubai Marina, inte långt från Marina Beach och precis intill strandpromenaden med ett stort utbud av restauranger, caféer och inte minst shopping i världsklass. Efter en hektisk dag full av upplevelser återvänder man till välkomnande leenden och en lugn avkopplande atmosfär. Hotellet erbjuder alla önskvärda faciliteter av hög standard och håller hög servicenivå, ta chansen och njut lite extra på hotellets spa eller njut en middag med slående utsikt på en av hotellets många restauranger. Läs mer om vår resa till Dubai här.

The Ritz Carlton Dubai

Lyxiga The Ritz Carlton har ett perfekt läge i Dubai Marina med en privat långsträckt vit sandstrand och exklusiva omgivningar. Med vackra parkområden och närhet till strandpromenaden finns här möjlighet till långa härliga promenader med exklusiv shopping och ett stort urval av restauranger och caféer. Hotellet erbjuder alla önskvärda faciliteter och tillhandahåller service av absolut högsta klass - ett hotell som verkligen lever upp till förväntningarna på Ritz Carlton. Läs mer om vår resa till Dubai.

The Address Downtown Dubai

Med sitt suveräna centrala läge har man från The Adress Downtown nära tillgång till Dubais verkliga höjdpunkter, bland annat världens högsta byggnad Burj Khalifa, Dubai Fountains och Dubai Mall med ett stort utbud av butiker. The Adress är ett i särklass lyxigt hotell med servicestandard av högsta klass och ett brett urval av bland annat restauranger och rekreationsfaciliteter - ett ypperligt val om man vill uppleva Dubais lyx och storslagenhet. Läs mer om vår resa till Dubai här.

The Address Dubai Mall

Detta lyxiga hotell ligger i direkt anslutning till exklusiva Dubai Mall och inte långt från  Dubais verkliga höjdpunkter, bland annat världens högsta byggnad Burj Khalifa och vackra Dubai Fountains. The Adress är ett i särklass lyxigt hotell med servicestandard av högsta klass och ett brett urval av bland annat restauranger och rekreationsfaciliteter - ett ypperligt val om man vill uppleva Dubais lyx och storslagenhet. Läs mer om vår resa till Dubai här.

Faciliteter & bekvämligheter

 • Spa
 • Gym
 • Bastu
 • Jacuzzi
 • Ångbastu
 • Massage
 • Utomhuspool
 • Barnklubb
 • Gratis WiFi på rummen
 • Handikappanpassning
 • Bastu
 • Gym
 • Jacuzzi
 • Ångbastu
 • Massage
 • Barnpool
 • Utomhuspool
 • Bar vid poolen
 • Handikappanpassning
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen
 • Spa
 • Gym
 • Bastu
 • Jacuzzi
 • Ångbastu
 • Barnpool
 • Tennisbanor
 • Bar vid poolen
 • Barnpassning
 • Handikappanpassning
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen
 • Spa
 • Gym
 • Bastu
 • Massage
 • Barnpassning
 • Gratis LAN och WiFi
 • Spa
 • Gym
 • Bastu
 • Jacuzzi
 • Inomhuspool
 • Utomhuspool
 • Barnpassning
 • handikappanpassning
 • Gratis LAN och WiFi

Filmer

Begär offert