Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rundresa genom Indien och Nepal

Indien har mycket gemensamt med grannlandet Nepal i norr och på denna lite längre rundresa upplever vi båda ländernas fantastiska natur, kultur och historia. Vi reser i Indiens Gyllene Triangel och upplever Delhi, Agra och Jaipur genom de stora maharajornas fantastiska byggnadsverk som Taj Mahal, Amber och Fatehpur Sikri. Vi upplever också den spännande tempelstaden Khajuraho och den heliga staden Varanasi vid floden Ganges. Resan fortsätter sedan till Nepal och den mytomspunna myllrande staden Katmandu där vi får en djupare insikt i Nepals religioner, kultur och historia. Vi besöker också Pokhara i väst och Nagarkot i öst – och får en glimt av de mäktiga bergen Himalaya.

Pris från: 24 700 SEK

Avresa: Varje vecka

Reseprogrammet i korthet

 • Dag 1. Skandinavien – Delhi
 • Dag 2. Delhi (stadsrundtur med Qutub Minar, Humayuns grav, India Gate, parlamentet, Rastrapati Bhawan)
 • Dag 3. Delhi – Jaipur
 • Dag 4. Jaipur (Amber, Vindarnas palats, stadsrundtur i Jaipur med City Palace, Jantar Mantar och marknader)
 • Dag 5. Jaipur – Fathepur Sikri – Agra
 • Dag 6. Agra (Taj Mahal, Agra fort)
 • Dag 7. Agra – Jhansi (tågresa) - Orchha
 • Dag 8. Orchha (guidad rundtur) – Khajuraho
 • Dag 9. Khajuraho – Varanasi (Kandariya Mahadeva, Chatrabhuj, Parswanath och Ghantai)
 • Dag 10. Varanasi (båttur på Ganges, stadsrundtur i Varanasi)
 • Dag 11. Varanasi – Katmandu
 • Dag 12. Katmandu – Pokhara
 • Dag 13. Pokhara
 • Dag 14. Pokhara – Katmandu
 • Dag 15. Katmandu (stadsrundtur)
 • Dag 16. Katmandu – Nagarkot (Bhaktapur)
 • Dag 17. Nagarkot – Katmandu - Delhi
 • Dag 18. Delhi – Skandinavien

Avresa varje dag utom måndagar!

Kontakta mig

Dag 1. Skandinavien – Delhi

Flyg från Skandinavien med ankomst till New Delhi tidigt nästa morgon. (Måltid på flyget ingår)

Dag 2. Delhi (stadsrundtur med Qutub Minar, Humayuns grav, India Gate, parlamentet, Rastrapati Bhawan)

Vi ankommer till New Delhi flygplats och möts i ankomstterminalen av vår representant som tar oss till vårt hotell för incheckning. När vi har vilat efter den långa resan blir vi hämtade av vår guide som skall ta oss på en rundtur i Delhi. Vi börjar med att besöka Qutub Minar – Indiens högsta stentorn. Tornet är en minaret och började byggas av Qutub – ud -din Aibak år 1199, han rev 27 hinduiska och Jain tempel och använde deras kolonner för att bygga moskén Quwwat–ul-islam med det höga tornet. Vi besöker sedan Humayuns grav, byggd av änkan till den andra mogulkejsaren Humayun, graven är ett enastående monument i indopersisk stil, en föregångare till Taj Mahal. Därefter kör vi förbi den imponerande India Gate, parlamentsbyggnaden och Rastrapati Bhawan – presidentens residens. Vi körs härefter tillbaka till hotellet för övernattning. (Frukost ingår)

Dag 3. Delhi – Jaipur

Efter frukost på hotellet checkar vi ut och lämnar Delhi för att bege oss till Jaipur. Körningen på 260 km tar ca 6 timmar och när vi kommer fram till Jaipur checkar vi in på vårt hotell. Därefter har vi resten av dagen på egen hand att njuta allt vad Jaipur har att erbjuda. Övernattning på hotellet i Jaipur. (Frukost ingår)

Dag 4. Jaipur (Amber, Vindarnas palats, stadsrundtur i Jaipur med City Palace, Jantar Mantar och marknader)

Vi äter frukost på hotellet och skall sedan bege oss ut på en heldagsutflykt i och utanför Jaipur. Vi börjar med att köra till den antika huvudstaden Amber och besöker här det vackra fortet. Mogulkejsaren Akbar den stores mest framgångsrika general, Maharaja Mansingh, började byggandet av Amberfortet på 1600-talet. Innan palatset i Jaipur byggdes var Amber säte för makten. Amberfortet är omgivet av befästa murar och har en vacker utsikt över Moatsjön. Ruiner och lämningar är spridda över de omgivande höjderna i Aravalli. Vi tar oss upp till fortet med elefant eller jeep och väl framme vid fortet promenerar vi genom det utbredda komplexet av gårdar och salar. Många av salarna har fantastiska väggmålningar med ädla stenar och spegelinläggningar i väggarna. . Mest fascinerande är kanske Sheesh Mahal, en vacker spegelsal där ett enda ljus återspeglas i de många speglarna och lyser upp rummet. På vägen till Amber stannar vi och ser Vindarnas Palats, även känt som Hawa Mahal. Bakom den vackert utarbetade sandstensfasaden kunde hovets kvinnor titta ned på de dagliga förehavandena på gatan. Den svala vinden letar sig genom fasadens alla fönster och öppningar – därav namnet Vindarnas Palats. Vi lämnar Amber och kör vidare för att besöka själva staden Jaipur. Bland höjdpunkterna finns City Palace, som är ett överväldigande komplex av utsökta palats, trädgårdar och innergårdar, konsthantverk och snidade dörröppningar. Palace Museum har samlingar av sällsynta handskrifter, dräkter, mattor och miniatyrmålningar. Vi promenerar vidare till den intilliggande Jantar Mantar eller Astronomical Observatory som Maharajan i Jaipur byggde 1726 och som är ett av fem sådana astronomiska underverk konstruerades av Sawai Jai Singh och som ger korrekta prognoser än i dag. Det kommer slutligen att finnas tid att vandra runt på de lokala marknaderna i staden. Övernattning på hotellet i Jaipur. (Frukost ingår)

Dag 5. Jaipur – Fathepur Sikri – Agra

Vi äter frukost på hotellet och checkar sedan ut för att fortsätta vår resa till Agra (ca 230 km/6 timmars körning). På vägen besöker vi den övergivna röda sandstensstaden Fatehpur Sikri som byggdes av mogulkejsaren Akbar den store som sin huvudstad med palats i slutet av 1600-talet. Det övergavs snart efter att den byggdes när de lokala brunnarna sinade och än i dag är staden ungefär i samma skick som när den övergavs för över 300 år sedan. Staden är komplett med palats och moskéer och var när den byggdes större än London. Nu är det en fantastisk plats att vandra runt på med sina byggnader i nära nog perfekt skick. Slutligen beger vi oss till vårt hotell där vi checkar in och har sedan kvällen till förfogande på egen hand. Övernattning på hotell i Agra. (Frukost ingår)

Dag 6. Agra (Taj Mahal, Agra fort)

Efter frukost ska vi besöka det fantastiska Taj Mahal (stängt på fredagar) som verkligen är allt du har drömt om och lite till! Taj Mahal är ett mausoleum som uppfördes på 1600-talet av mogulkejsaren Shah Jahan över hans älskade hustru Mumtaz Mahal. Det tog 20 000 hantverkare 22 år att bygga Taj Mahal och den vackra vita marmorn transporterades över 300 km med en flotta av över 1 000 elefanter. Taj Mahal framträder helt perfekt vilken vinkel man än ser det ifrån men mest häpnadsväckande är de oerhört vackra marmorinläggen som man ser på nära håll. Vi kommer att ha gott om tid att njuta detta arkitektoniska mästerverk innan vi fortsätter till Agra fort – även kallat Röda fortet – som är ännu ett exempel på mogulernas arkitektur. Detta fort var kungasäte och ett starkt fäste för mogulernas rike under flera generationer. Härifrån styrdes och administrerades riket och den nuvarande strukturen härrör från Akbar den store som reste murarna, portarna och de första byggnaderna på den östra stranden av Yumanafloden. Senare fortsattes det imponerande bygget av Shah Jehan och hans son Aurangzeb. Vi besöker här bland annat den offentliga audienssalen och de kungliga paviljongerna. Slutligen beger vi oss till vårt hotell och har sedan kvällen till förfogande på egen hand. Övernattning på hotell i Agra. (Frukost ingår)

Dag 7. Agra – Jhansi (tågresa) - Orchha

På morgonen efter frukost blir det transfer till tågstationen i Agra där vi stiger ombord på Shatabdi Express som skall ta oss till Jhansi. Resan tar ca två och en halv timme och vi är framme strax innan kl. 11 på förmiddagen. Vi hämtas på stationen i Jhansi och körs sedan vidare till den lilla staden Orchha vid floden Betwa. Vi ankommer till Orchha mitt på dagen, checkar in på hotell och har sedan resten av dagen på egen hand. (Frukost ingår)

Dag 8. Orchha (guidad rundtur) – Khajuraho

Efter frukost njuter vi en rundtur i denna rofyllda stad vackert belägen vid floden Betwa. I Orchha besöker vi flera ståtliga palats och tempel från 1500 – 1700-talet. De imponerande templen används fortfarande av befolkningen för religiös dyrkan – vi besöker de mest anmärkningsvärda Ram Raja och Lakshmi Narayan. Vi besöker även Jahangirs vackra palats, Rajmahal och Rai Parveen Mahal. På eftermiddagen lämnar vi Orchha och kör till Khajuraho, en resa på 175 km som tar oss ca 4 timmar. Vi kommer fram till Khajuraho på kvällen och checkar där in på vårt hotell. Övernattning på hotell i Khajuraho. (Frukost ingår)

Dag 9. Khajuraho – Varanasi (Kandariya Mahadeva, Chatrabhuj, Parswanath och Ghantai)

Efter frukost checkar vi ut från hotellet och beger oss på rundtur i den spännande tempelstaden Khajuraho och dess berömda erotiska tempel. Staden byggdes under den mäktiga Chandelladynastin och var dess huvudstad från 800-talet till 1100-talet. Khajuraho ligger mycket avlägset och var under lång tid bortglömd men återfanns på 1800-talet och var då helt uppslukad av den omgivande djungeln. Av ursprungligen 85 tempel finns idag 22 kvar varav många är i mycket gott skick, kanske tack vare att staden på denna avlägsna plats inte intogs av mogulerna. Vi besöker Kandariya Mahadeva, Chatrabhuj, Parswanath och Ghantai, var och en anmärkningsvärda för sin vackra design och arkitektur. Sedan blir det transfer till flygplatsen för inrikesflyg till Varanasi. Resan tar endast en timme och när vi ankommer till Varanasi på eftermiddagen möts vi på flygplatsen av vår representant som tar oss till hotellet. Vi har resten av dagen på egen hand och på kvällen görs en liten utflykt till floden Ganges. Övernattning på hotell i Varanasi. (Frukost ingår)

Dag 10. Varanasi (båttur på Ganges, stadsrundtur i Varanasi)

Före gryningen beger vi oss ut med båt på den heliga floden Ganges. Vid soluppgång får vi bevittna hur hinduiska pilgrimer kommer till floden för att tvätta bort sina synder eller hälla ut askan av sina förfäder i flodens ström. Att bevittna dessa religiösa handlingar är mycket rörande. Vi tar oss så småningom tillbaka till hotellet och äter frukost. Efter frukost skall vi på en stadsrundtur i Varanasi och börjar med att besöka Kashi-Vishwanathtemplet som är den heligaste helgedomen tillägnad guden Shiva, beskyddare av Varanasi. Templet rekonstruerades på 1800-talet och dess förgyllning var en gåva från den enögde Sikh-kungen Maharaja Ranjit Singh. Vi besöker sedan Bharat Mata Mandir som är ett unikt tempel tillägnat moder Indien. Templet invigdes av Mahatma Gandhi och här finns en reliefkarta över Indien huggen ur vacker marmor. På eftermiddagen gör vi en utflykt till parken Sarnath ca 13 km utanför Varanasi. Detta är enligt historien platsen där Siddhartha Guatama Buddha först lärde ut Dharma och där den buddhistiska Sangha tillkom genom Kondannas upplysning. Tillbaka till hotellet i Varanasi. (Frukost ingår)

Dag 11. Varanasi – Katmandu

Efter frukost är det dags att checka ut från hotellet och ta farväl av Indien och Varanasi. Det blir transfer till flygplatsen för flyg till Nepals huvudstad Katmandu dit vi ankommer på eftermiddagen. I Katmandu möts vi på flygplatsen av vår representant som tar oss till hotellet. Katmandu är en myllrande storstad belägen på 1336 meters höjd i en dal formad som en oval skål och omgiven av grönskande terrassodlingar i bergen runtomkring. Staden har en fascinerande kulturrikedom som bland annat uttrycker sig i den stora mängden konst och traditioner.  När vi har hunnit komma tillrätta på hotellet beger vi oss ut på en liten utflykt för att besöka den spännande Boudhanath Stupa, Nepals största stupa belägen ca 8 km öster om Katmandu. Boudhanath Stupa är imponerande stor och byggd i det vackra mönstret av en Mandala, högst upp i mitten av ett antal omgivande terrassplan och omgiven av 108 avbildningar av Buddha och 147 bönehjul. Vi återvänder så småningom till hotellet för övernattning.  (Frukost ingår)

Dag 12. Katmandu – Pokhara

Vi äter en tidig frukost på hotellet och beger oss sedan västerut mot den vackert belägna staden Pokhara, en körning på 210 km som tar ca 5-6 timmar. Pokhara är Nepals tredje största stad och startpunkten för de flesta vandringslederna i bergsområdet Annapurna i Himalaya. Här finns ett flertal vackra sjöar och platsen erbjuder en makalös utsikt till de omgivande bergstopparna vilket är anledning till att Pokhara av många betraktas som en av världens mest magiska platser. Pokhara är inte så tätbebyggt som Katmandu utan har gott om utrymme och grönska och staden är dessutom delad i två halvor av floden Seti Gandaki som flyter genom staden från norr till söder. När vi kommer fram till Pokhara checkar vi in på vårt hotell och har sedan resten av dagen på egen hand. (Frukost ingår)

Dag 13. Pokhara

Tidigt på morgonen blir vi hämtade på hotellet för att bege oss till byn Sarangkot utanför Pokhara där vi har en spektakulär utsikt över dalen och de höga bergstopparna. Sarangkots mäter 1592 meter över havet och det är i genomsnitt 5 grader kallare här än nere i Pokhara. Det tar oss ca 45 minuter att köra från hotellet till Sarangkot och därefter är det 45 minuters vandring till vår utsiktsplats. Här njuter vi den vackra soluppgången. Från norra sidan av byn ser vi ända till Dhaulagiri i väster och i klart väder ser vi hela det mäktiga Annapurnamassivet, från södra sidan ser vi ner över den vackra Pokharadalen med staden och den glittrande sjön. Vi kör sedan tillbaka till hotellet och äter en välförtjänt frukost innan vi skall bege oss ut på dagens utflykt i Pokhara. Vi kör först till Davi´s fall som är ett sagolikt vattenfall strax utanför Pokhara. Legenden berättar att en vandrare vid namn David eller Devin spolades bort och under mystiska omständigheter försvann ner i underjorden under vattenfallet. Vi fortsätter till Gupteswore Cave som är en stor sandstensgrotta helgad åt guden Shiva. Pokharadalen är en dal full av geologiska under, det finns bland annat ett antal stora grottor som gör att Setifloden som flyter fram genom dalen har skapat ett flera tunnlar som ännu inte utforskats. Det har också bildats fantastiska raviner, bitvis 200 meter djupa och med en bredd på endast 20 meter. Vi skall följa floden en bit på vägen och ser den mäktiga Setiravinen från några av de bästa utsiktsplatserna. Efter denna hisnande upplevelse beger vi oss till Fewasjön för en båtfärd på lugnare vatten. Vi tar oss runt i Fewasjön med båt och på en ö mitt i sjön ligger ett tempel som vi ser från båten när vi passerar, på den östra stranden – också kallad lakeside eller Baidam – ligger de flesta hotell, restauranger och hantverksbutiker. Efter den lilla båtturen skall vi besöka International Mountain Museum som är unikt i världen med enorma mängder information om berg och bergsklättring och om historiska och nutida aktiviteter i sambandet berg och människor. Museet öppnade 2004 och breder ut sig på över 4200 kvm och består av tre avdelningar som bland mycket annat tar oss igenom bergsklättringens historia, modeller av berömda bergstoppar och en presentation av de lokala bergsfolken och deras kultur. Vi återvänder sedan till hotellet och har kvällen på egen hand. (Frukost ingår)

Dag 14. Pokhara – Katmandu

Efter frukost på hotellet är det dags att åter bege oss till huvudstaden Katmandu. Vid ankomst checkar vi in på vårt hotell och har sedan resten av dagen på egen hand. (Frukost ingår)

Dag 15. Katmandu (stadsrundtur)

Idag skall vi på stadsrundtur i Katmandu. Vi äter frukost på hotellet och beger oss sedan till Katmandu Durbar Square där vi finner flera palats och tempel. Durbar betyder palats och Nepals kungafamilj bodde tidigare på denna plats och styrde landet från Hunaman Dhoka palatset fram tills det nya Nararayanhiti palatset byggdes. Många palats och tempel på Durbar Square byggdes under Mallakungarnas styre (år 1200-1768) och är vackra exempel på den distinkta nepalesiska arkitekturstil man kallar Newari. Området är listat på Unescos världsarvslista och här finns mer än ett dussin intressanta byggnader och statyer. Vi njuter sedan en tur med rickshaw från Durbar Square till området Thamel via de gamla och traditionella marknaderna Indrachwok och Ason. Därefter besöker vi det 2500 år gamla templet Swoyambhunath som ligger på en höjd en bit utanför det centrala Katmandu. Swoyambhunath är även detta ett världsarv på Unescos lista och är känt som aptemplet då heliga apor lever i delar av templet. Från toppen av höjden där templet ligger har man en härlig utsikt över Katmandudalen och platsen är speciell både för buddhister och för hinduer. Dagens utflykt avslutar vi i den kungliga staden Patan, en av dalens tre kungliga städer och ett religiöst och kulturellt center för buddhister och hinduer. Patan är full av religiös konst, tempel och kloster. Här finns buddhistiska monument, hinduiska tempel och vackra träsniderier och även här finner vi en ”Durbar Square”. Vi återvänder sedan till hotellet och har kvällen på egen hand. (Frukost ingår)

Dag 16. Katmandu – Nagarkot (Bhaktapur)

Efter frukost på hotellet är det dags att lämna Katmandu och vi beger oss mot Nagarkot som ligger ca två och en halv timme öster om Katmandu. På vägen besöker vi Bhaktapur som är landets mest berömda historiska kungliga stad med otaliga fantastiska palats, tempel och monument. Bhaktapur är som ett stort öppet museum och vi finner här bland annat The 55 Window Palace, Golden Gate, Big Bell, Siddhi Laxmi Templet och Shiva Templet. På Taumadhi Square står Nyatapola Templet som är landets största pagoda och byggd i fem våningar. Innan vi lämnar Bhaktapur besöker vi även stadens museum ”Museum of Stolen Art”. Väl framme i Nagarkot checkar vi in på vårt hotell och har sedan resten av dagen på egen hand. Nagarkot är en lugn plats med en makalös panoramautsikt över östra Himalayas mäktiga bergstoppar inklusive Mount Everest. (Frukost ingår)

Dag 17. Nagarkot – Katmandu - Delhi (Raj Ghat, Jama Masjid)

Tidigt på morgonen beger vi oss ut för att uppleva den spektakulära soluppgången över Himalayas mäktiga berg, då denna utflykt är beroende på vädret hoppas vi på klart väder och god sikt för bästa möjliga upplevelse. Vi återvänder så småningom till hotellet där vi äter frukost innan vi checkar ut och beger oss till flygplatsen i Katmandu och flyget till Delhi i Indien. Vi ankommer till Delhi mitt på dagen och möts på flygplatsen av vår representant som tar oss till vårt hotell. När vi har checkat in och kommit i ordning avrundar vi resan med en eftermiddagstur i Old Delhi. Vi börjar med ett besök på Raj Ghat, ett minnesmärke över Mahatma Gandhi och sedan förbi Röda fortet och fortsätter till Jama Masjid – en av Asiens största moskéer. Detta var det sista arkitektoniska mästerverket som mogulkejsaren Shahjahan byggde år 1656 med hjälp av 5 000 hantverkare och det byggdes mitt emot Röda fortet. Moskén är också känd som Masjid–I-Jahanuma som betyder ungefär ”moskén som befaller sin syn på världen“. Moskéns storlek är 65 m X 35 m med plats för över 25 000 bedjande och själva gården är 100 kvm. Under kvällen har vi tid att på egen hand utforska staden. Övernattning på hotell i Delhi. (Frukost ingår)

Dag 18. Delhi – Skandinavien

Från hotellet blir det transfer till flygplatsen för flyg hem till Skandinavien. (Frukost ingår liksom måltid på flyget)

Tillval

Avbeställningsskydd

Kan köpas till vid bokning och kostar 6% utav resans totalpris.

Enkelrum

Kan bokas mot tillägg.

Andra utflykter

Även andra utflykter som inte ingår i programmet kan förbokas.

Extra dagar sol & bad

Denna resa kan förlängas med extra dagar med sol & bad. För mer information, vänligen kontakta oss.

Le Méridien Gurgaon Delhi NCR

Le Méridien Gurgaon, är ett toppmodernt och mycket fräscht hotell. Hotellet ligger i Gurgaon strax utanför Delhi som en lugn oas där man verkligen kan koppla av och njuta efter dagens spännande upplevelser i det myllrande och livliga centrala Delhi. Hotellet är stilrent och erbjuder riktigt fina faciliteter och moderna tekniska lösningar som gratis trådlöst höghastighetsinternet i samtliga rum.

Jaypee Palace Hotel Agra

Jaypee Palace Hotel är ett riktigt modernt palatshotell. Både exteriören och interiören genomsyras av vackra material som marmor, röd sandsten och trä och hotellet är omgivet av en vacker trädgård. Hotellet håller högsta servicestandard och har ett stort urval av faciliteter med bland annat en egen rekreationshall för bowlingbanor och biljard mm. Från Jaypee Palace Hotel är det nära till stadskärnan dit du enkelt tar dig med rickshaw, det är inte heller långt till det majestätiska Taj Mahal.

Le Méridien Jaipur

Le Méridien Jaipur är känt för sin fantastiska service och välkomnande atmosfär och detta med rätta! Le Méridien har lagt ribban högt när det gäller service och bemötande och detta vackra hotell lever verkligen upp till namnet och man känner sig bortskämd och omhändertagen här. Själva hotellbyggnaden är även den något utöver det vanliga, som ett smakfullt inrett palats med vackra dekorationer och behagliga färger.

Amar Mahal Hotel Orchha

I den vackra tempelstaden Orchha är detta härliga hotell ett absolut måste. Beläget strax intill floden Betwas strand med underbar utsikt över floden och de omgivande templen och är detta Orchhas bästa hotell. Hela området kring Orchha är lugnt och rogivande, långt från storstädernas buller och larm, en plats där man verkligen njuter tystnaden. Hotellet är arkitektoniskt utsökt och för tankarna till de historiska kungarikenas Indien och från terrasserna är det bara att njuta solens upp och nedgång över de vackra omgivningarna.

Radisson Hotel Varanasi

Detta lyxiga hotell och moderna hotell ligger i hjärtat av Varanasi med nära tillgång till både de nya och äldre delarna av stadens centrum. Det centrala läget ger dig möjlighet till spontana utflykter i staden och nära tillgång till stadens stora utbud av sevärdheter och upplevelser. Hotellet erbjuder service och faciliteter av högsta standard och har bland annat eget spa och gym samt flera trevliga restauranger att välja mellan.

The Radisson Jass Hotel Khajuraho

Radisson Jass är ett riktigt härligt hotell som är helt perfekt beläget med nära tillgång till den fantastiska tempelstaden, stadens marknader och nära både flygplatsen och tågstationen. Hotellet är fräscht och har riktigt fina faciliteter som bland annat ett eget spa i världsklass. Här kan man verkligen njuta tiden efter långa och spännande utflykter.

Faciliteter & bekvämligheter

 • Hiss
 • Pool med bar
 • Ångbastu
 • Gym & Massage
 • Barnpool
 • Barnpassning
 • Barnklubb
 • Restaurang & Café
 • Bar/Pub
 • Room service
 • Rum för rökare
 • Tvättservice/kemtvätt
 • Trådlöst internet
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen
 • Hiss
 • Pool med bar
 • Ångbastu
 • Gym & Massage
 • Barnpool
 • Barnpassning
 • Barnklubb
 • Restaurang & Café
 • Bar/Pub
 • Room service
 • Rum för rökare
 • Tvättservice/kemtvätt
 • Trådlöst internet
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen
 • Hiss
 • Pool med bar
 • Tennisbanor
 • Ångbastu
 • Gym & Massage
 • Barnpool
 • Barnpassning
 • Barnklubb
 • Restaurang & Café
 • Bar/Pub
 • Room service
 • Rum för rökare
 • Tvättservice/kemtvätt
 • Trådlöst internet
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen
 • Rumsservice
 • Rum för rökare
 • Tvättservice/kemtvätt
 • Restaurang & Café
 • Gym & Massage
 • Pool
 • Hiss
 • Pool med bar
 • Ångbastu
 • Gym & Massage
 • Barnpool
 • Barnpassning
 • Barnklubb
 • Restaurang & Café
 • Bar/Pub
 • Room service
 • Rum för rökare
 • Tvättservice/kemtvätt
 • Trådlöst internet
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen
 • Hiss
 • Pool med bar
 • Tvättservice/kemtvätt
 • Restaurang & Café
 • Bar/Pub
 • Rum för rökare
 • Ångbastu
 • Gym & Massage
 • Room service
 • Trådlöst internet
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen

Det finns inga filmer kopplade hit just nu.

 • Resan arrangeras individuellt utifrån ert önskade avresedatum. (Avresa varje dag utom måndagar)
 • Nedanstående priser gäller per person i delat dubbelrum vid bokning i god tid.
 • Resan kan med fördel förlängas med extra dagar för sol & bad i Goa eller i Kerala.
 • Kontakta oss för detaljerad offert med flyginformation.
Priser per person i SEK
1 januari - 31 december
Antal deltagare3* Hotell4* Hotell5* Hotell
1 person43 500:-49 400:-55 300:-
2 personer27 990:-30 900:-33 900:-
3 personer26 700:-29 500:-32 600:-
4-6 personer26 300:-28 800:-31 900:-
7-9 personer24 700:-27 600:-31 300:-
Enkelrumstilläg4 400:-6 900:-9 600:-
Halvpension2 030:-3 990:-4 990:-
Helpension4 200:-7 500:-9 700:-
Tillkommer: Jul- och Nyårsmiddagar
Begär offert