Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sparesa till Ma'in Hot Springs

Det klassiskt designade Six Senses Spa ligger precis nedanför en av de naturliga varma källorna bland klipporna nära Döda Havet och ett vackert vattenfall för det mineralrika vattnet ned till poolen i relaxområdet. Spabehandlingarna fokuserar på de terapeutiska egenskaperna i det mineralrika vattnet och erbjuder helande mineral- och djuphavsterapier kombinerat med asiatiska traditioner och behandlingar utvecklade av Six Senses Spa för att garantera en ypperlig upplevelse i händerna på expertutbildade spaterapeuter.

Pris från: 15 900 SEK

Avresa: Varje vecka

Kontakta mig

Reseprogram skräddarsys utifrån dina önskemål om boende och innehåll. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillval

Avbeställningsskydd

Kan köpas till vid bokning och kostar 6% utav resans totalpris.

Visum till Jordanien

För inresa krävs det visum som köps vid ankomsten på flygplatsen. Detta kostar 40 JOD (ca 60 USD).

  • Evason Ma’in Hot Springs Resort and Six Senses Spa

Evason Ma’in Hot Springs Resort and Six Senses Spa

De varma källorna i Ma’In är belägna 264 meter under havsnivån, inte långt från Döda Havet. Platsen är en vacker oas bland klipporna i den dramatiska terrängen som trots sin avskildhet ändå är lätt tillgänglig och därmed den perfekta platsen för dig som söker avkoppling.  På Evason Ma’In Hot Springs Resort and Six Senses Spa får själen koppla av medan din kropp åtnjuter det mineralrika vattnets helande egenskaper i poolen under vattenfallet från de varma källorna.

Detta hotell är perfekt för en sparesa till Jordanien.

» Läs mer

Evason Ma’In Hot Springs Resort har 94 rum och suiter samt två eleganta Royal Suites och en Honeymoon Suite allra högst upp med nästan 360 graders utsikt över vattenfallet och den vackra omgivningen. Hotellet erbjuder goda faciliteter och håller hög servicenivå för att garantera ett personligt bemötande och en gästvänlig atmosfär. Rummen är fräscht och vackert inredda i naturliga material från området med en behaglig färgskala.
 
Evason Ma’In Hot Springs Resort har rykte om sig att ha bland de bästa kockarna i regionen och serverar ett brett utbud av såväl lokala som internationella rätter i vackra omgivningar. En av restaurangerna ligger på toppen av en klippa vid Döda Havet med fantastisk utsikt mot solnedgången i väster där gästerna på kvällen kan skönja ljusen från Jerusalem på andra sidan. De fräscha råvarorna kommer delvis från resortens egen ekologiska ört- och grönsaksodling.
 

Faciliteter & bekvämligheter

Det finns inga filmer kopplade hit just nu.

Begär offert