Bild

Resa till Oman

Vid mötesplatsen mellan tre kontinenter och fyra hav, har Oman alltid varit ett strategiskt land vid änden av Persiska viken och har en lång sjöfartshistoria som symboliseras av Sinbad Sjöfararens äventyr. Det är ett förtrollande land vars forntida civilisation omnämns i mesopotamiska texter redan för 5000 år sedan. Invånarna bodde i öknen och vid havet, tog tillvara på vad naturen gav och byggde fort, palats, slott, murar och snabba, smidiga båtar. Härskat av en av de äldsta dynastierna i regionen är landet nu ett av de mest fridfulla vid den Persiska viken, med en befolkning som är stolt över sina traditioner och kända för sin gästfrihet.

Pris från: 12 900 SEK

Avresa: Varje vecka

Reseprogrammet i korthet

  • Dag 1. Skandinavien – Muskat
  • Dag 2-6. Dagar spenderas på egen hand
  • Dag 7. Muskat – Skandinavien

Kontakta mig

Dag 1. Skandinavien – Muskat - Musannah

Flyg från Skandinavien till Muscat. Sen ankomst på flygplatsen, mottagande och transfer till vårt hotell i Musannah vid stränderna utmed Omangolfen i Södra Batinahregionen. (Måltid på flyget ingår)

Dag 2. Musannah sol & bad

Vi spenderar dagen enligt egna önskemål. 
Det finns chans att ägna oss åt ett antal aktiviteter under vår vistelse här. Hotellet erbjuder vattensportaktiviteter såsom dykning, snorkling, segling och uthyrning av yachter på Oman Sail-kontoret på hotellet. Vi kan slappna av på den privata stranden omgiven av dadelträd och med en nyöppnad Beach club utrustad med ett spa, wellness centre och gym. Vi kan också spela en omgång minigolf eller värma oss i solen och ta sporadiska dopp i den blå poolen. Poolbaren hjälper oss att släcka törsten och hungern med läskande drinkar (med eller utan alkohol). Återhämtning för sinne, kropp och själ.
Vänligen notera att ovanstående aktiviteter måste bokas och betalas direkt till hotellet och är inte inkluderade i resans pris. (Frukost ingår)

Dag 3-6. Musannah sol & bad

Fria dagar för egna aktiviteter. Vi kan också välja en av dagsutflykterna som erbjuds, vänligen kontakta oss för mer information. (Frukost ingår alla dagar)

Dag 7. Muskat – Skandinavien

Transfer till flygplatsen för att flyga hem till Skandinavien, utvilade och med fina minnen från Oman. (Frukost och måltid på flyget ingår)

Det finns inga tillval för denna resa just nu.

Det finns inga hotell kopplade till denna resa just nu.

Det finns inga filmer kopplade hit just nu.

Begär offert