Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Ni löste våra önskemål på ett mycket bra sätt!

Hej 
1. Vi kan Tänka oss att resa med er igen. Ni löste våra önskemål på ett mycket bra sätt. När flygbolaget gick i konkurs löste ni det också:-)
Vi bodde mycket bra, centralt och fint. Guiderna var duktiga och pålästa. Bra och trygga bilar.
2. Absolut! De vet att vi var nöjda med er. De följe oss på Instagram.
3. Resan tillbaka från Krugerparken till Johannesburg. Flyg direkt från Kruger till Kapstaden. Kändes onödigt dyrt att ha en guide boende hos oss på lodgen. Vi kunde bli upphämtade till Krugerparken av de vi åkte med där, som de gjorde med andra gästerna på lodgen.
 
Tack Malin och din kollega för alla positiva samtal vi hade innan vår resa:-)
 
Med vänlig hälsning, 
Sanna och Sven-Åke

UNDERBAR RESA!!

UNDERBAR RESA!! Vi är fortfarande lyriska över allt vi fick uppleva. Bra blandning med allt.
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför? 
Vi skulle absolut kunna resa med er igen, men nästa gång skulle vi INTE vara så många. Jag är evigt tacksam att ni ordnade och fixade med allt. Allt gick bra, guiderna och busschaufförerna var helt underbara! Flygresorna fungerade också bra. Dessutom lyckades vi ju få träffa Angh i Hanoi!
Fina hotell överallt, förutom det sista. Det blev "för bra" för vår smak. De kom in på hotellrummet sent på kvällarna och en gång kl.02 till Tomas son med flickvän. Det visade sig att de hade tagit fel rum. Men det redde vi ut på plats och vi fick rabatt på restaurangen för alla 9.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj?
ABSOLUT! Så mycket vi fick ut av denna resan tack vare guiderna och deras kunskap. Duktiga på engelska och de bjöd på sig själv. Det blev riktigt familjär stämning i bussen. Maten var fantastisk! Kul att få prova på att göra egna vårrullar. Var mycket trevligt att äta mat hemma hos en familj.
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Det blev lite väl långa bussresor och man hade kunnat skippa en av tillfällena som vi blev "paddlade" genom en smal, lerig å. Det var lågvatten och vi kom inte fram. Det var inte någon hemsk upplevelse, och vi tycker om båt och vatten, MEN vi hade ju redan åkt båt och paddlat själva och fått uppleva en härlig tur i Halong Bay genom den flytande byn. Så den "leriga ån" kändes lite onödig.
 
MEN ALLA 9 VAR HELNÖJDA OCH TYCKTE DET VAR EN UNDERBAR RESA! VI ÄR SÅ GLADA ÖVER ATT VI ALLA KUNDE GÖRA DENNA RESA TILLSAMMANS! Finns många minnen som dyker upp och små spännande upplevelser.
 
MVH Ulrika och Tomas

Allt har fungerat perfekt!

Hej
Nu är Wenstrom party hemma igen. 
Allt har fungerat perfekt. Vi fick två jättebra guider som verkligen gjorde sitt bästa för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt. 
De var väldigt kunniga o berättade mycket för oss. Nico som körde oss till Krugerparken  fick prata med chris som körde den öppna bilen att vi ville ha ut så mycket som möjligt av dagarna i kruger så dag 2 engagerade han sig betydligt mer. Vi såg de big five o mer. 
Wayne som körde oss i Kapstaden justerade i programmet allt eftersom för att det skulle passa oss bäst. På tredje dagens försök kom vi upp på Taffelberget. 
Vi är alla väldigt nöjda. Vi har sett o upplevt väldigt mycket. 
Det har varit väldigt intensiva dagar. Tiderna var nog lite väl tight tilltagna. Med mat o toastopp hann vi knappt med att komma fram i tid. Gjorde inte oss nåt men guiderna fick nog arbeta längre än tänkt. 
Tack för en fantastisk resa. 
Lena Wenström + 8 till. 
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73