Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi är mer än nöjda

Hej,
Vi är mer än nöjda.
Fantastiska människor, guider, chaufförer mfl. har hjälpt oss på absolut bästa sätt att ta vara på vår vistelse i Indien.
Vi kan absolut tänka oss att resa med Orientresor igen. Upplägget passade oss mycket bra.
Vi kommer självklart att rekommendera er till våra vänner!!
Faktiskt ingenting som vi kan komma på.
Där vi bodde, utanför Kovalam, på The Travancore Heritage, det har säkert varit en underbar utsikt tidigare, nu är det en byggarbetsplats framför mot havet och vid sidan av, så det var en del byggliv, men det är förstås inget 
ni kan ansvara för, men kanske bra att känna till.
Som sagt MYCKET nöjda, många fina minnen med hem.
Johan & Annalena

Stort tack för en mycket väl arrangerad resa!

Hej,
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Vi kan absolut resa med er igen, dock känner vi oss färdiga med Egypten för ett tag framöver.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Absolut. Alla arrangemang har fungerat bra och vi har känt oss väl omhändertagna och trygga hela tiden. Guiden Ali var suverän och vi har fått uppleva många olika sidor av Egypten tillsammans med honom. 
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
När vi anlände till Kairo hade vi gjort oss av med nästan alla kontanter, eftersom vi var på hemväg. På vägen till Giza fick vi veta av guiden att vi kunde få gå in i pyramiderna, men att detta kostade extra. Vi hade gärna gjort detta, men de accepterade inte kortbetalning i biljettkassan. Den person som mötte oss på flygplatsen hade gärna fått informera om detta, så hade vi kunnat ta ut pengar där. 
Det hade varit trevligt om rökning ombord på båten bara hade varit tillåten i något avskilt utrymme. 
 
Stort tack för en mycket väl arrangerad resa. Vi lovar - vi har många oförglömliga minnen med oss hem // Anders och Cornelia

Sri Lanka resan var helt underbar!

Hej!
Sri Lanka resan var helt underbar. Vår guide under första veckan var mycket social påläst och trevlig. Dessutom lyckades han krångla sig igenom trafiken hela veckan utan skavanker, en prestation. Även hotellen höll hög standard med mycket god mat på alla platser. Jag skulle vilja rekommendera hotellet Boulder garden resort som var ett väldigt annorlunda och trevligt hotell med förstklassig service. Hotellet är inte bra för de som har svårt att gå i trappor. Taj resort Bentota var också ett förstklassigt hotell men jag råder er att upplysa era resenärer att det är betydligt dyrare att betala maten i förväg!
 
Med vänlig hälsning Stellan Marklund

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65