Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Sammanfattningsvis hade vi en helt fantastisk resa och vi är mycket nöjda

Hej,
 
Vi reser gärna med er igen och vi kan tänka oss att rekommendera er.
 
Här kommer lite feedback.
 
Malin var fantastisk att prata med, hon förstod att vi ville lite utöver det vanliga och lite bortom de sedvanliga turistattraktionerna.
 
Motorcykelturen i Hanoi var helt fantastisk, likaså restaurangen vi fick hjälp att lika till julafton. Att stanna en extra dag i Hanoi och utforska staden på egen hand var toppen. Utflykten till nationalparken var sisådär, för mycket bilåkande för 20 min med aporna och lite drygt en timme i skog som inte var särskilt speciell, guiden väldigt svår att förstå.
 
Halongbukten jätte bra. Att stanna ett extra dygn, åka längre ut i skärgården med en härlig ”dagbåt” och urmysigt guide, paddla kajak, besöka grotta och äta fantastisk mat gjorde turen till ett härligt minne.
 
Mekongdeltat, vi älskade varje timme. Lika här, att stanna lite extra, se mer, cykla, laga mat, åka båt mm. gör hela resan ”djupare”. Guiden från det läckra hotellet måste särskilt omnämnas, hon var nog den bästa på hela resan.
 
Saigon, vi var helt nöjda. Lika här, lite egen tid på egen hand adderar, man får en liten känsla av staden. Restaurangen vi fick hjälp att boka till nyår, jätte bra med härlig personal som bjöd upp oss på taket med champagne vid tolvslaget.
 
Phu Quc. Resorten jätte fin med fantastisk frukost. Däremot fungerade inte restaurangerna alls till lunch och middag. Mycket konstigt med tanke på den övrigt höga nivån.
 
Sammanfattningsvis hade vi en helt fantastisk resa och vi är mycket nöjda. 
 
Bästa hälsningar från Margareta

Vi är mycket nöjda

Hej Helga!
Vi är mycket nöjda:-) Tack för en fin resa!
Mina svar efter frågorna nedan.
/Monika
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Reser gärna med er igen. 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Har redan rekommenderat er.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Kanske avrått från sol o bad i Hoi-An i dec/jan, mitt i deras vinter. Om vi haft väldig tur med vädret kanske det gått bra men tydligen regnar det mest varje dag så här års. 

Ja vi kan absolut tänka oss att resa med er igen

Hej Helga!
Funderade just på när ni skulle höra av er. Vi svarar gärna på dina 3 frågor
 
1. Ja vi kan absolut tänka oss att resa med er igen
2. Vi rekommenderar gärna er till våra vänner och familj
3. Lite svårt att sätta fingret på något speciellt eftersom vi är mycket nöjda med helheten av resan. En liten sak dock.
Hotellet i Saigon. Lotus Sai Gon Hotel. Höll inte samma goda rumsstandard som övriga hotell i resan. Ganska slitet och ljudnivån var klart störande. Vi fick byta rum och då blev det lite bättre. 
 
Annars är vi väldigt nöjda. Så ett stort tack från oss.
Mvh/ Gunilla o Börje

1 2 3 4