Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

UNDERBAR RESA!!

UNDERBAR RESA!! Vi är fortfarande lyriska över allt vi fick uppleva. Bra blandning med allt.
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför? 
Vi skulle absolut kunna resa med er igen, men nästa gång skulle vi INTE vara så många. Jag är evigt tacksam att ni ordnade och fixade med allt. Allt gick bra, guiderna och busschaufförerna var helt underbara! Flygresorna fungerade också bra. Dessutom lyckades vi ju få träffa Angh i Hanoi!
Fina hotell överallt, förutom det sista. Det blev "för bra" för vår smak. De kom in på hotellrummet sent på kvällarna och en gång kl.02 till Tomas son med flickvän. Det visade sig att de hade tagit fel rum. Men det redde vi ut på plats och vi fick rabatt på restaurangen för alla 9.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj?
ABSOLUT! Så mycket vi fick ut av denna resan tack vare guiderna och deras kunskap. Duktiga på engelska och de bjöd på sig själv. Det blev riktigt familjär stämning i bussen. Maten var fantastisk! Kul att få prova på att göra egna vårrullar. Var mycket trevligt att äta mat hemma hos en familj.
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Det blev lite väl långa bussresor och man hade kunnat skippa en av tillfällena som vi blev "paddlade" genom en smal, lerig å. Det var lågvatten och vi kom inte fram. Det var inte någon hemsk upplevelse, och vi tycker om båt och vatten, MEN vi hade ju redan åkt båt och paddlat själva och fått uppleva en härlig tur i Halong Bay genom den flytande byn. Så den "leriga ån" kändes lite onödig.
 
MEN ALLA 9 VAR HELNÖJDA OCH TYCKTE DET VAR EN UNDERBAR RESA! VI ÄR SÅ GLADA ÖVER ATT VI ALLA KUNDE GÖRA DENNA RESA TILLSAMMANS! Finns många minnen som dyker upp och små spännande upplevelser.
 
MVH Ulrika och Tomas

Resan var jätteintressant och verkligen ett minne att tänka tillbaka på!

Hej Malin,
Resan var jätteintressant och verkligen ett minne att tänka tillbaka på.
Har svarat på enkäten nedan.
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Vi kan tänka oss att resa med Orientresor igen.
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Vi kan rekommendera er. Jag vill också rekommendera er duktiga reseproducent Malin, som hjälpte mig boka resan, som verkligen vet vad god service innebär.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Det mesta fungerade alldeles perfekt, guiderna var trevliga, bilarna komfortabla, chaufförerna duktiga och maten var jättegod. Lite otydligheter om när och hur vi skulle lämna dricks, framförallt när vi var i Mekongdeltat, blev lite konstigt….Det var också en miss i slutet när vi kom tillbaka till Saigon för sista natten. Då fanns ingen information om avfärd morgonen därpå och chauffören vi hade visste inget. Genom receptionen sökte vi 24/7 servicen, vi fick besked senare på kvällen (via receptionen) att vi skulle åka kl 06.00 på morgonen. Detta skulle innebära att vi inte fick någon frukost. Vi var klara kl 06.00, men då kom ingen chaufför. Vi fick via receptionen söka dem (24/7 service) igen och efter samtal med dem så beställde receptionen en chaufför. Det var den enda incidenten, i övrigt fungerade allt perfekt.
Mvh
Monica

Tusen tack för en härlig resa!

Hej.
Tusen tack för en härlig resa.Vi är jättenöjda med vår resa.Upplägget var perfekt och vi har redan börjat att rekommendera er för våra vänner, Vi gillade att åka med egen guide, kunde fråga mycket och tyckte vi lärde känna Vietnam, väldigt väl.
Trots lite regn när vi var i Ha long bay, var det en härlig upplevelse. 
Hotellen var mycket bra men  hotellet i Hoi An låg lite avsides, hade önskat att det låg lite mer centralt. Skönt med fler dagar på Phu Quoc. 
Mycket nöjda ,tack för en härlig resa. 
MVH
Helen

1 2 3