Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Resan “Oman på egen hand” var toppenbra och lyckad

Hej Ahmed,

Ursäkta att vi inte svarat tidigare, men helger och stundtals bortresta har gjort att svaret dröjt.

Resan var toppenbra och lyckad och vi kan tänka oss att resa med er igen! Vi kan också rekommendera er till andra bland släkt och vänner.

Totalt sätt var resan bra, er samarbetspartner skötte sig riktigt bra Ler. Både guiden i Muscat och leveransen av bil med genomgång av hur använda fyrhjulsdriften får med beröm godkänt. En sak som glömdes var att tala om att det finns olika inställningar för att köra i bergen och i lös sand. På tal om lös sand, det ända kruxet för oss var att hitta “vägen” ut till Safari Desert Camp i Wahiba Sands. Vi hade tur att stanna vid en Shellmack, för att tanka, på väg 23 i närheten av Bidiyah, där frågade dom om vi skulle ut i öknen och sa att vi skulle åka över till gummiverkstaden på andra sidan vägen för att släppa ut luft ur däcken. På verkstaden “väntade man på oss” fixade lufttrycket och skickade med en en följebil som tog oss till campen, utan den hjälpen kan man nog inte hitta. Om det är så det ska gå till bör man kanske upplysa om det i färdbeskrivningen. Tillvalet med en resa genom Wahiba Sands var en lyckat val, trevlig guide och härlig naturupplevelse. En annan sak som man nog bör trycka på är att ha en GPS, visserligen hittade den inte överallt på grund av för tillfället många vägarbeten och att det inte var några “vägar” på somliga ställen, men man fick ju en ungefär aning om var man skulle svänga, GPS:n bör också vara uppdaterad med senaste kartan. Vägen mellan Bilad Sayt och Al Hamra var något att bita iBlinkar.

Som vi hoppas framgår så förstår du kanske att vi är riktigt nöjda med resan, du får gärna hänvisa till oss om någon är intresserad av att veta mer, (med en liten provision naturligtvis Blinkar).

Med vänliga hälsningar och god fortsättning på det nya året!

Anita o Rolf

Vi är supernöjda med vår resa till Oman

Hej Ahmed,

Allt som allt var det en underbar resa till ett fantastiskt land. Vi är supernöjda med vår resa, en fantastisk upplevelse, och alla arrangemangen blev jättebra!

Svar på dina frågor:

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen?
- Absolut! Jag uppskattade vår telefonkontakt mycket, har uppfattat dig Ahmed som kunnig, trevlig och professionell. Bra koll på resmålen och helt lyhörd för våra önskemål. Allt vi ville ha fixade ni. Toppenresebyrå!
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj?
- Absolut, har redan rekommenderat er faktiskt, till min kusin.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
- Resebyrån i Sverige har inte mycket att förbättra, allt klaffade perfekt. 
- Själva resan motsvarade också på alla sätt förväntningarna.
 
Varma hälsningar från 4 mycket nöjda resenärer!
Helene

Vi hade en fantastisk resa till Oman

Hej,

Vi hade en fantastisk resa. Vi längtar redan tillbaka det underbara landet.

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen?

Ja, vi kan resa med er igen ( men behöver nog spara först)

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj?

Ja, vi har redan rekommenderat er. Er resa fungerade perfekt. Hotell,mat, guide, bil och transport.

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?

Hitta flyg som inte har så långt uppehåll på nedresan och ett senare flyg på avresedagen. Det är trevligt om man hinner uppleva sista dagen med, ta en sista " tur" till souq eller så. Även hotellet vid sköldpaddorna ( Raz ad Hadd) skulle vi rekommendera att ni byter ut mot det hotellet som finns vid centret.

Återigen tack vi ni ordnade en trevlig resa och tog hänsyn till våra önskemål.

Hälsningar

Inger& Jonny

1 2