Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi är mycket nöjda med vår resa till Sudan

Hej Ahmed

Överlag var vi mycket nöjda med resan.

Det var en upplevelse att komma till Sudan där turister fortfarande är något exotiskt. Människorna var mycket trevliga och positiva (trots alla problem) och vi kända oss verkligen välkomna överallt.

Ökenturen var en intressant resa, nästan varje plats var vi de enda turisterna och allt var mycket genuint. Programmet innebar fulla dagar (med ringa tid för egen avkoppling) men det tyckte vi var bra när vi nu kommit sa långt för att se något nytt. Även sevärdheter och de olika inkvarteringarna var bra och omväxlande. Guiden vi hade på rundresan Silvio Fresco var mycket bra och kunnig med kontakter både här och där. Maten var genomgående av hög kvalite, speciellet om man betänker omständigheterna.

Vårt hotell Corinthia var mycket bra men vi erfor att ett par medresenärer som valt Holiday Villa att det var i undermåligt skick och att de bokade om till Corinthia under vistelsen i Khartoum.

Det var ingen som mötte upp på flygplatsen när vi anlände (men en relativt snabb reaktion när vi ringde journumret mitt i natten).

I vår ökengrupp var vi 13 personer inklusive guide, av dessa kom 8 från Italien så det kunde bli lite mycket italienska emallanåt.

Guiden vi hade i Khartoum var kanske inte den mest inspirerande. Lunchstället på cityturen tyckte nog vi och flera andra kunde vara på ett mer Sudangenuint ställe.

Sammanfattningsvis var vi alltså mycket nöjda och skulle nog kunna tänka oss att göra en liknande resa vid ett annat tillfälle.

Vi tackar för researrangemanget. Är det något annat specifikt som du skulle vilja ha feedback på hör i så fall av dig.

Bästa hälsningar

Lennart, Britta och Caroline

Det var verkligen mycket bra

Hej Ahmed,
hade tänkt hör av mig och tacka, det var verkligen mycket bra resa till Sudan. På de båda första frågorna svarar jag ja, på den tredje vet jag inte: det jag råkade ut för, ett dygns försening i Frankfurt berodde på snön i Tyskland och ingenting annat.
Nej, jag var mycket imponerad av boendena, både tälten och Karimas karavanseraj. Deras föreståndare Flamina var också mycket bra och klok.
Vår guide, lokal, Ayad hette han, var också mycket bra. Han talade mest italienska, men jag har inga problem med det.  Fyra av sex deltagare var italienare.
Allt gott
hälsar
Disa