Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vilken fantastisk resa ni satte ihop till oss!

Hejsan!
 
Vilken fantastisk resa ni satte ihop till oss. Vi är verkligen supernöjda. Nu när vi hunnit landa i vardagen är det människorna i Jordanien som har satt flest spår i oss. Vår underbara chaufför/guide Nedal som verkligen tog hand om oss och berättade mkt om sitt fina land. Vilken lyx! Även de lokala guiderna vid Dana och Petra gjorde ett suvärent jobb. Jag tror att en ny fågelskådare är född i Petra. Och tack för att ni la till Dana i vårt program. Vilken plats. Kan verkligen rekommendera detta ställe för natur och vandring. Och att avsluta m några dagars avkoppling i Aqaba kändes helt rätt. Det enda som var lite jobbigt var att ta oss igenom security på Ammans flygplats då de inte visste vad vår tubkikare var för något och om vi skulle få ta med den hem. Detta löste sig som tur var till det bästa.   
 
Så om vi är nöjda: JA!!!
Om vi kan rekommendera er: JA har redan gjort. 
Vill vi boka med er igen:JA
Något att ändra på: nej
 
Tack för att ni ordande en sån underbar resa!
 
Med vänlig hälsning, 
Eva och Claes

Ni har varit helt fantastiska i kontakten, reser ofta men ni har varit super!

Hej
Vi hade en fantastisk resa med jättebra guider och urtrevlig chaufför! Det var ett bra upplagt program men med facit i hand hade vi gärna haft en "vilodag" mitt i programmet.
Ni har varit helt fantastiska i kontakten, reser ofta men ni har varit super!
Tack för allt och på återseende
/Cecilia Holmgren

Vi kommer säkert att resa med er igen!

Reseberättelse:
 
Vi åkte på rundresa i Jordanien. Utflyktsmålen var intressanta och vår chaufför var trevlig och engagerad. Både maten och hotellen var mycket bra. Vi valde 5-stjärniga hotell. Vi kombinerade vår resa med en vecka solsemester i Aqaba. Hotellet Mövenpick resort & residences var mycket bra. Hotellet har egen strand. Om man bor på enklare hotell kan man använda den allmänna stranden Al Ghandoor, som är ganska stor, men inte särskilt trevlig. 
    
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
 
    Vi kommer säkert att resa med er igen.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
 
    Ja, vi kommer att rekommendera er.
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
 
    Vår resa till Jordanien fungerade mycket bra. Några av måltiderna som ingick kan uteslutas. Det var bra att lunch ingår de dagar man är ute på utflykt, men de 2 middagarna kändes överflödiga. I Amman och Aqaba kan man lika gärna gå ut och hitta restaurang själv. Transporten till flygplatsen från Aqaba kan man ordna själv också. Det blev fel i kommunikationen med vår chaufför, som kom för sent. Vi hade lika gärna kunnat be hotellet ordna transport. 
 
Hälsningar
 
Marie B.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11