Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Min reseberättelse från Libyen

Med min avresa från Köpenhamn var det lagom lång restid. Under min resa (1-7 okt) var det fortfarande ganska hög dagstemperatur, men vid kusten (mitt resmål) hyfsat svalkande vindar. Guiderna hade väl utformade program i lagom promenadtakt och jag hann väl med såväl fotografering (digitalt & analogt) som videoinspelning. Jag vill framhålla deras professionella kunskaper och sympatiska sätt att förmedla den. Gratulerar till dessa kontakter, eftersom det är mycket deras förtjänst att den här typen av resmål blir en så stor upplevelse. Min huvudguide, Mr. Salah Shawani, är mycket kompetent och sympatisk och en klippa för mig på min gruppresa för 1 person! Jag kände mig mycket priviligierad. Genom honom kom jag också närmare personerna vi mötte. Samtliga vänliga och naturliga och välkomnande. Vad jag upplevt av Libyen var mycket positivt och med Mr. Salah som chaufför var jag inte speciellt orolig för trafiktempot. Lite spänning får det vara också på en kulturresa! Det enda negativa under resan var att mina vykort (som Mr. Salah lämnade in på flygplatsen i Benghazi) inte kommit fram till mina vänner. Ännu. Problem med postgången? Censur? Ledsamt… (kanske Mr. Salah har någon förklaring?) Lycka till med era resor i framtiden! (Ledsen att jag inte kom iväg till resemässan i Köpenhamn...)

Hjärtliga hälsningar Nils-Ove.