Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Allt fungerade PERFEKT!

Hej!
 
1) Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Ja, vi kan absolut tänka oss att resa med er igen! Ni har många fantastiska resmål
 
2) Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Ja, vi kan verkligen rekommendera er till andra!
 
3) Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Resan har varit en upplevelse med den service som vi fått! Från första stund blev vi omhändertagna och  kände oss trygga i Egypten där alla inte självklart talar engelska. På kryssningen på Nilen hade vi vår egen guide som var mycket kunnig och en sympatisk och empatisk person. Mån om att vi skulle ha det bra.Fantastisk service för oss som inte tycker att det är så bra att åka i stor grupp eller på charter.
Allt fungerade PERFEKT.Tydlig information och tiderna hölls!
En sak som vi tycker inte var så bra var att det inte fanns vatten i hytten på båten och att det inte var ”gratis” med vatten till middagen. Lägg på  vad det kostar / person på priset!!! Det kändes ”snålt” att det inte ingick .Vin och bubbelvatten är en annan sak att betala för!
Vi uppskattade också att vi valde De Lux klass. Det fanns olika standard på båtarna såg vi!
 
Vänliga hälsningar Britt-Marie

Resan till Egypten och alla dess sevärdheter är vi mycket nöjda med!

Hej, 
 
Resan till Egypten och alla dess sevärdheter är vi mycket nöjda med! Nu har man ju sett allt som man hört om sedan man var liten…  Pyramiderna, Nilen, vassen (men ingen Moses), konungarnas dal mm.
De praktiska arrangemangen som NTS stod för fungerade perfekt. Dom skall ni vara rädda om. De var alltid på rätt tid och på rätt plats med rätt bil, och fixade allt (incheckningar, biljetter mm) med den äran. 
Guiderna vi hade (Amira och Ahmed) var kunniga och engagerade och tog mycket väl hand om oss. Ett extra plus för vår chaufför i Kairo, som gjorde både bilresor och luncher till ett eget nöje.
Standarden på vårt kryssningsfartyg Royal Princess var hög, både med avseende på mat och boende. Samma gäller hotellen vi bodde på.
 
* Ja, vi kan absolut tänka oss att resa med er igen.
 
* Ja vi kan tänka oss att rekommendera er. Vi har redan berättat om Orientenresor för våra resande vänner.
 
* Förbättringar (när det gäller Egyptenresan som vi bokade):
Gör det mera möjligt/tydligt att man kan anpassa programmet på plats. Vi diskuterade med vår guide och kom överens om att prioritera pyramiderna, Sfinxen och egyptiska museet som heldag, på bekostnad av basarerna. Alabastermoske’n och citadellet  flyttades då ihop med gamla Kairo dagen därpå, och detta fungerade utmärkt.
Tydliggör gärna bättre i informationsmaterialet att det tillkommer rätt så mycket extrakostnader för dricks (till alla överallt), samt kostnader för  fototillstånd (om man har sådana intressen) och extrabiljetter. Jag tror vi lade några tusen här…
Ni bör kolla upp att guiderna verkligen kan/vill jobba kväll när det ingår i programmet. Vi upplevde att det i Alexandria/Kairo var lite problematiskt med detta.
 
 
Vänliga hälsningar från Jan-Åke 

Vi vill gärna skicka ett tack till er på Orientenresor!

Hej!
 
Vi vill gärna skicka ett tack till er på Orientenresor. I måndags kom vi hem från vår resa till Egypten som ni arrangerat. Allt har varit perfekt. Vi är imponerade av de kunniga och trevliga guider ni anlitar. Kryssningsfartyget Royal Princess hade fin service och ett förstklassigt kök. Det var bra att vi fick en hel dag i Kairo och Giza i början av resan, då vi hade ordentlig tid att både besöka  det Egyptiska museet och pyramiderna. Det var också bra  att vi lade till Deir- el -Medina och gravarna där i programmet för när vi var i Luxor. Guiden, som förstås kände till alla gravar, sa att de hörde till de vackraste och mest välbevarade överhuvudtaget och undrade hur vi fått reda på detta. 
Med vänlig hälsning
Erik och Eleonore

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13