Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Stort tack för en mycket väl arrangerad resa!

Hej,
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Vi kan absolut resa med er igen, dock känner vi oss färdiga med Egypten för ett tag framöver.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Absolut. Alla arrangemang har fungerat bra och vi har känt oss väl omhändertagna och trygga hela tiden. Guiden Ali var suverän och vi har fått uppleva många olika sidor av Egypten tillsammans med honom. 
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
När vi anlände till Kairo hade vi gjort oss av med nästan alla kontanter, eftersom vi var på hemväg. På vägen till Giza fick vi veta av guiden att vi kunde få gå in i pyramiderna, men att detta kostade extra. Vi hade gärna gjort detta, men de accepterade inte kortbetalning i biljettkassan. Den person som mötte oss på flygplatsen hade gärna fått informera om detta, så hade vi kunnat ta ut pengar där. 
Det hade varit trevligt om rökning ombord på båten bara hade varit tillåten i något avskilt utrymme. 
 
Stort tack för en mycket väl arrangerad resa. Vi lovar - vi har många oförglömliga minnen med oss hem // Anders och Cornelia

Det var en väldigt bra planerad resa med alla sevärdheter och bra boende med god mat!

Hej,
Jo resan var väldigt bra. Om jag ska klaga på något så var nog vädret lite sämre än vad jag hoppats på men det kan ju inte ni göra något åt. Det var en väldigt bra planerad resa med alla sevärdheter och bra boende med god mat. Jag vill också särskilt berömma guiderna Amina och Hussein. De var båda väldigt skickliga och pålästa. Det är en väldig lyx att ha en egen guide som är utbildad egytolog och kan guida men även svara på frågor. Lyxen att representanter mötte oss varje gång vi kom eller skulle flyga på flygplatsen samt resa mellan hotellen var också ovärderlig. Personalen på båten var otroligt serviceminded och hjälpsam och fick oss att känna oss väldigt välkomna.
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Svar: Ja kan absolut tänka mig att resa med er igen och har kollat lite på er hemsida på andra resor. Dock förstår jag inte skillnaden mellan när det är en gruppresa och när man reser på egen hand.
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Svar: Ja det har jag redan gjort.
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Svar: Informationen kan förbättras i det utskick som görs kring resan. Exempelvis tillkom ganska mycket kostnader kring fotobiljetter på sevärdheterna. Även att gå in i Tutankamons grav och pyramiderna i Giza kostade extra. Det är ju även möjligt att göra fler extra utflykter så vill man göra detta bör man budgetera för det. Dricksen är också svår att beräkna. Men personalen på båten förväntade sig ca 350 SEK för de sju dagarna. Det kan man också skriva i bladet.
 
Hälsningar Daniel

Kan inte bli så mycket bättre!

Hej!
Nyss hemkommen från resan till Egypten och är jättenöjd. Kan inte bli så mycket bättre.
Har känt mig väldigt välkommen av egyptierna och de har varit mycket hjälpsamma. Guiderna jättebra, samt kryssningen.
 
Hälsningar,
 
Peter Ullman 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12