Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vår resa till Indien och Nepal blev mycket bra!

Hej Malin!
Vår resa till Indien och Nepal blev mycket bra.
Förutom ändringar av flygtiderna fungerade allt utmärkt. Chaufförerna kom alltid i tid och körde bra. Guiderna ojämna men trevliga.
Hotellen helt acceptabla men Kasara Resort en riktig pärla! Lugn, charmig och vilsam med strålande fin service och mycket god mat.
Vi hade turen med oss och fick se många fina djur. Förutom tigrar såg vi en leopard när vi red på en elefant i Kasara! 
Soluppgången vid Himalaya var en oförglömlig stund.
De religiösa ceremonierna i Varanasi är också stunder vi aldrig kommer att glömma.
Tog över 2000 bilder. Skickar här några stycken och tänkte i annat mail skicka fler. Önskar du ännu fler så säg bara till! Sedan får du göra vad du vill med dem.
Hälsa till dina kollegor och tacka för bra arrangemang.
Bästa Malmöhälsningar
Carl Magnus och Ulla
DSC_0572
 
DSC_0673 DSC_0688 DSC_0692 DSC_0756 DSC_1049

Vi rekommenderar er till våra vänner!

Hej!
Ja, vad tycker vi om Indienresan? Vi jämför osökt med en resa vi gjorde till Latinamerika för några år sedan, med likartat upplägg. Och där vinner Latinamerika, antagligen på ett mer varierat innehåll. Men innehållet stod vi ju för själva, så det är inget vi kan kritisera er för. Ni/Sita skötte er i stort sett bra, och visst kan vi tänka oss att resa med er igen, och att rekommendera er till våra vänner. Det blev lite för mycket palats och arkitektur, så vi skulle nog varvat med någon naturupplevelse. Dessutom är det rätt tungt att röra sig ute i en indisk stad, framför allt på grund av ljudnivån. Nedskräpningen höjer inte heller humöret. Däremot tycker jag att tiggeriet och efterhängsna försäljare är ett mindre problem idag jämfört med 90-talet, då jag var i Indien några gånger i tjänsten.
Resan hade två riktiga höjdpunkter, som kan mäta sig med Machu Picchu. Kvällen i Amritsar, och besöket inne i det gyllene templet, var rent magisk. Dagen efter var inte mycket sämre. Då hade vi mer tid att titta på allt i dagsljus, och bekanta oss med den utspisning som erbjuds alla pilgrimer. Besöket i Amritsar blev ju inte sämre av att vi fåtaliga västerlänningar försvann i den stora mängden indiska turister och sikhiska pilgrimer.
Vid Taj Mahal försvann vi naturligtvis inte i den indiska massan. Trots att vi sett bygget åtskilliga gången på bild, så blev vi imponerade. Exteriören är bländande, men gravkammaren imponerade mest på mig. Så rik på detaljer, men ändå så enkel och avskalad och vacker.
Ja, det blev ett långt svar. Men vi pensionärer har tid, i alla fall innan utearbetet i trädgården börjar.
 
Bästa hälsningar
 
Marie-Hélène och Bernt

Det är vi som ska tacka för en helt fantastisk resa!

Hej,
 
Det är vi som ska tacka för en helt fantastisk resa! Vi tycker att det va mycket bra anordnat och att samtliga guider och chaufförer var väldigt bra. 
 
Svar på era frågor nedan.
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Absolut, vi har redan gått i dem tankarna samt kikat på andra resor som kan vara intressanta för oss i framtiden. 
 
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Det har vi redan gjort! Både till vänner, familj, kollegor. 
 
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Det ända som va lite jobbigt under resan var att samtliga flyg blev förenade och att Air Indias flygplan va rätt sunkiga. Vi känner inte för att flyga med dem igen. Vi hoppas att vi kan få kompensation för förseningarna. Ni kanske vet hur det brukar gå till?
 
Mvh
Madeleine & Johan

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25