Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Jag vill börja med att tacka för resan och innan jag svarar på de tre frågorna som ni ställt vill jag berömma er för den servicevänlighet ni visat oss och hjälpt oss inför resan!

Hej!
 
Jag vill börja med att tacka för resan och innan jag svarar på de tre frågorna som ni ställt vill jag berömma er för den servicevänlighet ni visat oss och hjälpt oss inför resan. Dessutom vill jag att ni vidarebefordrar till er samarbetspartner i Indien Sita att den guide vi hade under rundresan var mycket trevlig och servicevänlig och med sådan guider blir resan extra rolig. Chauffören var också trevlig och vi beundrade honom för hans sätt att köra i det, ibland, kaotiska trafiken. Vi kände oss trygga hela tiden. De som tog hand om oss nere i Kerala var mycket bra de också men vi träffade dem så lite. Mycket servicevänliga de också. Så där har guldstjärnor både här och i Indien. Den enda besvikelsen var att vi inte fick se någon tiger. Det blev nära vid ett tillfälle, men vi fick se leopard istället och det var inte fy skam. Förutom de avkopplande dagarna i Kerela så vill jag lyfta fram två höjdpunkter på resan, Taj Mahal och Ranthambhore. Bar de gjorde att resan mer än väl var värd sitt pris. Hotellen var mycket bra och hade bra standard, sängarna var lagom hårda.
 
Så till era frågor:
1. Ja det skulle vi kunna tänka oss, även om det inte är aktuellt för de närmaste åren, då vi blir äldre och som pensionär får vi planera en sån dyrare resa flera år i förväg.
 
2. Ja, vi skulle mycket väl kunna rekommendera er till andra som skulle tänka sig att göra en liknande resa till Indien. Ni verkar förtroendefulla och ansvarskännande om oss resenärer.
 
3. Det finns inget stort att rekommendera ni ska förbättra. Det enda, vilket kan uppfattas som en bagatell, var att vi inte förstod förrän efter några dagar att vi skulle ge vår guide och chaufför dricks i dollar, och hur mycket. Nu hade vi inte så mycket av den valutan så vi fick dela upp det så de fick en del var. Kanske det skulle framgå tydligare i ert brev till oss innan, men vi löste det.
En annan sak jag vill påpeka var elefantridningen. Jag som är djurvän och motarbetar normalt den form av utnyttjande av djur, blev lite ställd om vi skulle rida eller inte. Det kändes som om vår guide hade blivit besviken om vi inte ville rida på elefanterna. Nu verkade det som om just de elefanterna togs om hand bättre än på andra platser. De fick bara gå fyra turer för att sedan vila. Jag stod som en åsna mellan två hötappar och för att inte förolämpa vår guide så red vi ändå. Så kändes det.
 
Hälsningar Rune Kronkvist

Etter det fungert allt fint med hyggelige guider og sjåfører, òg fornøyd med hotellene

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Ja
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Ja
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
 
Den eneste negative opplevelsen var starten da jeg kom ut av flyplassen i Delhi. Det er sikkert òg min feil. Jeg oversåg guiden som skulle ta imot meg. Jeg trodde at han skulle ha skilt merket med Orientresor. Jeg havnet derfor utenfor en vepnet vakt og fikk ikke lov å gå inn igjen. Jeg måtte krangle meg inn igjen og fant guiden til slutt. Så det endte bra til slutt. Tror han hadde Cita på skiltet sitt. Etter det fungert allt fint med hyggelige guider og sjåfører, òg fornøyd med hotellene.
 
Øyvind Knappskog

Vi är helnöjda med er som researrangör!

Hej! 
Vi är helnöjda med er som researrangör! Allt har klaffat perfekt. Vi kommer definitivt välja er som researrangör när vi funderar på att resa igen. Vi kommer även att berätta för vänner om hur bra ni har hjälpt oss på resan och därmed rekommendera dem att använda er. I Mumbai fick vi fantastiska guider till de utflykter vi bokat. Den chaufför som hämtade o lämnade på flygplatsen o körde oss till utflykterna var toppen. Han körde säkert och tog oss punktligt vart vi än skulle.
 
Med vänliga hälsningar från mycket nöjda resenärer/ Lena o Claes

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21