Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi hade en jättebra resa i Indien som kommer att bli ett minne för livet

Vi hade en jättebra resa i Indien som kommer att bli ett minne för livet. Vi hann verkligen se och lära oss mycket på den förhållandevis korta tiden. Våra personliga favoriter var sagolika Taj Mahal, heliga staden Varanasi och Amber fort i rosa staden Jaipur. Alla transporter fungerade som tänkt och hotellen höll bättre standard än vi väntat oss. Jag har svarat på era frågor i ditt meddelande nedan. Om det var något vi reagerade lite negativt på så var det att vår lokale guide i Orcha, som vi upplevde det, lurade oss. Han föreslog att vi skulle följa med på en båtfärd på floden. Gummibåten visade sig inte vara i jättebra skick och han tog ganska bra betalt, plus att han bad oss dricksa utöver den summa han innan uppgett att turen skulle kosta. På hotellet i Orcha var det också en kypare som låtsades glömma sätta upp kaffet på notan, för att sen be oss betala för detta ”bredvid”. Vi insåg efteråt att han dessutom tog extra betalt för kaffet. På det stora hela är vi som sagt jättenöjda med resan, det här är bara sådant som vi tänkte kunde vara bra att framföra till er.
 
Med vänlig hälsning Tina
 
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Det kan vi absolut tänka oss.
2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Det kan vi tänka oss.
3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Jag kan inte komma på något speciellt.

Välorganiserat arrangemang

Hej Orientenresor !
 
Vi vill tacka för ett välorganiserat arrangemang, där allt klaffade som planerat. Vi vill framförallt framhäva vår (personliga) guide Ahmed Ali, som verkligen var en lyckträff: otroligt kunnig och  inspirerande, glad och trevlig, omtänksam och med en mkt bra engelska. Också vår hjälpare på Cairos flygplats, och guiden vid pyramiderna/sfinxen i Giza var av hög klass.
 
Med vänlig hälsning
Catarina & Per-Ola

Vi hade en väldigt bra guide när vi var i Jaipur

Hej,
 
Vi hade en väldigt bra guide när vi var i Jaipur, han ville inte ens ta emot dricks. Det var svårt att veta om man skulle ge eller inte, chauffören blev nog besviken han hade nog velat ha mer. Det stod ingenstans vad man skulle ha givit till chauffören. Sedan tyckte vi hotellet i agra och Jaipur inte kändes som deluxeroom. Även vår indiske vän tyckte Jaipur hotellet inte var mer än 3. Men vi är väldigt nöjda med servicen guider och chaufför, så mycket vi hann se och göra 1v kändes som 1mån.

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Jag kan absolut tänka mig att åka med er igen.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Absolut rek till andra.

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Mer hjälp med evisum det var krångligt.

 
Stort Tack/Sofia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65