Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Allt har fungerat bra

Hej
Visst kan vi tänka oss resa med er igen.
 
Allt har fungerat bra. En stor eloge till Indien-personalen. Mycket bra jobbat av dom. Vår driver var alltid i tid, körde bra, hade en bra attityd mot oss, dvs lagom avstånd och lagom med kommentarer och guidning, och han tog oss till lagom bra matställen på vägen - han var riktigt bra! Guiderna var också bra, särskilt han vi hade i Kochin.
 
Cardamom i Periyar var ett trevligt ställe med mycket trevlig personal, men också kallt - dunjacka på!
 
Travancore i Chowara, som byn heter, utanför Kovalam var bästa stället. Rutinerad och proffsig personal. Snabb och korrekt service, bra utbud av mat - mycket bra anläggning! Och vilken utsikt över havet och båtarna som går ut för att fiska på kvällen. Super!
 
Några synpunkter på hotellen - bra för er att veta kanske. Generellt fungerade allt bra, men det var lite skillnader mellan hotellen.
Radisson Blu i Kochin har väldigt många unga nyanställda vilket leder till långsam och osäker service. Dom var vänliga och var måna om att det skulle bli bra men deras orutin slog igenom. Det låter gnälligt och allt fungerade ju ändå OK, men det blir lite märkligt när man är nästan ensam i restaurangen och det tar en kvart att ställa fram ett glas vin. Men när det väl kommer så görs det med helt korrekta handrörelser, som man lärt sig i utbildningen, men lite långsamt. Eller när man glömmer att städa rummet. Nå, ni förstår vad jag menar.
 
Fösta dagen i varje månad är det förbjudet att sälja alkohol - visste ni det?
 
Bert

Vi är mycket nöjda med vår resa och allting fungerade mycket bra

Då har vi kommit hem igen efter en fantastisk resa i Egypten! Och nästan hunnit anpassa oss till snöstorm istället för sommarvärme….
 
Vi är mycket nöjda med vår resa och allting fungerade mycket bra. Det var härligt att glida fram på Nilen i vår fina båt och bli uppassade av 13 besättningsmän och en privatguide - att vi skulle vara de enda passagerarna ombord kom som en överraskning! Fast nån som vi rätt omgående vande oss till med:-)
 
Alla transporter fungerade också utmärkt, standard på 2 x hotell var mycket god. Vi var också imponerade av alla säkerhetskontroller på flygplatser och vid allmänna turist attraktioner; det tog ju lite tid men det kändes tryggt att de var så noggranna.
 
Det enda som vi kanske blev lite irriterade/förvirrade över var – dricksen.
Inte vad det gällde båten, där hade vi ju fått bra info från er om vad som gällde men det skulle ha varit bra att också ha nån aktuell info om ’alla andra’ tillfällen - allt från åsneritter till toalettbesök. För det är nåt som alla förväntar sig att få och det kändes alltså inte så särskilt frivilligt…. Det är svårt för oss att veta vad som är ok att ge, vad som är för snålt/vad som är för mycket.
 
Men som sagt, vi har haft en mycket bra resa!
 
Hälsningar
Gunneli & Kerstin

Vi hade en fantastisk resa i Indien

Hej!
Vi hade en fantastisk resa i Indien. Ni gör ett mycket bra jobb och vi kände oss väl omhändertagna hela resan. 
Vi kan absolut tänka oss att resa med er igen och rekommendera er till vänner och bekanta 
Det enda vi kan ha synpunkter på är att hotellet i Varanasi var långt utanför stan med långa relativt meningslösa transporttider till centrum. Vi hade föredragit att bo på hotel centralt så att vi hade kunnat gå från hotellet ut i vimlet i centrum.
Dessutom vill vi kommendera resdagen från Varanasi till Mumbai som var bara tråkig väntan på flyget på hotellet och på flygplatsen. Det hade varit bättre att flyga tidigt på morgonen då vi haft en dag till i  Mumbai eller flyga sent på kvällen så vi hade haft hela dagen i Varanasi!
Hälsningar
Vigdis Hansdottir

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61