Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Om vi planerar en ny resa till Afrika så återkommer vi gärna till dig!

Hej Helga,
Vill bara berätta att vi är väl hemkomna efter vår fantastiska resa till Sydafrika. Allt har varit mycket bra! Vår guide på plats i Kapstaden, Abe, var mycket, mycket bra!! Han hade ett stort historie kunnande som vi hade mycket glädje av och var dessutom en mycket vänlig person med mycket humor. Passade oss perfekt. 
Table Bay hotell var toppen med fantastik service och det bästa läget. Safarin med Jocks Lodge var en total upplevelse. Guiden var super och Lodgen var mycket smakfull med rätt känsla.
Allt har fungerat perfekt och upplägget med början i Kapstaden med omgivningar och Safari på slutet var strålande.
Vi vill tacka för att allt har varit välorganiserat och för att vi alltid fått snabba svar på våra frågor från dig.
Om vi planerar en ny resa till Afrika så återkommer vi gärna till dig!
Ha det bra så länge!
Vänliga hälsningar
Louise

Resan var välorganiserad och alla transporter, utflyktsmålen och fungerade

Hej!
 
Resan var välorganiserad och alla transporter, utflyktsmålen och  fungerade. Jag har varit i Indien 5 gånger tidigare men de senaste resorna har gått till Södra Indien så det var ett bra tag sedan jag senaste besökte norra Indien.
Kort kan man säga att utvecklingen här går åt rätt håll med bättre  vägar bostäder etc.  Sedan ligger ju utvecklingen på landsbygden efter och landet står även framöver inför utmaningar.
Hotellen var bra men jag har en och tydlig synpunkt. Hotellet vi bodde på utanför Delhi var bra. God service och helt ok rum. Även matsalen och  maten får klart godkänt. MEN åker man till Indien och till Delhi är  det hotell vi bodde på för långt bort från de centrala delarna. Ligger i ett nybyggt övermedelklassområde med mycket betong.  Även om man tar taxi tar det minst lika lång tid att åka in som mellan Uppsala och Stockholm city. Om inte längre. Och ska man ta t-bana så är det först taxi till närmaste t-bana och sedan över en timme med tåget innan man är inne.
 
I övrig kan säga att chauffören  var synnerligen bra. Guiderna kunniga även om vissa visade ett påtagligt  intresse för  ta oss till sina kompisar för att på så sätt kunna få sin bakschisch ( % på vad man köper). Men detta är ju Indien så jag blir ju inte särskilt  förvånad men det är ju i ärlighetens namn lite tröttsamt även om jag bedömer att ni inte kan göra särskilt mycket åt saken. På samma sätt kan jag tycka att det vore bra att göra som på men gör på vissa kryssningar numera. Man tar ut ett lite högre pris men låter dricksen ingå.
 
Och ja, jag kan tänka mig att anlita er på nytt även om jag oftast ordnar det mesta själv vid resor till Indien. Och ja, jag kan rekommendera er för den som inte själv vill/kan orkar organiserar resan själv. För det gjorde ni bra.
 
Mvh
 
Jonas

Vi vill bara berätta att vi är mycket nöjda och att allt har fungerat perfekt till 100%

Hej Helga
Åter hemma i Sverige efter en härlig resa till Sydafrika.
Vi vill bara berätta att vi är mycket nöjda och att allt har fungerat perfekt till 100%. Samtliga Chaufförer/guider har varit mycket trevliga och kompetenta, alltid passat uppgjord tid. Vidarebefordra gärna vår hälsning till era samarbetspartners i Sydafrika.
Mvh Liz och Björn

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65