Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Detta var en resa som vi kommer att bära med oss i livet

Resa till Indien 2016-11-01 – 14
 Här kommer en lite redogörelse för en resa som vi genomförde i början av november 2016 till Indien. Resan planerades först att bara göra ett besök i Mumbai då min sambo, Camilla är född där men aldrig varit på besök. Efter att kollat runt på olika researrangörer så tog vi kontakt med Orientenresor i Växjö. Där ställde vi frågan om man kan välja resmål och sträckning och fick svaret att de skräddarsyr resan efter vårt önskemål. 
Vårt huvudmål var ändå Mumbai och ett försök att hitta barnhemmet som min Camilla bott på men när man ändå åker så långt så var det intressant att försöka få in några fler platser att besöka.
Vi förslog att börja resan i Delhi och besöka några kända platser där för att sedan fortsätta till Agra för att se på Taj Mahal. Efter dessa besök så var planen att fortsätta till Mumbai och barnhemmet och sedan avsluta resan i södra delen av Indien, i Kerala-området.
 
Vi fick ett bra förslag av Orientenresor som vi bestämde oss för. Orientenresor hjälpte även till med att ta kontakt med barnhemmet, vilket vi uppskattade väldigt mycket.
Biljetter och övrig administration fungerade fint och övrig information fick vi via e-post. 
 
Vi blev mottagna av representanter, som var agenten i Indien på varje flygplats och fick ett fint mottagande. Vi blev transporterade till hotellen av chaufför tillsammans med agenten. Vid de utflykter som var planerade så kom samma chaufför och hämtade oss, ibland tillsammans med guiden och någon gång hämtades guiden på vägen. Samtliga guider var mycket duktiga på att visa och berätta så de är vi speciellt nöjda med. En särskild eloge ska vår guide i Mumbai ha därför att hon hjälpte oss mycket med information om barnhemmet och även under vistelsen där. Vi fick reda på att hon hade en utbildning som hanterade dessa situationer med föräldralösa barn i området. Detta var mycket värdefullt och ett bra val av guide. Våra chaufförer ska även de ha en eloge då de tog oss fram i den indiska trafiken. Bra gjort!
 
Sammantaget var denna resa en livsupplevelse som vi kan rekommendera andra att göra. Orientenresor, tycker vi, har varit fantastiska och planerat denna resa enligt våra önskemål. När vi åker till Indien nästa gång så kommer vi att vända oss till Orientenresor igen och hoppas då att ni kommer nvända som agent i Indien. 
Detta var en resa som vi kommer att bära med oss i livet.
 
Med vänliga hälsningar
Camilla och Bruno

Denna resa kommer vi att alltid ha med oss

Hej,
Sänder en hälsning från ett varmt o soligt Indien. Allt har fungerat bra hittills och vi vill redan tacka för en fantastisk bra planerad resa med trevliga och kunniga guider. Tack vare den fantasiska guiden så fann Camilla det hon sökte. Nu har vi några dagar kvar i Kovalam och vi njuter i solen. Denna resa kommer vi att alltid ha med oss. 
Hälsningar
C&B

Allt har fungerat perfekt, till och med fantastiskt väder!

Hej,

Tack för en fantastisk resa! Den har verkligen gett oss minnen för livet! Allt har fungerat perfekt, till och med fantastiskt väder. Bra guider, lyxiga hotell med jättebra lägen. Trevligt upplägg!

När vi kom till Kapstaden och träffade Carlos började han att fråga oss varför vi ville åka på vinprovning framför att åka till Godahoppsudden. .Ja, vad svarar man på det!! Vi valde dock att göra resan som ni offererat för vi tänkte att eftersom resan upplevdes väldigt genomtänkt så finns det nog en anledning varför ni valt vinlandskapet framför Godahoppsudden. Om det nu skulle finnas möjlighet att välja olika alternativ vore det trevligt om de alternativen finns beskrivna i er resebeskrivning precis som ni skrivit angående Robben Island. Det är lite jobbigt när man får frågan på plats och måste fatta snabba beslut.

Det var verkligen trevligt/bra att vi kunde få möjlighet att åka upp på Taffelberget på söndagen när det inte gick på lördagen!!

Fråga 1: Ja, jag kan verkligen tänka mig att åka med er igen. Det här är andra resan jag gör med er.

Fråga 2: Ja, det kan jag. Jag har redan rekommenderat en föreningskompis.

Fråga 3: Om det finns möjlighet till alternativ som Godahoppsudden vore det trevligt om det framgår i er resebeskrivning. En av anledningarna till att jag väljer er är att jag inte hinner planera resan själv.

Med vänlig hälsning

Maria

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61