Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

De varmaste hälsningar och en önskan om En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Hej  Helga!
Med glädje kommer feedback.
Marocko var  färgsprakande, ett  levande land med ett otroligt pålitligt folk. Det var mycket fascinerande att se vad som kunde dölja sig bakom en väldigt anspråkslös port. Kulturen och landets historia var intressant. Vi uppskattade förflyttning per bil då vi fick möjlighet att se lite av landets varierande natur med Atlasbergen.
 
Direkta svar:
1/ Absolut! Detta var vår andra gemensamma resa i er regi.
2/ Absolut!
3/ Kanske behövs inte förbättring men vi hade en tanke kring guidernas olika besök avseende tillverkning av specifika varor, t ex mattor, oljor, träsmide, smycken. Ofta gavs också vid besöken en visning av produkterna med information om tillverkning och det hela efterföljdes självklart av önskan om att sälja. Vi var inte så förtjusta i dessa besök men funderade över om detta är ett måste för att man skall få göra guidade rundturer? Vi möttes av detta även på vår resa i Indien.
 
Så här efteråt undrar vi om vi var på Bahia Palace... vilket angavs i programmet. Vi besökte en fastighet som tidigare bebotts av en försvarsminister. Till läge och storlek kan vi inte tro att det var Bahia Palace, vilket hade varit mycket trevligt at besöka. Koranskolan besökte vi.
Båda våra chaufförer har varit fantastiska. Den stora rundresan från Essaouira hade varit lite bekvämare att få göra i en lite större bil dock. Vi var som tur var inte alla lika långa personer så är man under 160 cm fungerade det att sitta i mitten!
I Essaouira åt vi en kväll på takterass med levande musik, Taros, vilket var mycket lyckat. Nästa kväll besökte vi O´Bleu Mogador i en liten gränd vilket också var till stor belåtenhet. En annan festmåltid hade vi i Marrakesh på Dar Moha, tidigare Pierre Balmains riad.
Vi måste ge dig  en stor eloge som dagarna före avresa kunde ordna extraturen till Atlasbergen! Uppskattat!
En ännu större eloge vill vi ge för allt arbete  för att få oss iväg trots Lufthansastrejk. Fantastiskt!
 
Tack Helga och övriga inblandade!
De varmaste hälsningar och en önskan om En God Jul och Ett Gott Nytt År!
Eva, Svend Otto, Nils och Åsa

Vi hade en välplanerad trevlig resa

Hej,
 
Vi hade en välplanerad trevlig resa till Indien. Vi kan absolut tänka oss resa med er igen och vi har redan rekommenderat er till vänner.
Vi ser inget direkt som behöver förbättras. Eventuellt skulle det vara att man får presenterat kostnadsskillnad om man skulle vilja åka i bättre klass på flyget.
 
Mvh och trevlig helg
 
Fredrik

Först av allt vill vi tacka för en helt fantastisk Indien resa

Hej,
Först av allt vill vi tacka för en helt fantastisk Indien resa.
Allt klaffade till 100% å vi blev väl bemötta över allt.
Vi vill gärna åka tillbaka till Kovalam och även besöka nationalparken Periyar i Jan 2018 . Tanken är 2 övernattningar i parken och 12 i Kovalam. The Travancore Heritage.
Går detta att organisera?
Isåfall vill jag gärna ha en offert ,eller är jag är tidigt ute?
Vänliga hälsningar
Lottie Lind

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65