Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi är mycket nöjda med resan!

Hej

Ursäkta att vi inte hunnit svara på din första e-post, vi har haft lite för mycket på jobbet!

Men just denna resa till Sydafrika gjorde att vi fick förnyad energi att orka med några fler intensiva arbetsveckor innan påsk.

Vi är mycket nöjda med resan. Allt fungerade bra och vi blev upphämtade i tid på alla ställen. Guiderna var mycket bra och vi fick med oss många häftiga upplevelser. Vi fick t ex se 10 noshörningar i Krugerparken en dag varav två lufsade över vägen alldeles framför oss. Kapstaden var också en upplevelse med fantastiskt väder.

1.       Ja, vi kan mycket väl tänka oss att resa med er igen. Vi sökte ju en resa där vi kunde få en snabb bild av Sydafrika, så att säga nosa på landet. Vi hade heller inte tid att själva leta efter guider, biljetter, hotell etc. Vi tycker att detta var en mycket bra planering och ett bra urval till oss

2.       VI kan tänka oss att rekommendera er till de personer som har samma önskemål som vi har. Om det är personer som  själva vill planera och söka på nätet, så skulle vi ändå tipsa om er för att t ex få bra guider.

3.       Inget som måste förbättras men kanske skriva en A4-sida med kort historik om Sydafrika det senaste seklet, något kort om klimatet och temperaturer

Hälsningar

Ruth

Ett underbart semesterminne som vi tar med oss för lång tid framåt!!

Hej!

Vi hade en fantastisk resa med er i Indien och skulle absolut kunna tänka oss att resa med er igen, och även rekommendera er till våra vänner. Allt fungerade klockrent, från hotellbokningar till guider och chaufför, och de mötte oss på ett mycket bra sätt. Så otroligt skönt att veta att man alltid kunde få hjälp om det skulle behövas och att vi inte behövde veta hur man tog sig till olika platser. Agra med Taj Mahal var en riktig upplevelse och kanske det starkaste minnet, sen var det väldigt skönt att ha några dagar att bara slappna av i Goa innan det var dags att fara hemåt. Qatar var också ett bra val av flygbolag, man kände sig varmt välkommen och de bjöd på bra mat.

Om vi ska säga något lite mer negativt, så var det i så fall att hotellet i Delhi låg lite för mycket på sidan om, fanns inte så mycket att se eller shoppa i närheten.

Ett underbart semesterminne som vi tar med oss för lång tid framåt!!

Tusen Tack

Mats och Maria

Vi vill gärna tacka för en mycket välarrangerad och trevlig resa till Indien

Vi vill gärna tacka för en mycket välarrangerad och trevlig resa till Indien. Allt fungerade tillfredsställande, resan, hotellvistelserna och utflykterna.

Vi var speciellt nöjda med vår chaufför, Rami, som tog oss genom den oerhörda trafiken, och även guiderna på de olika platserna var mycket kunniga, vänliga och professionella.

Vi kan absolut tänka oss att resa någon annan gång med Orientresor, och har redan rekommenderat byrån till bekantar.

Egentligen har vi inget som vi föreslår förbättrad, då vi tycker att allt fungerade enligt planerna, och att också den indiska arrangören visade stort engagemang.

En helt annan fråga - arrangerar ni likartade resor till fjärran östern, såsom Vietnam, Kambodja, Burma?

Med vänlig hälsning

Eva och Svend

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65