Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Slutligen vill jag ge er en stor eloge för alla informa och snabba svar på våra frågor och allt klaffade perfekt med hämtningar, gudningar .mm

Hej

Förberedelserna inför resan var rätt omfattande. Räknade att vi har fått 72 mail. I början blev det en del missförstånd och oklarheter eftersom vi utgick från en av era resor men stuvade om den så det passade oss med de önskningar och krav vi hade. Så småningom kom resdagarna med dess innehåll på plats. Bekräftelse och någon typ av voucher fick vi också mm. Ni var dock jättebra på att besvara våra frågor både snabbt och informativt.

Vi möttes på flygplatsen av vår chafför som vi sedan hade hela tiden. Det visde sig att han hade alla tider, golfvoucher, platser för besök, mm. Riad Catalina som vi bodde på var utmärk med det lilla aber att vi fick ett av de beställda rummen , det andra var mindre. Kunde få byta efter två dagar men vi valde att inte göra det. Servicen var helt fantastik men mycket vänliga människor. Hämtning för stadsruntur fungerade suveränt och Omar vår guide var oerhört kunnig  t uren i medinan var från 10 på fm till någonstans vid 15-16 tiden. Avslutades med lunch dit vi inte hade hittat själva och där blev vi upphämtade och ledda tillbaka till riaden. På kvällen åkte vi häst o vagn, tack, runt stadsmuren och till det ställe varifrån vi promenerade till restaurangen. Vi hade bokat. Besöket där var intressant men lite väl mycket mat för oss samt den speciella musiken hela kvällen. Prata var inte att tänka på, men helt ok.

Dag två hämtades våra makar i god tid för golfen . Hade en trevlig golfrunda och hämtades tillbaka, fungerade utmärkt. Vi damer hade en förmiddags guidning i nyare kvarter och Majorell garden.

Utflykten till Aralbergen var fantastisk, mycket vacker natur. Den chafför vi hade hela tiden, mattias, försvenskat, gjorde hela vår resa till en helt fantastisk resa. Han kunde berätta så mycket om tex politik, kungahuset, kultur, odlingar, förutom det att vi trivdes mycket bra ihop och det var en avslappnad stämning med skratt och historier under bilfärderna. 

Esauira tycket vi mycket om . Riaden var också perfekt mitt i soukerna. Rummen mycket bra , bättre än på catalina, större och ett snäppet högre i klass. Golfen alldeles utmärkt.

Agadir. Resan mellan alla dessa tre städer var intressant, roligt att se landsbygden. Mattias vår chafför visade oss mycket bra runt i Agadir, det som fanns att se. Staden är ju nyuppbyggd och inte så mysig. Hade det lugnt och skönt vi damer medan makarna spelade golf. Hittade en restauran vid strandpromenaden IL Toro, ägdes av en svensk marockan,. Restaurangen hade suverän mat, italiensk, skaldjur och marockans.

Bilresan till Marrakech. Gick utmärkt och vi skildes från vår omtyckta chaufför. 

Flygresan var totalt lite lång dvs vi reste från Agadir 9.00  och kom hem till Stockholm 23.30 . Bättre flygförbindelser borde finnas.

Totalt sett är vi mycket nöjda med vår resa och er samarbetspartner i Marocko är suverän, men jag tror att just resa runt med vår superchaufför gjorde hela resan, passade oss. Marrakech var intensiv och intressant men också lite jobbig med alla påflugna försäljare. 4 dagar där räckte gott och väl.

Så till era frågor:

1 ja vi kan absolut tänka oss åka med er igen

2 ja vi kan också tänka oss rekommendera er till våra vänner men också säga att de ska vara observanta på förslaget man får eftersom vårt inte stämde med vad vi ville ha i början

3 förbättringsåtgärder är. Noga med vad kunden önskar och att aktiviteterna stämmer med det uttalade önskemålet. ( det blev några mail fram o tillbaka innan det var ok. ) noga med att förklara tider, voucher mm eller att er samarbetspartner har det materialet, men att vi som kund också vill ha bekräftelser på aktiviteterna. Bättre flygförbindelse, lite väl lång hemresa. 

Slutligen vill jag ge er en stor eloge för alla informa och snabba svar på våra frågor och allt klaffade perfekt med hämtningar, gudningar .mm

Med vänlig hälsning

Eva E.

Det har varit en fantastisk resa!

Hej Helga,

Ja, så är vi åter efter resan till Indien som vi gjort tillsammans med Eva och Svend.

Det har varit en fantastisk resa!

Allt fungerade perfekt; vi är imponerade. Representanter för ert företag fanns på plats vid våra olika destinationer, information var tydlig och god.

Guiderna var kunniga.

Vi vill påtala att vår chaufför var beundransvärd. I kaos till trafik ta oss fram med lugn och säkerhet var fantastiskt.

Så ja, vi reser gärna med er igen, rekommenderar er gärna till nära och kära och vi kan inte hitta något för er att förbättra!

Tack!

Vänliga hälsningar

Åsa och Nils

Vi är mycket nöjda med resan, den var precis vad vi hade förväntat oss!

Hej,

Vi är mycket nöjda med resan, den var precis vad vi hade förväntat oss. Vi kan tänka oss att anlita er igen. Vi kan också tänka oss att rekommendera er. Vi tycker att kontakterna med er var mycket smidiga och ni var mycket lyhörda för våra önskemål och ändringar i programmet etc.

Vi hade väl lite fördomar om tidhållning och så i Indien, dessa kom helt på skam. Allt fungerade jättebra. Anpassning till en strejk förmedlades till oss i god tid, ändringar i planerna förklarades tydligt och förståeligt. Bilföraren gjorde verkligen ett jättebra jobb, tog hänsyn till våra önskemål osv.

Här några kommentarer, mest detaljer som inte stör helhetsintrycket på något sätt:

· Det är iofs trevligt att ni ringer och kollar hur vi har det, men om man rest hela natten så kan man behöva sova en stund på dagen. Då vill man inte ha telefonsamtal.

· På husbåten hade det varit trevligt om besättningen berättade om området, båten, folk som bor där osv. Det behöver ju inte vara någon guide med, ni kanske bara ska ta fram lite underlag till besättningen. Eller skriftlig information till gästerna.

· Conciergen på Leela gjorde en felaktig bedömning av öppettider i Trivandrum, så vår trip dit blev inte vad vi tänkte. Vi nämnde detta för dem när vi kom tillbaka, och dom skulle återkomma, vilket dom inte gjorde. Nästa dag tog vi upp det igen och dom ordnade en extra resa till stan, utan att vi behövde betala för det. Rätt så OK i slutändan.

· Vi hade önskat mer tillgång till information om naturreservatet, t ex möjligheter till vandringar, vilket vi nog hade varit intresserade av.

· Möjlighet till besök på te- och kaffeplantager hade varit trevligt. Men tiden kanske inte medgav det.

Vi har varit i Oman tidigare och tyckte att det var toppen. Vi hyrde bil en dag och körde runt. Er kamelsafari låter verkligen intressant och lockande. Vi får återkomma om det.

Hälsningar

Anne och Ulf

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65