Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi var mycket nöjda mer resan

Hej,

Här kommer våra svar:

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Vi var mycket nöjda mer resan och kan tänka oss att åka med er igen. Vi upplevde den som välorganiserad och guiderna som var på plats var mycket gästvänliga och hjälpsamma. Vi kände att vi fick värde för våra pengar och fick det som utlovats. Vi upplever er som väldigt tillförlitliga.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?

Redan rekommenderat!

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?

Kanske att efter man satt sin resplan hade man kunnat på lite förslag på utflykter som man kan göra när man är på plats och hur man kan göra dem på egen hand. Ni har en jättebra organisation med guider och är hjälpsamma, ibland behöver man liten egen tid och då skulle jag uppskatta lite tips på som utflykter som är enkla att göra på egen hand.

 

Ha en trevlig helg!
//Catrin

Detta är en jättefin resa som ni måste göra mer reklam för

Hej Helga och Ahmed!

Vi kom hem natten till måndag men vill så snart som möjligt efter resan skicka er lite feedback.

Det har varit en fantastisk resa. Er samarbetspartner och deras guider har gjort allt för oss. De var i högsta grad professionella och talade god engelska. Några av dem arbetade också som engelsklärare när det inte var turistsäsong. De gjorde alla mer än vad som stod i itinery. De ville verkligen att vi skulle få ut så mycket som möjligt av resan. Både i Bagan och i Mrauk U skulle vi egentligen haft "dag till egen dispostion" men guiderna och chaufförerna visade oss runt även då. Detta är en jättefin resa som ni måste göra mer reklam för. Det var en tillfällighet att vi hittade att ni hade resan. Det kan vara lite svårt med inrikesflyget. En avgång som vi skulle åka med tror jag avgick minst 20 minuter före utsatt tid. Vi var rätt oroliga, var alltid i god tid och frågade så att vi kom med rätt flyg och hade därför inga problem, men kommande resenärer måste vara lite beredda på att det inte går av sig själv. 

Med vänlig hälsning

Erik och Eleonore

En resa till Indien är ett minne för livet!

Intryck av resa Klassiska Indien februari 2016.

I 28 år har vi pratat om detta, att resa till Indien. Då, 28 år sedan var min man i Indien i affärer och nu är vi snart fyllda 70 och insåg att ska vi resa så måste det ske nu.

Så vi frågade runt efter resor och valde sedan att låta Orientenresor ordna vår resa. Valet av resebyrå var lätt för här erbjöds det vi ville ha, resor, guider, att få se kultur och bra hotell.

Vi besökte Dehli, Jaipur, Agra, Orchha, Khajuraho, Varanasi, Mumbai och avslutade i Goa med sol och bad.

Från det vi landade i Dehli tills vi satt på flyget hem igen har vi mötts av en imponerande välfungerande organisation med representanter för den indiska researrangören, bra chafförer och excellenta guider. Detta med något enda undantag och över en period av tre veckor. Vi har åkt bil, tåg, inrikesflyg. Vi har på varje ny ort mötts av engagerade personer med djupa kunskaper om sina områden som dessutom med glädje diskuterat kultur och socialt liv med oss. Ofta gjort något extra för oss, ordnat en dansuppvisning, visat en ceremoni i templet, ordnat en middag på lokal restaurang.....

Hemma igen är det många intryck att smälta. Så mycket vackert! Sådana fantastiska människor! Så god mat! Åk och upplev själva! Åker ni med Orientenresor, vilket vi varmt rekommenderar, kan ni tryggt möta denna annorlunda kultur.

Vi besökte norra Indien. Åker vi ännu en gång till Indien blir det till södra delen och Orienterresor kommer att få arrangera resan.

En resa till Indien är ett minne för livet!

Astrid Igerud

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65