Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Vi kan inget annat säga än att vi är EXTREMT nöjda med vår resa!

Hej Helga

Vi kan inget annat säga än att vi är EXTREMT nöjda med vår resa!

Vill tacka för denna upplevelse. Vi har aldrig rest på denna typ av rundresa förut, och hade inte fått uppleva såhär mycket om vi inte hade gjort det.

Så svar på dina frågor är:

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Ja.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?

Redan gjort. Folk har frågat vad vi använt oss av för resebyrå och vi har sagt orientenresor.

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?

Säkerhetsbälten i alla bilar. Det ända vi kan komma på men ändå värt att lyfta fram, de flesta bilar vi åkte i saknade säkerhetsbälten. Med tanke på trafikförhållandena skulle vi kunnat ha känt oss tryggare.

Vi har fått se en ny värld och kommer med största sannolikhet att åka tillbaka i framtiden.

Bästa hälsningar

Su & Martin

Vår resa uppfyllde helt våra förväntningar!

Hej Helga!

Vår resa uppfyllde helt våra förväntningar!

Jordanien är ett vackert land med omväxlande terräng, mycket sevärdheter och många trevliga människor. Framför allt var vår chaufför/guide Mansour David trevlig, kunnig och mycket hjälpsam.

1.Vi kan absolut tänka oss att resa med Orientenresor igen. Resans upplägg var jättebra! Vi fick se många intressanta platser vi skulle dock önskat att vi hade kunnat vara längre tid på varje plats.

2. Vi kan varmt rekommendera att resa med Orientenresor!

3. Vi upplevde att ni hade tänkt på allting som vi behövde för att ha en bra resa.

Det var jättebra att få information om saker man behöver ha med på resan tex toapapper.

Med vänliga hälsningar

Peter och Lotta

Vilka underbara minnen vi har med oss hem

Hej Helga,

Låt mig först säga att resan till Egypten var helt fantastisk. Vilka underbara minnen vi har med oss hem.

Det hela höll dock på att stranda redan i Cairo, på väg till inrikesflyget. I era i instruktioner som bifogades, så står det att man ska betala visumet in i Egypten med egyptiska pund (eller US dollar), väl på plats kunde vi konstatera att endast US dollars var möjliga att köpa visum med. Tack och lov så var er representant på plats helt otroligt, och lyckades inte bara växla våra EP till US dollars, så vi kunde köpa visum. Han lyckades dessutom med bedriften att få gaten att öppna igen, så vi kunde få komma med vårt anslutningsplan mot Luxor, trots att de stängt lågt innan.

Väl framme i Luxor så hade vi en duktig och trevlig guide som visade oss Klipptemplet i Del El Barhi. Sedan var det dags att komma ombord på båten, Vilket skepp. Helt fantastiskt. Vi hade en underbar hytt och alla på båten var så trevliga och tog hand om oss på bästa sätt. 

Men det absolut bästa med hela resan var vår otroligt duktiga guide, som vi fick ha i 4 dagar. 

Resan tillbaka till Cairo gick enligt planerna och er duktiga kontakt (som hjälpt oss tidigare) tog med oss till Giza och intruduserade oss till vår tredje guide, även hon mycket duktig och kunnig.

Stort tack för en utmärkt sammansatt resa.

1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?

Absolut!

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?

Har redan gjort till alla som orkar lyssna :)

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?

Instruktionerna om flygplatsen och US dollar. Generellt borde alla som åker till Egypten ha med sig en summa US dollar som backup.

Tack igen

Varma hälsningar

Lisa A.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65