Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Efter en sådan fantastisk resa som den vi fått uppleva är det väldigt roligt att få ge lite feedback

Hej!
Efter en sådan fantastisk resa som den vi fått uppleva är det väldigt roligt att få ge lite feedback. Konceptet med "egen bil" och "egen chaufför" samt kunniga lokala guider var något helt enastående. Allt fungerade klockrent och man kände sig mer än omhändertagen.

Man brukar säga att man får det betalar för. Vi hade valt trestjärniga hotell och samtliga uppfyllde våra förväntningar. Viktigast var att hotellet i Goa höll måttet eftersom vi skulle bo där i åtta dagar. Men vi blev mer än nöjda. Ett mycket trevligt hotell med en frukost man inte hade kunnat föreställa sig. Ska man överhuvudtaget framföra något negativt, får det bli hotellet i Jaipur som klart var det sämsta. Dessutom låg det väldigt off, vilket var olyckligt eftersom vi där hade lite "egentid". För att knyta an till inledningen av detta stycke fick vi dock betydligt mer än vad vi betalat för.

I övrigt vill vi ge ett fång rosor till er samarbetspartner med ett kundfokus utöver vad man tidigare varit med om.

Här följer svaren på era frågor:
1. Kan Ni tänka Er att resa med oss igen? Om inte - varför?
Självklart. Men eftersom vi nu varit två gånger i Indien kommer vi nog att se oss om efter ett nytt resmål.

2. Kan Ni tänka Er att rekommendera oss till vänner och familj? Om inte - varför?
Absolut, det har jag redan gjort. Och konceptet med egen bil; det imponerar.

3. Vad tycker Ni att vi kan förbättra?
Svårt att komma på något, men man kan alltid putsa på de små detaljerna.

Slutligen nämner jag hemresan som blev lite spännande beroende på omständigheter som inte ni på något sätt kunnat rå över. Planet från Goa var överbokat varför bara två av oss fick plats på planet till Mombay. Det löste sig dock med att vi fick ta en annan flight som gick ungefär samtidigt och vi kunde återförenas i Mombay. Vidare hade flighten från Mombay till Paris fått nya tider, vilket betydde att vi inte skulle hinna med planet till Stockholm. Men flygresan till Paris gick fortare än beräknat så med "eld i baken" hann vi mot alla odds med Stockholmsflyget.

Med Vänlig Hälsning
Jan & Viola

Vi är mycket nöjda med vår Indienresa och reser gärna med er igen

Hej Ahmed!

Vi är mycket nöjda med vår Indienresa och reser gärna med er igen. Vi rekommenderar er gärna till våra vänner. Er partner i Indien skötte sig utmärkt. Redan första dagen ringde dom från kontoret och frågade om allt var OK om guide och chaufför var bra. Det kändes viktigt för oss att de hörde av sig och det fanns också tel nr att ringa om inte någonting fungerade.

Sedan ringde dom flera gånger under resan och kollade att allt var bra. Guiderna var mycket duktiga och chaufförerna körde bra i den fruktansvärda trafiken, speciellt den första chauffören som vi hade i 6 dagar körde som en gud och berättade lite själv när vi inte hade guide.

Saker som kan förbättras. Det första hotellet i Delhi, Ramada var mycket fint, hade en otrolig service, men låg väldigt isolerat, inga affärer inga restauranger fanns i området och det skulle bli dyrt att med taxi ta sig in till centralare delar. Detta gjorde kanske inte så mycket för oss för vi var trötta efter dagens sightseeing, men för yngre människor kanske läget är lite tråkigt. Du blir fast på hotellet och kan inget göra när programmet är slut.

Tåg och bil till Kahajuraho var tröttsamt. Man fick gå upp kl 4 och sitta ett tag på den kalla och råa stationen och vänta på tåget. Tågresan gav inte så mycket och sedan var det en lång bilfärd efter tåget. Det hade varit bättre om alternativet med flyg funnits. Då hade vi valt detta och förmodligen hade det inte blivit dyrare. Ett plus var naturligtvis att vi med bilen fick se lite av landsbygden.

Resans höjdpunkt var Varanasi där vi stannade två nätter. Guiden var mycket duktig och ambitiös, men det blev för mycket att smälta på en dag. Först båttur på Ganges på morgonen, sedan promenad i de trånga gränderna, sedan Buddhas födelseort, universitetsområden och ett museum. Sen skulle vi haft ytterligare två tempel men vi orkade inte utan bad att han skulle skjutsa oss till hotellet. Kanske hade det varit bättre att vara i Varanasi 3 nätter?

Hotellet i Goa hade mycket trevlig personal och trevlig stämning, bra service, men kändes kanske inte riktigt som 4-stjärnigt hotell, rummen var små och balkongerna inbjöd inte till att sitta på i paviljongen. Vi är trots det mycket nöjda. Vi vet ju att hotellpriserna i Goa är höga.

Som helhet är vi mycket nöjda, allt har fungerat perfekt och känts tryggt. Vi rekommenderar er gärna till våra vänner.

Med vänlig hälsning

Kerstin och Sivert

Vi är extremt nöjda med vår resa

Hej!

Förlåt att jag har inte svarat tidigare.

Sent om sider vill jag berätta att vi var extremt nöjda med vår resa. Allting fungerade perfekt och vi blev mycket väl omhändertagen av alla guider, chaufförer & representanter. Vi var särskilt nöjd med den fantastiska och "service minded" chauffören vi hade i Delhi -Jaipur. Hotellstandard var oftast bättre än förväntat. Tyvärr var hotellet i Delhi för långt från alla sevärdheter & det tog en timme enkel resa pga trafiken.

Guidernas engagemang och kunskap överträffade våra förväntningar. De var öppna för alla våra funderingar och frågor och delade med sig information om båda den historiska och nutida Indien.

Själv klart kan vi tänka oss åka med Orientenresor igen och vi har redan rekommenderat Er till familjen och vänner.

Vi förstår att det är svårt att ändra på seder och bruk i ett land som Indien men om det fanns något sätt att förenkla hanteringen av dricksen skulle det vara underbart.

Tack även till Er här hemma för mycket bra service och information!

Hälsningar
Susan & Bernt

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61