Våra kunders egna reseberättelser

 

Vi jobbar ständigt med att utveckla vår kvalitet för att du som resenär skall få en fantastisk reseupplevelse och komma hem med en massa härliga minnen.
 
Här kan du ta del av våra resenärers egna erfarenheter och låta dig inspireras av deras reseberättelser. I listan nedan kan du välja det land som du är intresserad av.

Tack för en fantastisk reseplan

Hej

Tack för en fantastisk reseplan.

Här kommer svaret på dina frågor:

1. Def. vi kan tänka oss att resa med er igen, bra kvalitet på allt.

2. Vi kommer att rekommendera er till alla våra vänner att resa med er, allt välplanerade, duktiga medarbetare ni hade i Jordanien (Arafat) o i Israel (Daniell).

3. Förbättring: vi fick problem vid gränsen till Israel, väntade minst 5 timmar på att bli insläppt, pga att vi var säkert födda i Iran även om vi hade svenska pass, man borde kanske informera folk som inte är födda i Sverige om att det kan bli ett problem,

Vi tackar återigen för en fantastisk reseplanering som ni gjorde o ser fram emot att kunna resa igen med er.

MVH

Davood

Sammantaget så var det nog den bästa semestern vi har upplevt i alla fall

Hejsan.

Jag måste bara tala om att vi är 100% nöjda med våran resa.

Hotellet var perfekt, rent och snyggt och mycket trevlig personal.

Vi var även på några utflykter.

Petra var mycket magnifikare i verkligheten,så intressant och vi fick en guide som berättade massor, vilket vi tyckte var jättebra så man fick en bild av hur det hade varit.

Vi var också till Döda havet och vi hade aldrig kunnat ana hur det skulle kännas att bada, vilken upplevelse!!När vi ändå var där så undrade våran chaufför om vi var intresserade av att se Jordanfloden, klart vi var.Vi tackade honom så mycket att han hade tänkt på det.

På tur i öknen med en jeep var också en upplevelse som man inte vill vara utan, dricka te med beduinerna är ju inget man gör i vanliga fall.

Vi tog även glasbåten Neptun och det var som att dyka bland korallerna utan att bli våt.

Sammantaget så var det nog den bästa semestern vi har upplevt i alla fall.

Det som vi tyckte var fantastiskt, var att vi kände oss speciella med mottagandet på flygplatsen och att vi hade egen chaufför hela veckan.

Så frågorna

1. Ja vi skulle gärna resa med er igen.

2. Har redan rekommenderat er till alla vänner.

3. Kanske lite mer uppgifter vad som ingår i turen till Petra bla. Där var ju inräknat lunch som vi inte hade en aning om. Fast det var ju bara positivt.

Med vänlig hälsning Ann-Christin och Leif.

 

Ett fint jobb ni har gjort!!!!

Hej Ahmed!
Resan har varit helt fantastisk! Chauffören och guiden var båda mycket duktiga och trevliga. Hotellen bra och allt var sevärt. Petra var över förväntan och vi kunde kanske varit där en halv dag till. Det var så mkt att se.
Aqaba var så där, alldeles lagom med 2 dagar. Staden/byn var inte så mkt att se, hotellet desto bättre. Gymmet sådär men annat som massage helt underbart. Ett lagom stort gäng, vi slapp köer och vädret kunde inte varit bättre, men det var väl mera tur....
Jag har ingen kommentar om förbättring, resan var perfekt och jag kan rekommendera Orientenresor.
Maten också mkt god speciellt fisken i Aqaba.. JA på både fråga 1 och 2! Ett fint jobb ni har gjort!!!!
Hälsningar Kerstin

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65